FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Intrebare: ptr fetele care au fost la Budapesta...acolo se accepta plata cu cardul?

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

FIV2...urmeaza in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Olimp...si la noi e cald rau...Azi dimineata la 6.45 erau deja 19 grade...Ieri cand am plecat acasa la ora 16 imi arata masina 43...Noi cum stam la etajul 4...nu vreti sa stiti ce sauna avem acolo.
Noroc ca si la birou avem clima,deci nu simtim fizic caldura de afara in timpul zilei...dar...se resimte totusi in lipsa totala de chef,dureri de cap,etc...Si se zice ca pana vineri se tot incalzeste...doar de azi incepe codul galben ptr toata tara!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV2...urmeaza in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

lorelei,felicitari pt sarcina sa te ajute Dumnezeu in continuare,ai trecut prin multe si meriti din plin.Am urmarit si povestea ta.Am avut hidrosalpinx bilateral,laparo.- curatare,dupa laparo.-5 IA fara succes,refacut HSG - rezultatul-discret hidro.trompa dreapta,ectazie pavilionara trompa stanga.Au trecut 10 luni de la laparo.si nimic,am ajuns de unde am plecat.Nu-i nimic,multumesc tuturor de sfaturi,ma ajutati foarte mult sa iau decizia potrivita pt mine,imi prind foarte bine sfaturile voastre.Invat din experientele voastre si ma ajutati sa iau hotararea potrivita.Nu vreau sa comit o greseala,sa raman cu tr.astea pacatoase,sa fac un fiv si Doamne fereste sa nu-mi reuseasca si pana la urma,sa ajung tot la tr.scoase.Tocmai de aceea am asteptat sfaturi ce la voi,cele care ati trecut prin asa ceva,pt ca cel mai bine inveti din experienta altora.Urmeaza sa merg la gine.care m-a operat,dar nu stiu cand pt ca zilele astea urmeaza sa-mi vina cm,cel mai probabil,astept sa-mi treaca si pe urma.
PS.Cred ca esti cea mai fericita femeie,sper sa traim si noi intr-o zi ce traiesti tu acuma,momente de deplina fericire.Pup burtica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

imi,felicitari pentru,sa o stapanesti sanatoasa!!
olimp,ma bucur ca ai analizele ok.Pt ce ai facut celelalte analize?Toxoplasmoza pt pisi?Ti le-a recomandat cineva?Intreb si eu...ca-s curioasa
mona,expert patiser
ioana55,te asteptam cu vesti bune!unde ai facut fiv?LA seged cumva?
amaradia,jaguar,lorelei,eni,goofytza,floryma,amina
norma pup si burticuta ta
madalina gh,your dora muuult noroc,sa fie cu reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Raissa si Jaguar,merci frumos.
Astept reusitele voastre,hidrosalpinxul asta e problematic,dar la un moment dat tot se poate face ceva ,iar dupa aceea totul pare atat de simplu...O sa vedeti ca o sa fie bine!Pup ca sa se ia!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Raissa, da, la szeged am facut fiv.
curaj cu decizia pe care o iei legata de trompe,sa fie intr-un ceas bun si sa te aduca la rezultatul mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

raissa
analizele mi le-a recomandat doctorita ginecoloaga , ea m-a trimis si la anlize de trombofilie si pentru acestea toxo, CMV si rubeola.
Macar asa stiu cu cine ma lupt...

lorelei sarcina usoara in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ImiMS

Intrebare: ptr fetele care au fost la Budapesta...acolo se accepta plata cu cardul?

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV2...urmeaza in toamna

ziua buna

IMI, da, la Budapesta se accepta plata cu cardul. Succes la prima intalneala cu "ochii albastri"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Da, Imi, la Budapesta se accepta plata cu cardul. BAFTA!

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala." (Regina Izabela catre Cristofor Columb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Lorelei, saru-manaaa Doamne ajuta!!!

Raissa, analizele ale de Toxo, CMV, si mai sunt v-o 3(Rubella,Herpes simplex 1, Herpes simplex 2) care sunt incluse in PROFIL TORCH, la synevo era 300lei,e mai convenabil sa le faci pe toate in unul e mai ieftin decat fiecare separat. Si ar fi de preferat sa le faca orice viitoare graviduta.Eu nu am imunizare decat la Toxo, asta inseamna ca pe timpul sarcinii(daca se obtine) sa se dozeze cam la fiecare 4 sapt anticorpii...

Ioana, relax si ganduri bune!

pooopicei la gasca

LE: acum am vazut pe situ la synevo ca e 330lei,,acum 2 ani era mai ieftin..

Mergi la inceput