FIV in Ungaria 164
Raspunsuri - Pagina 15
jaguar spune:
buna fetelor
DaniellaSM imi pare tare tare rauuu
Dora sunt cu gandul la tine, baftaaa!!
Ioana55 cum mai esti?
va tzuc si sa aveti un sf de saptamana cat mai usor
DaniellaSM spune:
Buna dimineata fetelor ,
ImiMs, e trista povestea mea , de am putea da timpul inapoi bine ar fi , dar am eu o vorba , nu duc cu mine nimic pe cealalta lume asa ca pana am sa rezist la aceste tratamente am sa fac , dar am un iz de weekend deja si va invit la mine la o cafeluta ,sau un english tea dupa preferinte .
Am inteles ca ai fost la Dr Avram chiar e o dr ok?? in sensul ca sta la discutie , ca am avut parte de dr care se uitau la ceas, next please!!! In august ma pregatesc de toate testele care exista , eu cred ca le am pe toate !!,
Aici ploua si e un vant deci vreme de cacao!!!
Va pupicesc si inca o data va multumesc pt tot suportul!!!
ImiMS spune:
DaniellaSM...asa e,am vb cu dr Avram la telefon si am fost si la o discutie face to face...E un om de milioane...crede-ma...am intalnit si eu in acesti 6 ani tot felul de idioti...dar ea e exact opusul.Sta la povesti cu tine,te intreaba tot felul de chestii,te lasa sa-i povestesti,nu e deloc contra cronometru la ea nimic.Plus ca nu e nici macar pe bani consultatia...iti ofera si la telefon informatiile de care ai nevoie.Mergi cu incredere la ea,ca nu te va dezamagi,promit!
Ploaie,vant??????Ce e aia?????La noi saptamana asta a fost ca in cuptor...DEZASTRUUUUUUUUUUIeri am avut 37 la umbra...deci la soare era horror...Am spalat un rand de haine,le-am intins pe balcon la ora 18,si la ora 21 erau deja toate calcate si puse in dulap...le-a fiert soarele de-a dreptul
Din dupa masa asta avem cod galben de vijelii...nici nu vreau sa ma gandesc ce ne paste dupa canicula asta!
Pupici
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
mutatie Factor II heterozigot
Lara27 spune:
Hello girls
norma, asa e! exact asa mi-a zis PK
daniella, sorry de outcome!
eu accept cu mare drag o cafea Starbucks, da?
Imi, n-are rost sa-t faci lista pt PK o sa-ti recite tot, tot ce stii deja sau nu, asa incat la final..nu prea o sa mai ai ce intreba. du-te cu linistita si cu incredere
zile racoroase, va doresc
to be continued..
olimp spune:
buna fetelor
nu mai este mult si vine weekwndul , am tot citit de trombo si ma infioreaza subiectul , mie d-na Militaru mi-a recomandat aspenter 75 1 pastila pe zi inclusiv pe toata durata sarcinii plus acid folic 5 mg/zi pana in primul semestru de sarcina , iar cand am discutat cu D-na Avram zicea ca nu trebuie sa iau inca tratament , pe care sa o cred ?
ginecoloaga mea mi-a zis sa iau tot asa aspenter 75 mg 1/zi si femibion formula nr 1.
sunt cam in ceata mai ales ca am citit la voi ca dupa beta pozitiv se trece pe clexane , cred ca teasata mea este afectata de caldura ca nu mai pricepe nimic.
imi si la noi e cald de se topeste asfaltul ,abia dupa ora 12 noaptea se resimte o usoara racorire in casa,iar unde stau eu am toate geamurile de la toate trei camerele la sud e crunt
floryma spune:
toate fetele fara exceptie....
Daniela ....sunt fara cuvinte...imi pare tare rau
Norma...multumesc (si eu am citit ca se face si dupa activitate cardiaca si ii spuneam si lui olimp ca asa a zis dr Avram...dar sa ma vad eu cu beta pozitiv si bebe si vad atunci ce decizie iau)
OFFF...vreau si eu fete k beta pozitiv si bebe la purtator
WE placut!
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
DaniellaSM spune:
e ca nu am chef azi de munca , as ca am sa mi tot deschid pagina cu voi si cind vine managerul am so ascund , atita munca m am saturat am nevoie de un holiday.
ImiMs nu ma crezi ha , aici sufla vintul sunt 18 grade acum si ploua e naspa si tot weekendul e asa ,am o gradina asa frumoasasi nu pot bucura de ea ca tot ploua .mi ai ridicat putin moralul cu Dr. abia astept sa ma bage in ceata!!Cine stie ca mi a mai afla ca am
Nu ma bucur de caldura voastra, da parca e prea de tot peste 37-38 grade! am toate canalele ro , asa ca vad in fiecare ziulica ce i acasuca.Nu stiu daca pot sa mai fac fata la caldurile alea.
deci ready the weekend hainle curate calcate !! well done si si munca de zi cu zi !!!palaria jos
Jaguar iti multumesc ,
apropo m au sunat si de la spitalul care mi au facut ET ,chiar nu m am asteptat sa ma intrebe rezultatul ,si m am simtit mai bine ca macar si au dat silinta sa mi auda si parerea mea adica i am cerut mai multe explicatii,well a ramas fara cuvinte, o sa ma vada un senior consultant na gratis da doar peste 3 luni, cica sunt o pacienta problema ,si nu neaparat tratamentulcare a mers struna de fiecare data am avut 15 foliculi data asta si 2 embrioni 7cells 2 grade, ci aceste 2 saptamani de la ET ,se pare ca mi am lasat si pe aici niste amprente .
DaniellaSM spune:
Lara27 ok vino aiciuca si am sa ti comand cate vrei - Venti Caramel Frappuccino pentru ca e cald te va racori bine doresti cu crema pe deasupra sau fara????
Floryma mersic!!
ok am sa mai fac putina treaba pe aici poate la cat is de habauca azi oi incurca citeva conturi si oi face o cacealma , am sa o iau incet .
Lara27 spune:
Daniella, eu te cred am vazut ce vreme a fost la jubileul lui queen..eram in Barcelona si vedeam daily, furtunile de vant si ploaie din Brighton.am zis ca merita un concediu, candva, acolo, ca e curat aventura..hubby a zis veto
no cream, thx, prefer mai diet, dar imi place alegerea
to be continued..
DaniellaSM spune:
Lara27 ce mai rad eu aici la munca de una singura , cred colegii ca sunt dusa , e nu gresesc ei tare ca m am cam ticnit de la vreme zic eu!!! Fain Barcelona am fost intr un weekend prelungit, apropo de Jubilee am fost si noi o gasca linga Tamisa sa o vedem a fost super dar o ploaie si un vant, am zis ca mergem na daca ne a facut british citizens, si saracu barbatu-so sa infectat la prins raceala!!!
Te rog sa te uiti pe net ,mai decit Brighton cu roci mai bine Bournemouth cu nisip fin, e foarte fain e plaja mea de suflet 3-4 ore din Londra . Ok fara cream si cu skinny milk sau soya milk, dieta imi place !!!
Un weekend fain !! Pa pa