Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

catank tu in ce perioada ziceai ca vii in eforie nord?
ca vreau sa ne vedemmmmmmmmmm
cand ai timp trimite un nr de tel pe pm

Mergi la inceput

viss cum sunteti?
cum e sergiu?

Mergi la inceput

mada cristi e un super cavaler
si tu arati super bineeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi pe acasa!1 am fost la un party (ziua nepotelei mele ) cu multiiiiii copilasi din care jumatate de varsta lui L
ma simt ca un butoias de la cat am papat +2 portii de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragele mele prietene? Cam slaba activitatea,se vede ca a fost week- end.
Eu am culcat printul ca era tare obosit,am fost la socrii si apoi la votare.Cat am stst sa votam l- am lasat pe Rares afara cu soacra mea.Aveam emotii mari eu,dar si sotul,el nu voia sa stam la coada si se tot uita pe geam sa vada daca nu plange Rares.Nu a plans a stat cumintel cat am lipsit noi.Apoi ne- am oprit in parculet,am venit acasa ,baita si nani in 3 minute era in lumea viselor.
Eu am mancat cirese si am zis sa vad ce faceti voi.
Lavi parca te si vad cum papi tort.
Cami,trebuie sa ne vdm ,mi- a placut mult mesajul tau" nu poate,ci sigur"!
Vineri plecam la tara la o verisoara cu totii,cu catei si purcei.
Mai sunt20 de zile si mergem la mare.O sa plecam in creierii noptii ca pe parcursul
Zilei nu ma inteleg cu Rares in masina,nu are stare,plange tot tacamul,o sa poposim la niste prieteni in Tuzla sa il vada si ei pe print si apoi ne cazam la hotel.
Nici nu stiu ce sa va mai zic, cam atat am facut.
Irinuca ,ce haioasa esti cu masterchef.A luat voturi bunicul?
Eu ma bucur ca am scapat de primarul de sector,care nu a facut nimic in 2 mandste si ca a iesit Oprescu.:)))

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

irinuk, pofteste in Croatia si fac eu cinste cu inghe
cami , mergem aici in concediu http://www.crobeaches.com/en/lumbarda-beach-lumbarda/
yasmy, cam asa ma simt si eu.... noi am fost la un plimbare aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Marija_Bistrica si dupa am mancat aici :http://www.kneginecka-hiza.com/ENG/index_eng.htm
catank, exact ce ti-a explicat yasmy, am vrut sa zic.....adica am cumparat anul trecut ( desi nu a fost nevoie ) unii de la dm, sunt marca lor babylove si din aia iau si anul asta... apropo, aici aia de 4-9 kg erau verzi cu pestisori...sa vad pt Andra acum cum sunt...
mary, am facut duminica trecuta covrigi dar au gust ca de covrigei de la maximix...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

andreea

Mergi la inceput

hai mah andreea ca voi sunteti la un pas de mare, cat faceti 3 ore??? ce sa zic de noi, 12-13 ore. :((
si lucas doarme dinainte de 21, a fost frant ca a avut doar un somn de 3,5 ore si apoi agitatia de colo...... saracul se plangea ca vrea nani :)

Mergi la inceput

la noi este asa de fain.... dupa o zi caniculara acum ploua, tuna, fulgera ! am deschis usile de la terasade la dormitor si savurez clipa :) stam f aproape de aeroport si asa frumos se vad avioanele cum decoleaza/ aterizeaza !
andreea la noi amr 15 zile :)))))) si de abia astepr si imi este putin, doar putin groaza :) de drum si cum o sa fie acolo

Mergi la inceput

delia ollalllllaaa

strumph, nu stiu cand reusesc maine sa intru, asa ca profit sa fiu prima cea care iti ureaza " la multi ani!" draga prietena! iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata , sa fi sanatoasa alaturi de printesica ta minunata, de al tau sot iubitor dar si de intreaga ta familie frumoasa!!! la multi ani mami!!!

Mergi la inceput