--> --> -->

FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata...haideti la o cafea aburinda

Olimp...dadada...am fost prima data la dna dr Avram...am stat indelung de vorba cu dansa, a notat istoricul meu, apoi mi-a recomandat 5 din lista de analize, ca sa le fac ca prim pas...a zis ca avand in vedere ca nu am un istoric rau,nu are rost sa le fac toate...vedem pas cu pas ce iasa si cu ce vom continua.Nu mi-a luat bani ptr consultatie...a zis ca aceasta discutie si cele viitoare, interpretarea analizelor si prescrierea medicamentelor intra in pretul analizelor daca le fac la ei.Luni vor fi gata analizele, atunci o voi suna sa-mi zica ce si cum a iesit si ce va urma.Mi-a placut de ea, e o femeie super draguta si foarte placuta.

Pupici fetelor,ma bag sa calculez salariile,ca ieri am cam tras chiulul.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata fetelor !
eu va acompaniez cu un ceai aburind !

imi poate sacpi de mutatiile cu pricina , daca ai un istoric linistitor , Domane da sa fie asa

la noi e tare innorat , ma pregatesc de parasatas dupa bunica , parastasul de juma de an , la zece trebuie sa ajung la biserica .
va pup si mai povestim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui your_dora

Buna fetelor!
Poate imi raspunde si mie cineva in seara asta ca PK nu mi-a raspuns. Azi sunt la a 4a injectie si mi-au picurat din flacon cateva picaturi din substanta gata preparata. Eu am de injectat 150 UI de Menopur pe care le dizolv intr-un flacon de ser. Rezulta cam 1.1-1.2 ml din care acum lipseau 0.3-0.3 ml. Oare ce sa fac? A mai patit vreuna asa ceva?
Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre!

Buna fetele
Dora sincer nuj ce sa spun,,,am scapat si eu din greseala 2-3 picaturi din gonal,dar nu a fost nici un bai...
Sper k ti-a raspuns PK si k totul e oki.bafta in continuare!!!
Las mp

Sa aveti o zi minunata pooopiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!

Cu cateva zile in urma, ma hotarasem sa incerc sa nu mai intervin pe acest forum. Ma suparase un pic un ras sarcastic de la capitolul precedent. M-am abtinut si ma abtin sa raspund la acea postare. Oricum ii doresc numai bine persoanei respective.
Dar se poate, sa nu intervin, cand sunt atatea fete in focuri in luna iunie? Cum sa nu le sustinem? Stiu foarte bine cat de mult conteaza o simpla vorba de incurajare. Asa ca am intervenit. Si sa le tinem pumnii in continuare!!! Sincer, chiar mie dor sa citesc povesti despre noi FIV-uri reusite la unguri, dar mai ales cu marele PK.
Aseara am ras cu mare pofta de pataniile lui Imi si a lui Olimp. Am crezut ca numai io-s dusa cu capu! Da ma bucur ca nu sunt singura. Mi s-au intamplat si mie evenimente din astea care indica clar ca sunt de multe ori cu capul in nori. Exemplu: coboratu din autobuz mai repede cu o statie, fuga de dimineata la autobuz cu fermoarul desfacut la fusta, borcanel cu zahar pus la frigider, piscot in care am uitat complet de adaugarea galbenusurilor s.a.
Your Dora - Si eu am patit ceva asemanator. Dar sincer nu am dat importanta. Daca PK ti-a raspuns ceva mai semnificativ in legatura cu aceasta intamplare, poti sa ne relatezi si noua.
Apropo. Ieri, cam pe la ora 17 si ceva, a fost la noi o vijelie cu grindina de am crezut ca e potopul. In nici 10 minute, totul a devenit dintr-o data alb, de nu se vedea afara nici la o jumate de metru. Am crezut ca se vor sparge geamurile. Asa tare mi-a batut grindina pe geamurile de la strada. Urmari: vreo cateva sticle ce acopereau balconul de la etaj pluteau in aer si s-au facut tandari, pragul de la intrare mi-a fost un strat gros de bucati de grindina ca boabele mari de fasole, o parte din acoperisul de pe cotetul pasarilor a aterizat direct in gradina de legume a vecinului (noroc ca placile respective nu au picat direct pe plante), un geam termopan de mansarda al vecinului a fost scos de furtuna cu rama cu tot, o gramada de prune verzi pe jos. Deocamdata, in gradinuta nu am prea mari pagube. Doar cateva rosii un pic indoite, cateva tulpini de castraveti smulse cu radacina cu tot, in schimm ardeii, fasolea, zarzavatul sunt OK la locul lor. Mai in sus nu am indraznit sa ma duc, inca.
Va pe toate si s-aveti o zi faina!!!

Mergi la inceput

Mona19...nu stiu cine/ce ti-a facut rau in capitolul precedent, dar ma bucur ca ai trecut peste si esti alaturi de noi

Urata vremea asta mai nou...la noi asa a fost intr-o noaptea...cum ai descris tu...ingrozitor de inficosator!BIne macar ca nu aveti pagube mari!

