Admiterea la liceu - primul prag - emotii
Raspunsuri - Pagina 17
MadalinaM spune:
Histamina,
subiectele sunt ff usoare! vor fi multe note maxime! un copil de 10 le face fluierand! nu e nimic de judecat in spatiu: perpendicluaritate, unghiuri, nimic... iar la algebra nu sunt expresii complicate de restrans, aplici usor formulele si gata! Dar asta nu conteaza! pt ca e vorba de un concurs nu de un examen, totul depinde de ce faci tu dar si de ce fac ceilalti!
Noi facem parte din categoria cu emmotii
Bafta!
histamina spune:
madalina,multam fain.
si eu fac parte din categoria celor cu emotii.la scoala l-a evaluat la 6,dar la romana l-a evaluat la 4 si a facut de 7,deci sunt totala confuzata.
crede-ma ca nu sunt in stare sa lucrez,sa mananc,nu mai pot.
acum sa vad,poate,totusi golanasul meu o sa faca o surpriza frumoasa.
MadalinaM spune:
si, in plus, nici nu vom putea afla multe de la el despre ce a facut, pentru ca are un "stil propriu" si nu spune sau raspunde in gluma de genul "n-am facut nimic".
Asa ca, pana vineri, nervi de otel si inima tare.
P.S.
sa ne traiasca nepotii si sa-i iubim cu bune si cu rele!!!
viviana spune:
Sunt treaza de la 4.30.
Mi-a zis ca a fost usor si ca a facut tot?!?!?
Da' n-a specificat tot din ce-a stiut sau TOT.
A fugit ca din pusca cu prietenele ei. Era superexcitata si nu am putut afla altceva.
Am sunat-o pe mobil si mi-a zis: "uite, mama, te iubesc foarte mult, mai mult decat iti poti inchipui da' lasa-ma-n pace! Nu ma mai suna!" Astea zise cu gura plina de Mc.
Asa ca asteptam cumintei rezultatele.
Numai maine nu-i vineri.
Eh, mai e si juma din ziua de azi si juma din ziua de maine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
histamina spune:
indiferent cat va lua, eu tot il voi sustine.
ce o fi in sufletul lui,cand taica-su nu a dat nici macar un sms cu succes, insa l-a gasit pe net, pe nu stiu ce site de matrimoniale.
nu am reusit sa vorbesc cu nepotelul.astept evaluarea surorii gemene.
cosmi1975 spune:
deci ..a sunat o pe meditatoare care i a zis...o sa fie nota mare
Histamina ...lasa ca nepotelul tau va are pe voi...
viviana faa se relaxeaza,,,hai si tu
helbi spune:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/barem-corectare-limba-si-literatura-romana-e-gresit-400914.html
histamina spune:
helbi, nu te supara, dar libertatea nu este sursa credibila.baremul nu e gresit,iar jurnalistii de acolo nu cred ca ar lua evaluarea nationala la limba romana,deci nu sunt in masura sa se pronunte.nici daca le explici ,nu stiu sa reproduca.
nu a facut.ia maxim 6,zice el.
ce o fi, o fi, bine ca s-a terminat.
helbi spune:
Histamina, zau ca nu ma supar...am urmarit si eu subiectul pt ca nepotul meu a dat acum examen si a scris ca e predicativa. Chiar sunt curioasa cum vor puncta in final.
Cit priveste matematica, subiectele mi s-au parut accesibile, ca sa nu zic usoare.