FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hm... 13 august zici? Eu cam prin 1 august ar trebui sa fiu Z1 ... iar sunt la limita :)))) Sa vedem cum se mai regleaza lucrurile pana atunci ... ca eu deja ma gandesc la un FIV prin primavara ... Deci trebuie sa "bifez" si FETul cat de repede

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

jaguarul meu mic si drag felicitari!!!! nici nu stiu ce sa mai zic, de cand am aflat parca e sarbatoare! va pupam cu drag! aaaa, daviduc e tot cu pumnisorii stransi
bafta tuturor!

25+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

jaguar, madame..in sfarsit vii cu rezultatul ala (incepusem sa-ti scriu deja, apoi, am zis sa mai stau putin pana dimi)
felicitari!!! sa te simti asa 9 luni (sau cat a mai ramas..) de acum incolo, iti doresc sa ai o sarcina usoara si bb sanatosi..PK rulz

olimp, hai ca mi-ai creat emotii..m-am mai linistit acum (dar, de scris in mesaj, ai scris test sarcina, nu ovulatie, ca am citit si recitit de 10 ori, asa m-ai derutat)
exact cum a zis sis' Brigit (care, btw, again a fost pe aceiasi lungime de unda cu mine) ->> probabil ai testat prea tarziu, si trecuse peak-ul de LH (apare linia si dupa ovulatie, dar, nu mai e atat de intensa)..nu e nicio problema, luna viitoare, incepi sa testezi mai repede (ziua 11-12) la un cm regulat de cca 28 zile..
p.s. nu te mai stresa atat, ai sanse reale pe natural, deci tre sa fii zen

cris, cam scumpa la vedere domnita draga (daca 1 august e ziua 1 cm, 13 e la limita doar dc ovulezi in ziua 10?) mai da un semn pana la primavara, da?

daniela-bella, balanta

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

lara nici nu am bagat de seama ca am scris test de sarina in loc de ovulatie !! , cred ca de la caldura desi azi s-a mai racorit !

am recunsocut eu sa sunt o ametita , asa am sa fac luna viitoare o iau mai repede ....

daniella daca tine cu visele , am sa-mi impun in fiecare noapte sa visez cate o fata de pe aici !
apropo sa nu radeti de mine , unde se pune termometrul cat iei temperatura bazala ? si se poate folosi orice termeometru , sincer cunosc termenul dar nu stiu cum se aplica ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

jaguar.....felicitari mamico
mi s-a facut pielea de gaina cand am citit..asa de tare ma bucur
iti doresc sa te ajute bunul Dumnezeu pana la termen,sa ai copilasi sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

jaguar FELICITARI ,sarcina usoara si fara probleme!!!!!!!!
ioana55 esti urmatoarea pe lista,asteptam si de la tine o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata!

Jaguar
...postez special ptr tine!!!! FELICIIIIIIIIIIIIIIITARI MAMICOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! Asta da veste...mai vrem,mai vrem...cine mai pofteste?????????
Bravooo mai,Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat si sa-ti tii peste 9 luni bebelusii in brate.
Cand ai timp si dispozitia necesara,poate ne detaliezi si nou povestea ta,procedura,tratamentul,etc!

UUUUffffaaaa...de azi in fix 2 saptamani o sa ma intalnesc si eu cu acei ochi albasti

Pupici,o zi frumoasa!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor !

raisa chear ma gandeam ce mai faci , cum esti ?

imi pe unde ai disparut ?

mona ? tu stiu ca esti ocupata de nu-ti vezi capusorul

restul feletelor , nu va enumar ca va uit pe careva si sa nu va suparati pe mine ...

eu sunt tare suparata , tare , asa ceva nu am patit niciodata de la 14 ani de cand am menstruatie ,luna aceasta imi vine ciclul acum la 20 de zile , eu care ma laudam cu "domnul perfectiune" , luna asata s-a deregalt complet.

am scurgere maronie usoara , exact ca inceputul de menstruatie , ma doare usor burta , crampe , poate caldura din ultimele saptamani sa fie de vina , dar ma gandesc cum am reusit sa ma dereglez in halul acesta.

am sa discut si cu doctorita mea acest lucru .

sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

'Neatza Olimp...ce matinala esti!!!!!!!!
Offfff ce ti-i si cu zana asta...pai nu asa am patit si eu la 2 luni dupa FIV...mi-a venit la 23 de zile...si la mine era la fel ceas, la 27-28 zile, ora 13
Cum zice si mama...am reusit cu toate incercarile astea de a face un bebe sa ma dereglez total...si nimic altceva din pacate
Dar...speram la zile mai bune!

Eu am fost prin zona...doar ca nu prea am ce zice...sunt in asteptare si sper si eu intr-o minune a mea undeva,candva!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

imi asa este cum spui tu in incercarile nostre de a avea bebei ne dereglam de-a binelea....

eu sper sa vina o minune si la noi , poate all natutell ! nu ar fi rau ce zici ?

Mergi la inceput