Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)
Raspunsuri - Pagina 6
Andra_C spune:
Tot moro se cheama si la noi, reflexul moro
----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
Andra_C spune:
Ella, eu nu am mancat iaurt pentru ca nu e trecut pe lista, dar daca ai voie branza ma gandesc ca o fi permis si iaurtul.
Clara, multumesc!!!
----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
virgiL spune:
reflex moro se cheama si in romaneste si e desfacerea aceea de brate ca si cum te-ar chema la o imbratisare,de fapt e un reflex primitiv,de adaptare care ar trebui sa dispara pana in cel tarziu 6 luni(de obicei in jur de 2 luni).dar nu cred ca la asta se refera Elly, ci la niste miscari rapide si repetate si cu manutele si cu picioarele,ca un fel de agitatie ,de nerabdare.Cel putin Lucas face asa cand ii agit o jucarioara deasupra sau cand e prea obosit si se enerveaza...
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
mihacor spune:
felicitari tuturor fetelor si in special lui YLARI fosta noastra colega de la bulgarasi de 2012...la multe lunite Lucas Mathias !!!!!
virgiL spune:
dar sa va multumesc pentru urarile de botez si sa va povestesc cum a fost
daca ma lasa puiu....daca dispar brusc sa stiti ca a inceput sa tipe
virgiL spune:
la biserica mi-a citit parintele intai mie molifta de 40 de zile si apoi a tinut prima parte a slujbei in incaperea mare a bisericii cu bebe in bratele moasei.apoi moasa l-a dat nasei si a continuat slujba intr-o incapere mai mica in stanga altarului,unde era amenajata o cristelnita zidita in perete.bebe a fost cuminte si a dormit toata slujba pana la ”marea imbaiere”.apoi a scartait putin,nu a protestat la imbracat si a adormit la loc.a fost o slujba f frumoasa presarata cu mici intreruperi si glumite si cel mai mult mi-a placut hora pe care o face parintele cu nasii si cu puiul in brate,la care s-au prins si vreo 5 copii cu varste intre 2 si 9 ani.ce scumpi erau..
virgiL spune:
apoi am trimis oaspetii la restaurant ,iar eu am fugit acasa cu florile,cadourile si cu bebe sa-i dau sa suga.a papat si ne-am intors la prietenii nostri care deja ciocneau un pahar in cinstea micului crestin LUCAS CONSTANTIN.puiul a dormit in continuu 4 ceasuri cat am stat la restaurant.acum e treaz de 3 ceasuri si nu vrea sa adoarma cu nici un chip....partea naspa e ca a inceput sa planga...
virgiL spune:
uraaaa, a adormit!
Elena da ce gogoloi grasan si lungan ai facut!sa creasca sanatos!
Mirela,,sa stii ca bebe de felul lui nu-i plangacios,dar are unele nopti in care ne dispera.ziua de obicei colaboreaza f bine,doarme ca lumea si are 2 momente din zi,de cate 1-2 ore, cand sta treaz,dimineata si seara.rar plange neconsolat ziua.in ultimele doua nopti a facut urat de tot,exact cum zice lumea ca-si cere botezul.astept cu interes aceasta noapte.Si,Mirela,daca iei o piatra in gura pe unde mergi,ai grija sa n-o dai la dintzi
Anito,chiar asteptam momentul cand ne vei spune cate lucruri faci tu intr-o zi.Presupun ca urmeaza sa ne povestesti cum ai carat tu 4 etaje,5 sacose in maini,bebe I in wrap si eventual su vun landou in spate.Mai menajeaza-te o vreme!...Cu Ioana si eu is la fel...ce caiete,ce note..?...Las ca ia vacanta acusi si nu da Bacul anul asta
Andra,ai doua comori,ce scumpi sunt amandoi!
virgiL spune:
aaa,era sa uit ...maicamea a monopolizat toate discutiile la masa..si eram vo douajde oameni la restaurant...cu greu m-am abtinut sa n-o opresc.iar soacramea nici n-a venit la masa,i s-a” facut rau” de cald in biserica si a plecat acasa cu taxiul.una-i bolnava de limbaritza si una e antisociala...familia mea!...
joana2672001 spune:
Felicitari Elena, sa fie sanatos si voios alaturi de voi!!!!
Virgi, felicitari pt botez, noi il facem prin august desi as fi vrut macar in iulie, eh mai vedem :).