FIV in Ungaria 164
Raspunsuri - Pagina 11
floryma spune:
fetele dragi mie....
Ioana....pai sa stea bine la tine la caldurica 9 luni.
Eni...spor la intepat, sper sa fi retinut bine
Imi....pai felicitari si fara incidente.
Mona....la multi ani ptr cei dragi cu intarziere....si m-ai lasatsi eu care sunt la o cura de detoxifiere cu legume si fructe de sezon
Raissa....multa putere si cu siguranta decizia ta va fi una buna pentru tine si viitorul tau.
Hamza...esti bine, nu? Scoate nasucul si da-ne o speranta ca este
Madalina, goofytza, jaguar, amaradia, luck, amina, denissa, youdora si olimp...
si nu in ultimul rand burticile soroc, norma, irene, corinuqk, loreflore
Si dc am scapat pe cineva sa imi fie cu iertare , pup pe toate fara discriminare.
O zi minunata!
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
madalina_gh spune:
Buna,
Am vorbit cu dna Gyongyi si inca nu stie nimic de concediu dlui dr Zadori, dar a zis sa sun cu o saptamana inainte de a merge in Ungaria. Ii voi scrie mail dl doctor dar astept rezultatul la o parte din analize pentru a le atasa ca sa nu il deranjez prea des. Im momentul care aflu ceva va anunt.
Madalina, goofytza, jaguar, amaradia, luck, amina, denissa, youdora , olimp, Ioana , Mona si floryma sper ca nu am omis pe cineva
ImiMS spune:
Ba da...ai omis mai multe persoane...dar nu face nimic
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
mona19 spune:
Salutari!
Ioana55 - Sa fie puiuti dragastosi si lipiciosi, iar peste 9 luni sa ii ai in brate si sa le admiri ochisorii!!!
Am zis mai zilele trecute ca sotul are prioritate pentru investigatiile gastro pe care trebuia sa le faca. Dar din pacate, azi a aflat ca doctorita lui de gastro tocmai a facut o extrauterina. Imi pare tare rau pentru ea. Si daca tot va fi in concediu medical, eu voi trece pe prim plan cu continuarea investigatiilor si altor analize ante FIV.
Multumesc tuturor de urarile adresate celor dragi mie. Sa fiti fericite si voi alaturi de cei dragi. Sa reusim sa ne implinim speranta de a avea .
Vineri e ziua de nastere a primului meu nepot, baiatul lui sora mea. Dar cum el vine acasa abia la sfarsitul lunii, ca acu e in plina sesiune de examene, cred ca abia atunci o sa-i creeze Mona un tortulet. Si sigur o sa va expediez si voua o feliuta virtuala!!!
Va pe toate si o zi cat mai faina!!!
lorelei78 spune:
Raissa,scapa de trompa cu probleme cat de repede poti sau chiar de ambele daca este necesar!Nu am inteles daca este vorba de hidrosalpinx bilateral sau doar o trompa este afectata!Intai si eu m-am operat si mi-a curatat dr trompele,am mai incercat natural vreo 7-8 luni sa raman insarcinata pana sa trec la primul FIV.Ulterior am incercat un FIV cu hidro scos la punctie(caci se refacuse si chiar foarte tare) ,dupa aceea a urmat scoaterea trompelor la o noua laparoscopie si din greseala s-a omis o portiune de trompa pe care s-a format hidro!2 FET-uri nereusite si mers la turci,depistat problema ca inca mai aveam un rest de trompa,scos hidro la punctie(Doamne ajuta ca nu s-a format iar,am avut emotii maxime!).In sfarsit am reusit la al doilea FIV,insa prin cate am trecut...Nu se merita sa astepti,caci ai sanse foarte mari la FIV cu trompele scoase,problemele acestea de natura tubara sunt cele mai simple.Eu iti dorescv succes si sunt convinsa ca o sa iei cea mai buna decizie pentru tine!
14+
ioana_55 spune:
sa dea Dumnezeu sa se prinda piticii si sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visul cat mai repede.
eni, sunt 2 embrioni, nici nu-mi vine sa cred pt ca doctorul s-a temut ca as putea sa nu raspund la tratament
madalina, am auzit la clinica ca zadori ar intra in concediu in iulie, dar nu stiu sa spun exact cand
pup toate fetele
jaguar spune:
salut gagici
Ioana asteptare usoara si embrionasi lipiciosi tare!!!
Mona multumesc frumos.
Dora o pereche de pumnisori stransi ptr tine!bafta in continuare!
Lorelei ce semnatura fainaa ma bucur ptr reusita, stiu cat te-ai mai chinuit si tu cu trompele offf...
Imi felicitari ptr masinuta, sa o stapanesti sanatoasa!
ptr toate
olimp spune:
buna fetelor
am primit rezultatul la restul de analize:
rubeola - am anticorpi , scria peste 10 Ul/ml sunt prezenti anticorpii eu am 130
CMV - negativ si IgG si IgM
toxoplasmoza - negativa si IgG si IgM
acum trebuie sa ma feresc de toxoplasomza si de CMV
ImiMS spune:
Buna dimineata!
Olimp...felicitari ptr rezultate!
O zi frumoasa tuturor!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
olimp spune:
buna dimineata !
imi
la noi deja de buna dimineata este foarte cald, cu greu am reusit sa adorm era o japuseala aseara in oras de nu aveai aer sa respiri, s-a racorit tarziu dupa 12 si vad ca azi o luam de la capat.
va doresc o zi minunata