Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna dimineaataaaa!

coffee, please.

De azi incep dieta Dukan. Am mancat cuminte 2 oua fierte. Sper sa nu dau iama in gogosi si cioco la plaja. Astept sa se trezeasca chitzi sa plecam. Nu mai stiu ce sa fac, Cristi se trezeste zilnic la 5:30-6...bea laptele, se chinuie sa adoarma cam 40 min o ora si apoi mai doarme o ora-o ora jum. Nu-mi pot da seama de ce! Am incercat sa-i dau micul dejun pe la 4, sa interactionez cat mai putin cu el dimineata, sa nu se trezeasca prea tare..nimic. Probabil e prea lumina in camera si voi scapa de asta cand ne mutam...ca nu ma mai apuc sa-i redecorez casa soacra-mii....

Azi ar trebui sa mergem la doc cu piciorusul..dar cum noi suntem pasari matinale, astept sa se faca 8 sa pot face programare...

Am facut of course test azi dimineata, negativ. 12 dpo. :)) Offf asa nerabdatoare sunt... Vroiam sa va intreb...eu cu cateva zile inainte de menstruatie aud asa niste sunete...niste "gurgling" ar fi in engleza...niste ghiortzaituri (mici ca intensitate) de jos, de prin zona uterului, nu la stomac. Mai are cineva asa ceva sau sunt eu extraterestra?

Da, continuam cafeaua...se prevede o zi frumoasa!!

Am niste restante la zilele de nastere: Cami si Pisuc, la multi ani!!!

Strumphitza...la multi ani, sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta!!]

Sa aveti toate o zi frumoasa si o saptamana cu soare!

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

cami, pe la 21-22 seara plecam .

spiridusha multa bafta cu dieta!!! si sa fie cu ochisori! sa aveti vesti bune de la dr astazi!!

mada, tu ce mai faci???

si eu la 11 am autobuz sa merg sa depun avansul in cont pt concediu....ufff si merg cu juniorul, cu caruciorul....sa vedem cum ne descurcam....cu urcatul/coboratul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph!La multi ani! Sa fii mereu sanatoasa si fericita!Sa se implineasca ce vrei tu!
cami, eu ti-am dat un site ce am gasit mai repede, sa-ti faci o idee unde ma duc in concediu...de cazare aici, eu una am vb cu un tip de la o ag, care mi-a gasit si anul trecut si a fost oki... in general gasesti cazare in apartamente particulare facute special, pt a avea aceasta destinatie, care au o mica bucatarie, baie etc...., e cel mai rentabil, la hotel e scump si stelele sunt date cam repede... adica la ei 3 stele inseamna un hotel cam ca hotel Apollo sau Terra din Neptun .... Deci teoretic filiera e cauti pe net acomodation in private apartments in locul in carea vrei sa mergi si cand gasesti ceva care sa te satisfaca ca pret si aspect suni sau dai mail...depinde ce date de contact ai pe site, sau te duci unde ai mai fost... sunt multi croati care au o casa a lor undeva la mare si se duc si stau vara cate o luna si restul perioadei o inchiriaza si scot banuti...uite aici e un site cu informatii despre insula unde mergem in vacanta http://www.korculainfo.com/ intr-un apartament cu 2 dormitoare ne-a costat pt toata familia cam 60 de euro pe noapte cazarea, am mai povestit eu si cand am facut rezervarea prin martie
catank ,mami, eu zic sa te duci sa-ti faci un control serios la urologie.... eu ti-am spus ca infectiile urinare sunt afurisite si tb tratate cu seriozitate... ca tb sa iei macar 10 zile antibiotic.... nu te juca, ca tragi mult dupa.... acum bea lichide multe ca sa ai ce sa faci la baie si ia si niste antiinflamatorii de care ai tu voie pe alaptat
spiridusho, cred c aesti extraterestra, eu nu inteleg tu vrei bb sau faci cure de slabire?... eu ti-as sugera sa papi sanatos , fara dulciuri si prajeli si sa lasi "curele", daca tot vrei bb 2Succes!

Mergi la inceput

delia, de ce crezi ca se exclud una pe alta?? dieta si bb?? eu cand am ramas gravi cu L eram in plina dieta +aerobic la greu....apoi am tinut dieta si pe timpul sarcinii....

Mergi la inceput

mai yasmy, tu n-ai tinut dieta de genul fix dimi aia , la 11 ailalata etc, ai mancat in cant mici niste lucruri sanatoase, gresesc? si asta + sport , pana la urma e un regim de viatza sanatos...

Mergi la inceput

dieta asta de care zice spiridusha vad ca e una proteica, eu una n-as incepe-o daca mi-as dori bb, as manca sanatos si in cantitati moderate si atat... sau as tine cura pana ajung unde vreau eu si dupa m-as apuca de bb, oricum spiridusho, dupa ce pleci si stati singurei sa vezi cum vine bb....

Mergi la inceput

pe cand sa plec a inceput ploaia

Mergi la inceput

ce "vorbarete" sunteti.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am intrat scurt sa va pup

Azi mi-am scos firele , copii sunt bine amandoi, Cata tb sa se trezeasca si apoi plecam dupa cristi la gradi.
Scuze ca nu stau mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Catank, eu pampersi pt piscina cumpar din decathlon, periuta de dinti folosim din cea pt 3+, dar cu scandal...periatul ar tb s adureze partca 3 min..dar apuc sa dau doar de 2ori pe fiecare dintisor...
Multumesc pt complimente

Vroiam sa mai scriu, dar s-a trezit Cata

Mergi la inceput