FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

floryma dar clexane sau aspenter 75 nu se i-a pe toata perioada sarcinii ? se ia doar pana la activitatea cardiaca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

floryma dar clexane sau aspenter 75 nu se i-a pe toata perioada sarcinii ? se ia doar pana la activitatea cardiaca ?

Olimp mie asa mi-a zis dr. avram , aspenterul il opresc cand incep tratamentul fiv si fac clexane pe perioada tratamentului si daca se lasa cu beta pozitiva pana la activitate cardiaca a bebeului. Acum eu am citit ca multe fete nu au scos clexane din schema si dupa beta pozitiv si dupa activitate cardiaca, chiar si-au doxat anti-faxa ca sa vada daca se injecteaza suficient cu cantitatea de clexane (mie mi-a fost recomandat ptr inceput 0.4 la kg mele) acum vezi ce iti recomanda si tie tad fiind ca tu vei incerca natural din cate am inteles, nu? Poate difera tratamentul in functie de modalitatea de a obtine sarcina.

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

floryma
am sa incerc natural cateva luni sa vedem daca fibromul a avut vreo contributie sau nu in toata povestea , daca nu mergem la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Sa aveti o dupa amiaza placuta,

din pacate nu am vesti bune din nou negativ (5 lea FIV) sper sa mi gasesc o cale noua de a incerca din nou .

Olimp , scuze de deranj ti am trimis un PM.

Va pupic si va urmaresc in continuare asa in umbra de aici ma bucur de reusite , ma intristez la orice necaz ,si va sunt alaturi in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniella,regret nespus acest nou rezultat negativ.
daca poti si daca nu rasucesc prea tare cutitul in rana...poti sa-mi spui daca medicul tau a folosit pana la urma terapia cu IVIG/Intralipid???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

DaniellaSM

Mergi la inceput

Samiruta scumpita esti
Dulce esti , deja nu mai simt nici durere sunt asa calita, ca am ramas noi batranelele, pe aici ,
Tratamentul a fost unul lung sa mi ajunga de acu 10 ani in maduva, sorry fac haz de necaz, am facut intralipidul in 31 mai si in 8 iunie am avut embryo t. Deci dr zicea intre 7-9 zile inainte de ET, e o infusie in vena de aproape 2 ore , Dar banuiesc ca ai citit si te ai documentat , internetul asta bine ca exista!!
Cu Clexanul trebuia sa incep a7 zi de la primul gonalF dar pt ca tratamentul si endo era foarte bun dr mi a zis sa nu dau totul peste cap si sa l incep din ziua punctiei , prednisolonul e inca un steroid , pe ala l-am inceput in prima zi cu Gonalf.
Abia saptamina viitoare am appointment cu dr . O sa ceara intre timp rezultatele de la laborator sa vada ce s ar fi putut face si ce nu , ma enerveaza ca el o tine pe a lui ca nu ar mai trebui sa mi fac nici un test de mutatii ca cica ce rezolv ?.?.. Nu stie ca eu sunt cea care sufar si bag in mine otrava asta de 5 ani!! Iar m-am lungit cat Tamisa !! Intreaba ma ca zau nu ma supar orice din cat stiu eu si mai vad pe aici cu cea mai mare placere!! Tu mai incerci acusica de curind , tare ma gndesc sa dau tarcoale la PK dar prima data vreau si eu la Romanica vin in august doamne dor mie de casuca !!!

Olimp
Sunt un pic si eu batuta in cap , Doar am vazut mai tarziu citeva pagini mai napoi emailul Dnei Avram . Dar da i omului mintea de pe urma!!!
Va pupicesc pe toate si haideti cu niste pozitive ca numai vad decit mutantele cum zice Petty!!am zis ca nu mai plang ma scos sotul la un Starbucks pi centru, ca buna a fost dupa 2 luni de no caffeine !!

Mergi la inceput

Raissa multumesc mult , fetelor va multumesc ca existati simt ca nu sunt singura chiar daca eu stau aici in barlogul meu si nu prea scriu , eu cred ca sunt mai slabatica fiind asa departe de voi parca m am izolat aici , si eu ca si englezii astia bine zice proverbul cu cine stai aia esti asa si eu ma inchid in mine si numa mai explodez o data la an!!

O seatra frumoasa si racoroasa va doresc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor,un weekend minunat va doresc!

DaniellaSM
...nu-ti cunosc povestea din pacate,dar faptul ca ai scris de 5 FIV-uri nereusite ma intristeaza enorm de mult si pe mine.Te admir ca ai avut si ai in continuare curajul si taria de a merge mai departe.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

FIV2...urmeaza in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@ floryma
Atentie la intreruptul clexaneului dupa beta pozitiz sau dupa depistarea activitatii cardiace a copilului; si mie mi-a zis d-na Avram ca pot intrerupe si am intrebat-o daca imi poate garanta 100% si cu mana pe inima ca nu se va intampla nimic cu bebelusul daca intrerup; si am intrebat daca continui cu clexane pana nasc fac rau copilului? si mi-a zis ca nu; iar pe forumul babelor Fiv-oase, Lara spunea ca PK i-a zis ca odata inceput tratamentul cu Clexane, in FIV, nu se mai intrerupe pana la nastere (sau chiar in 6 saptamani dupa).

24+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput