FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

jaguar, mona, multumesc de incurajari.
dupa multe emotii, azi am avut embriotransferul si acum stau la orizontala ca sa nu zdruncin `piticii`. pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Ioana55..puiuti lipiciosisi sarcina usoara pana lacapat
cati puiuti ai in burtica?
Imi...norocoasofelicitari pentru masinuta.
Mona..ma bucur ca ai avut un weekend fain...eu de tort cu capsuni si crema de iaurt visez cam de o saptamana...sambata am cumparat si frisca,..capsuni am in gradina...dar tot nu am apucat sa-l fac
dar cred ca maine...doar n-o sa-mi pun pofta in cui
in rest eu sunt bine...maine ma duc sa donez sange...,poimaine la hematolog,sper sa-mi recomande si un ginecolog bun,care sa stie si de trombofilie.
va pupacesc pe toateva povestesc mai mult miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Raissa, te inteleg perfect prin ce treci. Eu in 2006 cand am scos trompa dreapta, ma rog chiar toata anexa, m-am simtit cea mai handicapata femeie din lume. Si eu am facut instilatii, asa cum a facut si Jaguar, si aveam niste dureri de ma urcam pe pereti ( pentru trompa stanga le faceam ). Si trompa s-a infundat din nou (nici nu stiu daca se desfundase vreodata).Apoi am facut laparoscopie, si la sfatul lui Marinescu am plecat la Sovata. N-a avut niciun efect.M-am chinuit cu trompa stanga ani la randul, sperand si eu intr-o minune, dar n-a fost sa fie. Apoi am facut o a doua laparoscopie, dar degeaba. Si iar instilatii si chin, mult chin ca sa nu mai spun de dureri la fiecare ciclu de ma urcam pe pereti.Dupa ce am luat hotararea de-a o scoate si pe a doua, nici nu stii ce eliberata m-am simtit. Au disparut si dureri si tot. Asta este o mica parte din imensa mea poveste si lupta pentru a avea un copil. Pana la urma decizia iti apartine, dar sper ca experienta mea sa-ti foloseasca. La fel ca si lui Jaguar, mie trompele nu mi-au folosit la nimic. Mai mult m-au incurcat. Sa-ti mearga din plin.

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala." (Regina Izabela catre Cristofor Columb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ioana sa fie cu lipici si sa stea acolo cumintei timp de 9 luni

februarie 2010 sarcina oprita din evolutie 8 saptamani
aprilie 2010 embolizare fibrom uterin
2011 - 3 IUI nereusite la Cluj
aprilie 2012 laparatomie fibrom uterin

Mutatia Factor XIII Val 34 leu - heterozigot
Mutatia PAI 1- heterozigot
Mutatia MTHFR C667T - heterozgot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor!

Ioana...Doamne ajuta,sa se finalizele cu un Beta pozitiv!!!
Olimp...eu am Factor II hetero....facut tot cu dna dr Avram...dar nu mi-a zis deloc ca ar fi cel mai perfid lucru...din contra,mi-a zis ca prezinta un risc usor...spre mediu...dar nicidecum de speriat...Asa ca nu e cazul sa speriem fetele care mai au asa ceva...Dna dr mi-a zis clar ca cercetam pe aceasta linie mai departe,daca nu gasim altceva,aceasta mutatie nu reprezinta nimic grav oricum!Doar ca e bine de stiut daca am...ca de tinut sub control oricum se poate!
Eni...spor la donat,si Doamne ajuta sa gasesti un bun hematolog,si apoi un bun ginecolog.
Mona...cred ca a fost yammmi rau tortul tau...data viitoare o sa ma autoinvit

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

FIV2...urmeaza in toamna

Mergi la inceput

imi
poate ca m-am exprimat eu gresit , mie mi-a spus ca cele doua mutaii V si II au o incidenta mai mare in cazul femeilor care au pierdut sarcini , dar cum vezi eu nu am nici una din acelea si pentru asa tot am pierdut sarcina , scuze pentru interpretare nu vreau sa speriu pe nimei, eu oricum nu ma las culcata pe o ureche caci stiu ce inseama sa pierzi sarcina cand esti in al noualea cer

Mergi la inceput

imi ce tratament ti-a dat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Am inteles Olimp...Am vrut doar sa nu lasam loc de interpretare,ca stiu ca ne citesc multe fete si ar putea sa inteleaga gresit.Eu n-am ramas veci gravi...deci nici nu am pierdut vreodata ceva...In fine,bine ca le decoperim mutatiile si putem tine cont de ele in incercarile noastre zadarnice pana acum de a avea un copil al nostru

Inca nu mi-a dat tratament...imi face acum proteina B si C si inca o analiza,sa vedem cum iasa mai departe...Pe 5 iulie o sun sa-mi zica cum stam,apoi voi merge pana la Cj sa-i platesc si aceste 3 analize si sa discutam despre cum va fi mai departe.Numai bine...ca pe 11 merg la Budapesta si macar voi avea si analizele astea cu mine!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

FIV2...urmeaza in toamna

Mergi la inceput

imi sa dea DD sa vina cat mai repede clipa cand vom avea si noi bebeii in burtica

Mergi la inceput

azi ma duc sa-mi recoltez sange pentru toxoplasmoza, CMV si rubeola

Mergi la inceput