La noi e o vreme de sf de lume azi...nori negri, racoare, doar 18 grade, vant...m-a mai luat si o durere de cap...deci nu am o zi foarte buna...si musai sa termin pana maine si salariile

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

o mona chear ma intrebam ce mai faci , ma bucur ca nu ne lasi singurele pe aici , lasale pe fetele care sunt mai sarcastice nu le baga in semama de ce sa-ti strici tu buna dispozitie cu postarile mai nefericite a altora
eu te

si la noi acum parca vrea sa mai apara soarele , ce bine ca a scapat gradinuta ta de intemperii , chear ma gandeam pe parcurs ce citeam postarea ta oare cum a scapat gradinuta ? ma gandeam la zarzavaturile tale plantate cu sarg si la ce papa eco creste acolo

eu acum am ajuns pe acasa dupa parastas , mi-am umflat burta cu colaci si prajituri , in loc sa fiu cuminte si sa las kilogramele deoparte ma tot servesc cu papa , problema este ca sunt si pofticioasa si e mai greu ...cu abtinutul

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

E soare. E cald. E vara. Asa a fost si ieri pana la vijelie. Dintr-o data au venit niste nori albiciosi si in nici 10 minute s-a petrecut totul. Brr!!! Nu mai vreau!
Imi - Spor la salarii!!! Bine ca nu ai istoric si poate vei avea rezultate bune la analize. Bafta!
Olimp - Iar te-ai dat la prajituri si alte fainoase? Nu ne trimiti si noua o bucatica mica, mica de tot? Sa-ti fie de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,eu nu fac prea bine,am refacut analiza HSG saptamana trecuta si mi-a iesit:discret hidrosalpinx pr trompa dreapta,trompa stanga prezinta o ectazie pavilionara (ce-o mai fi si asta,stie cucu!).Proba cotte pozitiva la ambele trompe.Drept urmare am scris e-mail lui PK si l-am intrebat ce-mi recomanda in acest caz...raspunsul lui ...:in caz de hidrosalpinx sansele de reusita a unui fiv scad cu 25%,deci recomandarea lui personala,scoaterea trompelor.Mi-a zis ca putem incerca si fiv cu hidrosalpinx,insa pe raspunderea mea,in sensul ca trebuie sa fiu constienta ca ,in acest caz,sansele sunt mai mici sa am un rezultat pozitiv.Iti dai seama ca am ajuns intr-un punct in care NU STIU CE SA FAC!!!Trebuie sa merg la dr ginecolog care m-a operat laparoscopic de hidro.,sa-i arat rezultatul HSG si sa-i cer si lui o parere.Sa vedem ce zice...dar,cred ca inevitabilul se va produce si voi renunta la trompe,daca e asa pacatos lichidul respectiv.Daca raman insarcinata,risc un avort,risc ca lichidul respectiv sa atace embrionul,ori...nu stiu daca sunt dispusa sa RISC asa ceva.Aseara am plans in bratele sotului si ma tot gandeam de ce ni se intampla tocmai noua.Imi vine sa o iau razna

Mergi la inceput

Mona..mersi, sa dea Doamne Doamne sa fie bine ptr toate!
Si la noi ieri au fost 34 de grade...si asta la 6 seara...dar azi sunt sub 20...Parca acum vrea sa-si scoata si soarele nasucul...bine ar fi,ca mi-am lasat hainele pe balcon,la uscat

Raissa...nu dispera!!! Nu gandi asa negativ...daca nu sunt bune, e mai bine sa le scoti, decat sa faci un FIV aiurea.Te pup si iti doresc sa iei decizia cea mai buna ptr a-ti vedea visul cu ochii!!!

Olimp...cand sunt gata analizele tale? Cand ai programare la dna Militaru?
Vreau si eu prajiiiiii

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raissa_L

olimp,eu nu fac prea bine,am refacut analiza HSG saptamana trecuta si mi-a iesit:discret hidrosalpinx pr trompa dreapta,trompa stanga prezinta o ectazie pavilionara (ce-o mai fi si asta,stie cucu!).Proba cotte pozitiva la ambele trompe.Drept urmare am scris e-mail lui PK si l-am intrebat ce-mi recomanda in acest caz...raspunsul lui ...:in caz de hidrosalpinx sansele de reusita a unui fiv scad cu 25%,deci recomandarea lui personala,scoaterea trompelor.Mi-a zis ca putem incerca si fiv cu hidrosalpinx,insa pe raspunderea mea,in sensul ca trebuie sa fiu constienta ca ,in acest caz,sansele sunt mai mici sa am un rezultat pozitiv.Iti dai seama ca am ajuns intr-un punct in care NU STIU CE SA FAC!!!Trebuie sa merg la dr ginecolog care m-a operat laparoscopic de hidro.,sa-i arat rezultatul HSG si sa-i cer si lui o parere.Sa vedem ce zice...dar,cred ca inevitabilul se va produce si voi renunta la trompe,daca e asa pacatos lichidul respectiv.Daca raman insarcinata,risc un avort,risc ca lichidul respectiv sa atace embrionul,ori...nu stiu daca sunt dispusa sa RISC asa ceva.Aseara am plans in bratele sotului si ma tot gandeam de ce ni se intampla tocmai noua.Imi vine sa o iau razna

pentru toate

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput