FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Raissa_L, eu am fost diagnosticata la un moment dat ca as avea hidrosalpix pe partea stanga (sfatul medicilor era sa fac laparoscopie si daca e compromisa sa o scoatem pentru a elimina orice sursa de infectie care ar compromite si o sarcina). La mine nu a fost hidrosalpix, au fost aderente care deformau trompele si care au dus la ingrosarea trompelor si nefunctionalitatea lor. Ca atare tot la FIV am ajuns.....

LORI 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc fetelor de raspuns...deja incep sa-mi pun pe hartie intrebarile catre PK...sper sa aiba mai multa rabdare decat Zadori si sa ma lamureasca!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

FIV2...urmeaza in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ImiMS

Multumesc fetelor de raspuns...deja incep sa-mi pun pe hartie intrebarile catre PK...sper sa aiba mai multa rabdare decat Zadori si sa ma lamureasca!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

FIV2...urmeaza in toamna

IMI, are destula rabdare, ai sa vezi k iti raspunde si explica,si daca e nevoie o face si de 2 ori
noi prima data am stat aproape o ora la vorba
tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Lorena wooowwww 30 sapt??? vai cum zboara timpullll
acusica vine bebita pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Da, Jaguar, nu mai e foarte mult! Nu a fost usor, dar important ca bebelina este bine! Si cu incredere o sa ajungem si la termen! Va pup!

LORI 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

lorenaflore pup si burticuta ta.Sa speram ca pana la urma va fi bine si pentru mine.Important este ca,indiferent de ceea ce voi face,sa se lase cu rezultat pozitiv pana la urma(sa fiu si eu ca tine intr-o zi,adica cu burtica).Si eu si toate cele care viseaza ca mine. toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata fetelor !

raissa
asa ar terbui sa facem "pupam pe burtica" sa ne molipsim si noi ! Doamne ajuta !

fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

neata fete dragi

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

floryma

vad ca si tu ai mutatia PAI1 homozihot , pot sa te intreb ce tartament faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

floryma

vad ca si tu ai mutatia PAI1 homozihot , pot sa te intreb ce tartament faci ?

olimp...mei dr Avram mi-a recomandata aspenter 75 1cp/zi (in caz de menstra abundenta pot opri pe perioada menstrei) si cand incep tratament ptr stimulare FIV clexane (ca tot am citi ca este o moda, dar in cazul meu ma supun indicatiilor medicilor) pna la activitate cardiaca a lui bebe (dar din cate am mai citit multe fete au ales sa fac clexane si dupa activitatea cardiaca, dar sa ajung eu pana acolo).

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput