FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Ar fi frumos...dar eu sincer nu am nici o speranta ptr natural!
Maine merge si sotul meu sa-si repete spermograma...dupa un tratament de 1 luna,sunt curioasa cum arata!

Apropo...azi noapte am visat ca eram in Cj la prietena mea in vizita...si ea a trebuit sa mearga la o sedinta si urma sa stau toata ziua singura in casa...asa ca am luat telefonul si te-am sunat sa iesim la o cafea...dar finalul nu-l stiu,ca m-am trezit!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi cu siguranta cafeaua a fost minunata pentru tine si ceaiul meu delicios

ti s-a reglat acum menstruatia ? eu sunt tare suparata si chear nu as dorii sa ma dergelz total acum , mai ales ca nu am tratament hormonal, doar vitamine si aspenter , sa fie el de vina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Nu stiu Olimp...ca numai 2 zane am avut de la FIV...au trecut doar 2 luni de atunciDar sper sa mi se fi reglat.
Nu cred ca au vre-o influenta vitaminele...poate doar aspirina,asta nu stiu

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

imi nu cred ca aspirina ar putea influenta , in schimb caldurile din ultimele zile posibil ... dar mai sti , avand in vedere ca fluidizeaza sangele cine stie dar oricum nu cred ca ar influenta chear asa de tare...nu stiu am sa discut cu doctorita mea.

si eu de la operatie doar doau menstruatii am avut si au venit in gafic la 28 de zile si acum cea de-a treia..face figuri !

azi stau relaxata ieri am tras tare am terminat dulceata de nuci verzi , o delicatese , am fiert la ea o gramada , acum am pus-o in camara , e gata numai buna de papat , dar in schimb am niste maini patate de la zeama de nuca .....desi am folosit doua perchi de manusi una peste alta , tot m-am patat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

fetele mele dragi,

ce imi vad ochisori de dimineata cand deschid topicul....o viitoare mamica , Jaguar....felicitari, o sarcina usoara fara peripetii caci este momentul vostru acum sa va bucurati de ....asa cum au zis si fetele cand crezi tu asteptam detalii despre incercarea norocoasa.

In rest facem galerie pentru fetele dragi care trebuie sa testeze....s-a spart gheata asa k asteptam numai vesti bune....

O zi minunata tuturor....pentru mine este, o asa veste mi-a animat ziua si saptamana....

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

floryma sa de DD sa fi asa cum spui tu sa se fi spart gheata ! si sa auzim de tot mai multe vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

jaguar felicitaaaariiiii !!!! Ma bucur enorm pt tine si iti doresc o sarcina usoara si fara peripetii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Jaguar felicitari draga mea pt reusita Sa stii ca chiar m-am gandit la tine zilele trecute. si eu cred ca s-au prins ambii bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,multumesc ca te gandesti la mine.Eu deocamdata astept sa treaca vremea,sunt in ultima zi de cm si mi-am propus ca dupa,sa merg la gine.meu sa vedem ce facem cu trompitele.Insa am aflat ca este plecat din tara pana luna viitoare,deci am de asteptat vreo 2 saptamani pana se intoarce.Daca stiam mergeam mai repede...asta e.Bine va fi si atunci.Sper ca dupa aia sa nu mearga in concediuVom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Jaguar FELICITARI MAMICO!!!!!!! Sarcina usoara si bebici sanatosi!

Mergi la inceput