FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

imi,floryma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi , mona eu am aranjat masuta cu prajituri haide-ti si serviti va rog !

sunt o papacioasa , asa imi zice si sotul ce sa fac asta este viciul meu .

raissa imi este tare greu cand ma gandesc prin ce situatie treci , stiu cum te simti cand nu sti incotro sa o apuci si ce decizie sa iei , care ar fi cea mai buna si de ce aceea !

crede-ma ca si eu am lasat jos armele de nici nu mai stiu de cate ori , ii ziceam sotului gata nu mai fac nimic , nu mai pot caci ma stric de cap , plansete , suspinuri etc. treceau cateva zile dupa care iar o luam de la capat , asa am fost si eu pana sa ajung la cutit si am spus gata aceeasta este solutia cea mai avantajoasa pentru mine , din pacate si eu m-am intrebat de nenumarate ori de ce noi ? dar cand stau si ma gandesc la vecinul meu care este casatorit are 28 de ani si sotia lui dupa nastere ( copilul are 2 ani acum ) i s-a declansat scleroza in placi si ca acum abia daca mai vorbeste si poate manca singura ....ma gandesc Domane ce bine ca sunt sanatoasa , si pot sa umblu si sa muncesc si sa ma bucur de viata . Eu am avut mare noroc cu sotul meu care m-a incurajat de fiecare data si m-a sustinut , imi spunea sti niciodata nu poti sa le ai pe toate , si are dreptate depinde de scara de valori pe care ti-o creezi.

eu te pup si te imbratisez si fi tare , mai intreaba si alte pareri , pe ginecologul tau inainte de a lua orice decizie radicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Raissa - Nu stiu ce sa-ti zic. E greu sa iei o decizie de genul asta. As fi intru totul de acord cu medicul tau pentru FIV, daca el insusi ar semna o garantie ca FIV - ul va reusi 100% in cazul recomandarii eliminarii trompei respective. Totusi n-ar fi rau sa mai ceri si alte pareri de la alti medici ginecologi? Sau nu stiu, nu poti incerca sa vezi ce o sa-ti spuna un medic homeopat? Poate ca dupa ce o sa ai si alte raspunsuri, o sa cantaresti mai bine argumentele pro si contra si o sa iei cea mai buna decizie.
Olimp - Da vin repede, repede la masuta cu prajituri!!! Sa stii ca si eu sunt o pofticioasa!!!
De cand cu problemele medicale de gastroenterologie ale sotului si de cand e la regim, mai nou fac painica proaspata de casa. Framantata cu manutele mele. Am facut ieri vreo trei painici, in tavi mari de chec, cu faina neagra combinata cu alba si cu seminte. Una a si trecut aseara. Acu trebuie sa ma gandesc la un tortulet ca maine e ziua lui, iar poimaine a lui maica-mea. Si musai sa fie tort!!!

Mergi la inceput

mona pai La Multi Ani ! pentru sotiorul tau ! si pentru mama lui, sanatate si implinirea tuturor dorintelor !

mona cred ca un tort de fructe cu capsuni ar fi minunat , racoros , scos de la frigider si niste inghetata langa ! hai ca deja fabulez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata!

Mona
...la multi ani sotului tau, multa multa sanatate si fericire alaturi de tine!!!
Iar pe maine...ca sa nu uit...urez un sincer la multi ani si mamei tale, sa fie si ea sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii

O zi frumoasa dragelor...eu dorm in fund,la birou!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

Neata fetele,

Fetelor eu demarez un nou fiv, incep pregatirile, pe langa analizele care le mai am dr Zadori mi+a recomandat si alte analize, cum ar fi: analize pentru anestezie,mamografie, electrocardiograma, papa Nicolau si repet Amh si hormonalele, deci gata dau startul pentru IULIE sper. Vineri merg la dr de familie sa vad pe care le fac gratis macar cele necesare anasteziei.
Acum intelegeti de ce am fost mai tacuta, pot sa dau sange cat vrei tu dar cand e vorba de gineco tremur toata, dar trec eu si de asta.
mona19 Sa iti traiasca sotul si mama dar si tu pe langa ei. Sa fiti sanatosi si sa va Dumnezeu un copilas

Va astept sa savuram cafeluta sau ceaiul,

Mergi la inceput

madalina bafta multa multa multa !
sa fie cu succes si cu doua liniute !

si neata fetelor ! mona azi sarbatoresti ! ne primesti si pe noi la o feloe de tort , eu promit ca nu il pap tot , La multi ani si sa te bucuri de sotior pana la adanci batraneti !

raissa

fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Mneata!
Multumesc de urari! Va doresc din suflet sa fiti fericite alaturi de cei dragi si sa ne implinim cat mai repede visul: !
Olimp - Tortuletul l-am amanat pe sambata-duminica. Se pare ca vor mai fi si alti pofticiosi la tort. De primit, va primesc cu mare drag, pe toate la tort!
Madalina - Multa bafta la analize!!!
O zi cat mai faina tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Ei...ce-i cu discriminarea asta pe aici...va pupati asa intre voi???
Uite ca eu va pup pe TOATE, fara exceptie

FIV-ul asta mi-a dat peste cap zana cu totul...In mai mi-a venit la 30 de zile, iar acum in iunie la 23...cand zana mea era ca ceasul, la 26-27 zile.
Deci...azi...in ziua 23...m-am trezit cu ea...si i-am scris la PK sa vedem cum facem cu consultatia in luna iulie, avand in vedere ca dupa calculele mele exact atunci va veni din nou zanuca mea.In 5 minute mi-a si raspuns ( Doamne, nu pot sa cred ca exista si dr care rapund asa prompt )...si a zis ca din a doua jumatate a lui iulie el pleaca in CO si numai pe august m-ar putea decala.Prin urmare mi-a recomandat sa merg acum in iulie, asa cum ne-am inteles.Aiurea de tot, urasc sa merg la control asaDar...voi merge!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput