Admiterea la liceu - primul prag - emotii
Raspunsuri - Pagina 32
histamina spune:
la stiinte sociale, inseamna istorie, geografie..................
limbi straine cu taraita.
viviana spune:
Asa e, mai multa istorie.
Dar inseamna mai multa logica si argumentare, psihologie, economie, sociologie + ceva matematica si in clasa XI-XII.
Si fara teza la latina.
Om vedea. Mai avem 3 zile de gandit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
diuna spune:
Posibil, eu nu pot sa accesez situl.
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
histamina spune:
da.au si postat ca e site in mantenanta.
deci vom avea ierarhia, putem face calculele.
cosmi1975 spune:
acu e acu
sper sa ne sfatuim si sa avem o discutie constructiva, ca sa facem alegerile cele mai bune
vanessa ionescu spune:
la noi la scoala la vianu le-a dat o groaza de puncte la toti cu contestatiile. imi e ciuda de mor ca nu am facut la romana. le-a dat si 70 de sutimi. si la mate unde e barem cate 50 de sutimi. va da-ti seama cum au corectat. unde apar ca la mine incarca toate site-urile fara probleme si nu au nimic nou
diuna spune:
S-a publicat ceva? Eu tot nu gasesc!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diuna S-a publicat ceva? Eu tot nu gasesc! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie." |
Nu.
Si nici nu cred ca se va publica ceva mai devreme de maine seara.
In ultimi 5 ani asa a fost.
S-a publicat ierarhia online in seara anterioara datei anuntata in calendar, idem si la repartizare.
Niciodata mai devreme de atat.
Daca au dat ca publica data de 4 atunci nu va apare ( pe Bucuresti cel putin) mai devreme de 3 seara.