FIV in Ungaria 164
Raspunsuri - Pagina 19
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Brigit Daaaa, sunt amandoi Si eu cu 2 blasto, beta zi 14 de la et era 1860. Sa creasca mari si sa se nasca la termen! Multumesc, Doamne! _ C677T HETEROZIGOT Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg |
Brigit multumesc frumos si Doamne ajuta mai departe!
Cris_25 spune:
Felicitari, jaguarul meu drag!!! Stii cat de tare ma bucur pentru tine? Uite asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de mult!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
olimp spune:
jaguar felicitari !
ma bucur enorm pentru implinirea ta ! sa stea cumintei acolo timp de 9 luni , felicitari mamico !
lara eu recunosc ca sunt o persoana extrem de aiurita dar nici chear asa , testele sunt de ovulatie , mi-am luat cele de la Minut , in pachet sunt 5 teste de ovulatie si unul de sarcina .
La toate care le-am facut incepand cu ziua 14 asta pe data de 22 iunie pana ieri , a fost zile cand am facut doua credam ca nu sunt bune , la toate liniuta de test era mai putin intensa decat cea de control deci...nema ovulatie !
stiu ca am scris pe aici pataniile mele de ametita , dar la chestii din astea "serioase" ma feresc sa dau in bara !, oarecum mi-ar fi placut sa le fi facut gresit si rezultatul sa fi fost intredevar altul !
Brigit spune:
Olimp, daca le-ai facut incepand din zi 14 s-ar putea ca deja sa fi scapat peak-ul de lh.
Doar in baza lor nu poti trage concluzia ca nu ai ovulat.
Daca vrei sa te mai joci cu testele de ovulatie incepe sa le faci din zi 10-11.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Felicitari, jaguarul meu drag!!! Stii cat de tare ma bucur pentru tine? Uite asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de mult! |
Crisuuu meuuu multumesc din suflet domnita mea draga!
Sa aduci baieteii din tabara cat mai repejor..
Pk pleaca in contzed de la jumatatea lunii iulie-pana in 13 august.
daniela74 spune:
jAGUAR,ma crezi sau nu,azi noapte am visat ca ne anuntai ca esti gravida,de dimineata cind m-am trezit ma gindeam ca poate ai scris si am zis sa verific dar m-am luat cu treburi si am uitat Acuma am vazut ca s-au scris 2 pagini si am intrat si surpriza mareeeee ,felicitari,sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si copilasi sanatosi si frumosi
bafta multa fetelor
c`est la vie,pas le paradis
olimp spune:
brigit doamne da sa ai gura aurita si sa fi fost asa , oricum luna viitoare daca mai fac sau pe viitor am sa stiu...
daniella noi nu am prea vorbit dar nu vrei sa visezi si cu mine ! vad ca porti noroc
daniela74 spune:
Olimp,chiar daca nu am vorbit,eu te stiu bine,iti doresc multa bafta asa cum le doresc tuturor fetelor de aici si promit ca te visez cit de curind .Poti sa-ti monitorizezi ovulatia si cu temperatura bazala,eu asa am facut ca nu am avut posibilitatea sa o urm.ecografic si mi-a spus Adrianady cum sa fac si a functionat.
c`est la vie,pas le paradis
jaguar spune:
Danielaaaa multumesc frumoosss!!!!
vai ce vissss
Iti doresc sa vii cu acelasi rezultat cat mai repede!! baftaa scumpa
p.s eu azi pana sa sun dupa beta am atipit, si am visat 2 pomisori perfectiiii!!!