Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
tarta de astazi esec total dar se mananca si asa
hello mamici dragi!!
va pupic si ies afara la piscinuta uitasem sa ma laud aseara cu achizitia principala ....balaceala si mult soare pregatire pt concediu
apropo poate dauna faptul ca toata dimineata pana la 11.30 L a stat afara in piscina si are bronsiolita???
catank spune:
Salut! Aha mamici, am inteles cum e cu periuta, dar cu chiloteii nu. Ailed, cum adica de la dm si nu te complici?aia cum sunt?eu intrebat de cei de unica folosinta care nu iau apaa bord. Sau ma rog...nu atarna hhhhhh Parca aici am citit ca exista asa ceva. Strumphy super impresii, sa ne mai scrii...te puuuup! Bbyasmi, nu stiu sa te sfatuiesc in cazull lui luca, legat de tarta...fii perseverenta. Faptul ca ai condus, asta da veste buna. Inaclik, esti o dulce, multam ptr aprecieri!
bb_yasmi spune:
catank , da, delia despre chilotei de facut baie vb ca sunt la dm. sunt mai ok la pret fata de cei de la huggies. si eu am folosit la I. eu pt L am cumparat slip de baie normali pe care o sa ii poartefara pampers.
mandreeac spune:
Buna ziua si de la noi!
Am dormit si eu 5 ore legate ,de la 12 la 5 ,pfuuu si ce bine a fost!
Acum printul doarme si cand se trezeste ii dau sa pape si mergem la vot si implicit si la
Socrii.
Lavi,nu stiu daca e ok,dar si eu daca as fi avut unde l- as fi lasat sa se balaceasca
Delia,credeam ca esti online ca imi tot dadeai buzz,d- aia am zis.
Catank si eu am primit niste pampersi dd- astia pt apa si i- am luat si bermude ca nu il voi tine numai cu pampers,sa ii respire si lui .
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
catank spune:
Yasmi, mandreac multumesc! Trebuie sa ajung la un net si comp ok sa caut...poate gasesc asa pe site. Si eu o voi lasa pe ioana in costum de baie ...sa respire, dar cand simt si stiu ca e ora de kk ii pun acei chilotei.sper sa nu procedez aiurea.
mandreeac spune:
STRUMphy ma bucur pentru voi ca ati ajuns u bine si totul e frumos.Vacanta placuta si abia astept sa vad poze.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
bb_yasmi spune:
catank, uite acestia sunt: http://www.mamiko.ro/produs/1500-Scutece-impermeabile-Little-Swimmers-Small-Mediu-Large-Huggies mie personal mi se par cam scumpi astia de la huggies, cei de la dm sunt mai ok la pret dar nu au aceasi calitate si din cate imi aduc aminte ca sunt albi simpli fara desene cei de la dm.
catank spune:
Yasmi, multam tare mult. Daca pot sa dau comanda aici, ii iau...imi este greu sa ajung in buc dupa ei. Dar vad ca ptr 7-15kg sunt 11 la pachet.oare de cati voi avea nevoie ptr 1o zile?
cami_antonia spune:
strumph ce ma bucur ca iti placeeeeeeeeeee
cred ca stiu hotelul la care stai
noi stateam mai departe
dar e superb totul acolo
si tocmai aglomeratia si forfota e minunata
cxa doar esti in concediu si tre sa te simti bine
delia voi unde plecati in concediu?
ca am sarit peste stirea asta
yasmi nu mai e mult si ne vedemmmmmmmmmmmmm
irinuca05 spune:
Hello mamici dragi!
Acum am luat o mica pauza ca imi doarme copilul. La noi e agitatia cu alegerile :(
Azi am fost responsabila cu pregatirea mesei de pranz pt 10 pers. Atatia s-au anuntat la masa. Si am pregatit pui la cuptor, cartofi inabusiti cu sos bechamel (m-a lovit si pe mine frenezia masterchef:)), salata de varza. Am mai avut si sarmale, dar eu doar le-am incalzit.
Strumof distractie placuta! Sa pui mana pe "cocoselul" baietelului din statuia de pe pod daca vrei inca o piscoata (sau piscotel). Eu am pus mana in 2009 si bebe a venit in 2011 :))
Madutza, am vazut un cavaler foarte dragalas pe fb! Bravo pt un baiat destept!
Yasmi si eu am tinut-o pe dari in piscinuta ieri. Ce s-a mai balacit! Balaceala placuta! Nu stiu ce sa zic de bronsiolita :(
Delia, ce pofta mi-ar fi de inghetata de aceea, cum ii spunea? Gustul dalmatiei, sau cum?