Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Andra, day one la regim.
Eu cred ca am fost campioana la kg luat 33-34 kg insa pana acum am dat jos 22-23 kg mai am inca 10-12kg. Sper sa le dau jos in 2 luni pana la botez. Ma deranjeaza ca sunt dispuse in special la burtica, am niste colacei de toata frumusetea:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Hei, dar ce-i cu linistea asta?

Elena, felicitari! Sa fiti sanatosi amandoi! Nu cumva detii recordul odiseii la greutate?

Anitta, sper sa te refaci repede. Si eu astept cu interes sa ne povestesti cum dai cu aspiratorul, gatesti #351;i speli rufe în acela#351;i timp, bineinteles cu Iulia in wrap si citindu-i lui M o poveste.

Ylari, imi pare rau sa aud de complicatii. Sper sa se rezolve totul cu bine pana la urma.

Virgi, sa va fie de bine botezul. Sa ne povestesti daca s-au calmat apele.

Addya, multumesc pentr pm. Daca nu intru pe net o sa-ti dau tie un sms.

Alina, si eu am avut aceeasi problema ca si fetita ta. S-a rezolvat tot cu ghips. Eu zic ca acum am picioarele ok, chiar daca nu am cel mai elegant mers. Dar cred ca e mai degraba fiindca sunt eu mai baietoasa decat din cauza TV. O sa fie bine, o sa vezi. Eu nu mai tin minte perioada aia, dar nu cred ca am fost traumatizata

Eu... tot de 3 ori femeie. Miercuri am fost la control. Una avea 2400, cealalta 2700. Dar se tot miscoceau pe acolo in asa hal incat daca la inceputul ecografiei era gol segmentul dinspre iesire si ambele capete erau sus, dupa cateva minute cea mica se intorsese cu capul in jos. Cum eu tot o tin cu naturala, dr a zis ca n u se pune cu mine dar mi-a explicat ca daca mi se rupe apa si nu e niciun cap in zona colului exista risc de prolaps de cordon ombilical (iese cordonul in vagin, se poate strangula si intra cupilul in suferinta fetala.
Joi m-au apucat niste contractii ceva mai dese #351;i mai puternice, dar nedureroase. Cu panica prolapsului de cordon in minte, am sunat-o pe dr. A ramas si ea blocata fiindca... era plecata din Bucuresti. Mi-a zis sa ma duc la spital, a dat telefoane in stanga si-n dreapta si m-a predat sefului clinicii. Toate astea se intamplau pe la 10-11 seara. Mi-am facut bagajul (ca doar nu era sa fie pregatit din timp!) si m-am prezentat la spital cu gandul ca ma vor face pachet si ma vor trimite acasa. Colul nu era sters, dar era deschis, fetele sportive ca intotdeauna. M-au bagat la monitorizare, mi-au pus perfuzie cu no-spa, scobutil si diazepam si m-au cazat. De atunci fac monitorizari dimineata si seara si dorm aproape non stop din cauza diazepamului .
Intr-un fel ma simt mai in siguranta, ca stiu ca daca se rupe apa sunt aici si se poate interveni imediat in caz de nevoie. Dar m-am saturat de perfuzii si somnolenta si nici nu prea ii mai vad rostul. Cred ca singurul motiv pentru care mi-au oprit contractiile a fost ca nu era dr mea si au zis sa o astept. Sper ca dupa ce vine (duminica sau luni) sa ma lase sa nasc. Deja am 38 s si 5 zile. Cat sa mai stau? Si acusi se termina si weekendul si degeaba

Mai tineti minte cand va ziceam sa ma trageti de urechi daca ma plang ca nu mai nasc odata ? Cred ca a venit momentul

Alma 38+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor cand vine lapticul ca innebunesc, mi-a facut praf un sfarc Si pe celalalt nu-l vrea Si pace. I-am dat formula in noapttea asta:( sunt tare suparata.

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

felicitari tuturor fetelor si in special lui YLARI fosta noastra colega de la bulgarasi de 2012...la multe lunite Lucas Mathias !!!!!

mamica de bebeloi Eduard...
Edy

Multumesc, Mihacor, vai de mine ce m-ai impresionat!
Fetelor si sa va spun ceva? Pe 7 iunie 2011 se oprea din evolutie sarcina anterioara. Peste fix, dar fix un an mi-a imbogatit Dumnezeu viata cu frumusetea asta mica, Lucas. Sa nu ne pierdem niciodata speranta in bunul Dumnezeu.
Pupici la fete, azi plecam acasa si sunt cam necajita ca parca ma jeneaza taietura mai mult ca ieri

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Fetelor cand vine lapticul ca innebunesc, mi-a facut praf un sfarc Si pe celalalt nu-l vrea Si pace. I-am dat formula in noapttea asta:( sunt tare suparata.

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mie nici acum nu mi-a venit laptic, tot cu colostru sunt, roaga pe cineva sa te ajute sa prinda bb sanul calumea, nu e normal sa ai deja sanul praf. Insista totusi si cu celalalt san. Da-te pe sfarc cu glicerina boraxata o sa te sjute si pe tine si pe el.
Si nu mai fii necajita ptr supliment, vroiai sa il lasi nemancat? O sa vina lapticul si ka tine/noi. Pup.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Virgi, sa va fie de bine botezul, sa va bucurati de micul crestin! Pupici.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Felicitari pentru botez, Virgi. Aveti baiat mare, crestin. Cred ca ati avut si o petrecere frumoasa.
Nu, n-o sa povestesc cum am carat 5 sacose pana la 4 cu copilul atarnat de mine. Simt o usoara urma de ironie, asa ca stau cuminte in bancuta mea. ...sau poate mi se pare. Oricum, m-au iritat un pic cele doua mesaje care mi se adresau.
Ylari, sanatate multa, refacere cat mai rapida! Ce mare e Dumnezeu, ce semne fantastice ne da, ca sa intelegem ca ne e alaturi!!!
Elena, si Iuliei i s-a dat lapte praf si i-am mai dat si eu cate un pic acasa, pana mi-a venit laptele incat sa o sature. Eu asa am simtit ca e bine pentru ea si pentru noi, vorba lui Ylari, nici sa stea flamanda nu e o solutie.
Sa scoatem motatele si pentru Alma! Sa fie cum e mai bine pentru voi cu nasterea!

Mergi la inceput

Multumesc Anitta!
Am sa intreb aici ce pot lua d dureri ca sa nu stau asa, neonatoloaga m-a sfatuit in prima zi sa cer calmante cand ma doare ptr ca durerea inhiba lactatia!
Sunt asa emotionata, ieri am trimis sotul sa ia fata de la mama, soacra pana la urma mi-a zis ca nu poate veni sa ma ajute, asta e! Dupa ce au ajuns acs am facut un video pe mess, stiti cat era Eva de fericita? Toate zileld astea am simtit-o trista si abatuta, desi ea adora sa mergem la mama, acum de data asta imi spunea cu vocea gatuita ca vrea acasa, vrea si ea sa il vada peLucas, saraca ce o fi fost in capul ei, sigur nu a constientizat decat aseara ca noi doi suntem la dpital. A fost ieri cu sotul sa cumpere cadou ptr Lucas (un carusel cu winnie) Lucas a adus si el un cadou ptr ea (un lego dplo hospital pe care ea si-l doreste enorm).
Asa cz sunt taaaare curioasa de siua de asi.
Pupici la fete va mai scriu diseara impresiile, intre timp va doresc duminica frumoasa, si poate ne mai bin ceva bebelusi! Pupici!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Hei, Anitta, nu te supara! Na, c-am facut o boacana. Ai fost supereroina odiseii in sarcina si sunt sigura ca dupa ce-ti vei reveni o sa fii iarasi una din cele mai active, lucru pentru care te admir sincer . Chiar mi-esti draga, n-am vrut sa te supar .

Alma 38+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor! Dau o cana cu lapte rece si o felie de cozonac cu mac!

N-am nascut. La control colul era inchis si posterior, nu erau semne ca ar vrea sa iasa prea curand, desi eu sincer sper sa iasa saptamana asta. Iar avea o secretie foarte abundenta care a iritat rau vaginul si trebuie musai sa fac tratament ca altfel e jale daca iese bebe pe acolo asa. El n-ar patit nimic insa vaginul meu ar fi ferfenita. Nu mai zic ce a usturat la consult, din cauza inflamatiei locale. Si uite asa iar am restrictie la nascut cateva zile(vreo 2-3 macar, desi ideal ar fi 5 sa termin tratamentul). Oricum doctorita a spus ca fiind la termen nu ne putem baza 100% pe ceea ce gasim inauntru, adica si daca ieri a fost colul inchis si posterior si dopul la locul lui asta nu garanteaza ca nu nasc. Oricand se poate intampla, fiind la termen. Mi-a recomandat sa fiu un pic cuminte vreo 2 zile ca nu e in Bucuresti. Oricum eu sunt cuminte(aproximativ). La monitorizare totul bine, pustiu o duce bine inauntru, nu vad de ce ar vrea sa iasa. A fost apreciat cam la 3400g.
Dupa control am venit acasa cu un somn maxim, am bagat 3 ore de somn asa lejer. Pe urma am fost in vizita la niste prieteni cu o curte mare, au facut gratar si ne-am strans mai multi. Bine, cand am ajuns noi lumea cam terminase de mancat pentru ca trebuia de fapt sa ajungem mult mai devreme, dar cu somnul nostru...Daca nu sunau ei sa intrebe daca mai venim cine stie cat mai dormeam. A fost frumos, toti din gasca aveau copilasi micuti, a fost foarte placut. Am ajuns tarziu acasa si iar am bagat somn.
Deci se pare ca nu nasc inca, ideal ar fi sa nu nasc azi, mie mi s-ar parea dragut sa nasc marti ca e 12.06.2012(mi se pare o data draguta). Daca nu nasc pana atunci, miercuri iarasi control si monitorizare. Ma cam enerveaza restrictiile mele la nascut...Ba sa nu nasc pana imi rezolv problemele profesionale, ba sa nu nasc pana nu vad ce-i cu alergia aia, ba acu sa nu nasc pana nu tratez infectia genitala...Da' oare cand o sa-mi dea si mie liber sa nasc?
Le las pe Stefulici si Alma inainte. Desi se pare ca weekendul asta e foarte linistit, nu vor bebeii sa vina. Las oricum motate, nu se stie niciodata.

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput