Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am recitit ce v-am scris si...n-am fost prea coerenta. O fi de la prea mult somn sau de la cozonacul cu mac.
Am uitat sa schimb si semnatura. Deci am incheiat saptamana 39, am intrat in saptamana 40.

Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

neata fetelor si o mare de tot ca doar e weekend si ne putem rasfata si noi putin
Addya si eu am contract cu cord blood center, si vroiam sa ti spun ca am semnat deja contractul cu ei de o luna, e adevarat plata se face dupa o luna de viata a bebelusului si e in rate, de fel ei sunt o firma serioasa(si sora mea a recoltat cu ei fara probleme), cum au zis si fetele ar fi mai bine inainte de toate sa suni direct la ei sa le spui de oferta iar ei iti vor spune daca e adevarat sau nu...eu pret final dau cam 4100 ron (asta asa sa-ti faci o idee de pret) si intradevar mi au facut cadou un cupon de 400 de ron care l am putut folosi in magazinele chicco, sper ca te am putut ajuta asa cu o parere.

Buuun..fetele se termina week si nici o avalansa de bebeii...al meu in continuare bine mersi,nu da nici un semn ca ar vrea la lumina...e drept nici nu as vrea sa ma ia asa pe nepregatite pentru ca am de mers 1 ora 30 min pana la spital si ma ingrozeste numai gandul la combinatia de contractii+gropile noastre dragi....sper sa stea totusi pana la termen....

Virgi felicitari pentru botez,de acum micutul e un adevarat crestin, poate se va mai linisti si o sa fie din ce in ce mai bine.

O duminica placuta fetelor

gabita 38+ cu bebe Iustin

AMR 8 zile :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna fetelor,

Elena felicitari pentru lungan. Mama…mama 56 cm e ceva… referitor la laptic sa stii ca dureaza putin( cateva zile chiar daca tu ai nascut natural). Treb sa te mulgi ca sa iti desfunzi canalele sis a eviti ragadele. Eu m-am muls imediat cum am ajuns acasa si la vreo doua zile a venit si lapticul. Am stat 4 zile in spital sa iei si treaba asta in calcul. Nu treb sa te superi ca piticul a papat LP ca si a mea asta a mancat in spital (colostrul meu nu era suficient) si i-am mai dat si acasa pana s-a instalat lactatia. Acum mananca doar de la san. Deci nu te stresa prea tare.

Virginia sa va fie de bine botezul, astept sa imi spui cum a fost piticul in prima noapte si evident vrem si ceva poze.

Anita – nu cred ca a fost nicio ironie in cele doua mesaje, ne esti draga si lumea spune ca ar treb sa stai si tu oleaca linistita.
Alma pun niste mutate pt tine

Andreea – ce pofta am de un gratar… asta ca tot ai povestit ca ati fost la un mic gratarel.

Fetelor sa mergeti la vot!!! Eu una trag o fuga la plimbarica de seara a micutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor, noi sunt em inca in spital:(
Am ratat iesirea la 48 h pt ca bebe are bilirubina 9 Si pare Si un pic galben. Maine repeta bilirubina Si o sa-I faca Si Eco la cap Si abdomen sa vada daca e tot in regula.
Doamne ajuta!

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am ajuns si noi acasa pe la doua.
Cosmar nu alta, Eva superincantata si mega activa, crede ca bb e jucarie (cica: stai sa-i deschid okii) incerc cu blandete si rabdare sa o deturnez spre altceva. A fost incantata de cadoul de la bb se joaca de zor cu el.
A trebuit sa fac si o supa, sa mananc pe fuga, sa pregatesc si ptr Eva ceva...
Revin imediat.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Asa, deci bb urla non stop fetelor dar non stop nu am crezut ca exista asa ceva, tace doar in brate. So... Mister total ptr mine, nu reusesc sa il elucidez. Colici asa de devreme? Si cand e in brate nu are colici? Eu inca nu am lapte, asa ca dau cu incredere supliment, ce pot sa fac? Nu prea vrea san ca sa imi stimuleze, se enerveaza imediat. Cam naspa. Va tin la curent.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ylari, felicitari pentru nastere. Stiu ca ti-ai schimbat medicul pe ultima suta de metri si auzisem numai cuvinte exceptionale despre dr. Albu. Te rog frumos, cand ai putin timp, ori aici ori la topicul nasterea la medlife, da-ne si noua mai multe detalii legate de experienta ta acolo. Si eu voi naste tot la medlife si ma intereseaza toate detaliile.

Multumesc si va doresc nastere usoara si bebei sanatosi, necolicosi si neurlatori :).

36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

vai,de mine,Anitto,imi pare tare rau daca ti-am produs iritare!departe de mine intentia asta.lucrurile sunt foarte clare pt toata lumea sau daca ma insel ,sa ma corectezi,esti o persoana energica,alerta,puternica si stiu ca te vei repune rapid pe picioare si vei reveni in curand la programul tau activ de dinainte de nastere.deci, nici urma de ironie,din punctul meu de vedere abia tu te califici la titlul de AGRIPINA.si iertare daca te-am suparat!
va multumesc tuturor pt felicitari si urari!.azi l-am scos pe noul crestin din mir,a venit nana acasa si l-a spalat,l-a imbracat si mi l-a dat” de pomana” cu o caruta de haine si jucarii.poze pun saptamana viitoare,sa mi le aduca fotograful.
petrecere n-am facut ieri,am facut o cinste mare celor care ne-au insotit la biserica(cumatrie nu stiu daca fac,parca n-am chef de agitatie).oricum ne-am simtit tare bine.pustiul a dormit intr-adevar mai linistit as noapte,doar a mancat din doua in doua ore, dar nu m-a mai urlat la cap.si azi toata ziua la fel,dupa baitza facuta de nana.ca niciodata am atipit si eu alaturi de el vreo ora dupaamiaza.
Ylari,sa aveti convietuire linistita dragutza!
Elena,sper sa vina repede lapticul!ai grija la mufat,nu are cine sa ti-l ”monteze”corect la san si sa iti arate?
Stefulici,Bitza,Alma,Aever,Addya,2 liniute,HAI FETELOR!!!!O saptamana usoara va doresc,multa rabdare si curaj pt marea intalnire.Las in continuare motzatele

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Neata fetelor....
O intrebare URGENTA pentru cele care li s-a rupt apa...fetelor inainte de marea avalansa s a scurs asa cate putin, in cantitati putin mai mari decat o scurgere normala?adica va pregatit cumva sau avalansa dintr-o data? La noi a inceput de cu noapte si vad ca acu dimi e mai maricica cantitatea,si am sincer emotii ma intreb daca asta urmeaza? Astept ceva raspunsuri daca intrati va rog

gabita 38+ cu bebe Iustin

AMR 7 zile :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamicutze!
Eu abia acum am reusit sa intru sa scriu, am reusit sa recuperez si din urma.
FELICITARI tuturor proaspetelor mamici si tin pumnii tare tare pentru burticile care au mai ramas!!

Noi suntem bine, am venit miercuri acasa, Sasha e incredibil de cuminte, nu plange aproape deloc, daca i se face foame doar intinde cioculetul in stanga si-n dreapta si cauta sanul. Are icter, am stat o noapte in plus in spital ca sa i se repete analiza de bilirubina, nu au pus-o la raze, inca mai e galbuie si doarme muuuuult, deci cred ca tot de la icter i se trage. Dar mananca totusi pe la 2-3 ore si reuseste sa-mi goleasca sanii.
Nasterea a fost incredibil de scurta, nu as fi visat in veci sa am un astfel de noroc, am ajuns la spital la 5 jumate dimineata, in conditiile in care prima contractie am avut-o pe la 4 dimineata si pana am ajuns la spital cred ca am avut vreo 5 contractii in total. Chiar pe drum nu mai aveam deloc si ma gandeam ca uite cum ma duc eu degeaba la spital.
Daaar, mi se rupsese apa, asa ca a trebuit sa ma duc. bytzza, eu aveam un always si s-a umplut ala de lichid transparent. Dar asta a fost tot, nu a curs cu picatura sau in valuri, probabil ca a curs ce era sub copil apoi capul a blocat colul si s-a oprit scurgerea. Depinde f mult cum e asezat copilul in burtica. Iti dai seama ca ti s-a rupt apa pt ca e un lichid pe care nu-l poti opri ca pipi, curge in voia lui, dar debitul depinde de la persoana la persoana.
Am ajuns la spital pe la 5 jumate...mi-au facut injectie cu nospa si scobtil parca...apoi peste vreo jumate de ora mi-au pus oxitocina si la 7 fara un sfert am nascut...nici o ora jumate n-a durat tot, epiziotonomia a fost f f mica si am putut sta in fund inca din spital, acum ma simt de parca nici n-as fi nascut. Multumesc lui Dumnezeu pt asta.

Acum asteptam si noi sa treaca icterul s-o vad mai activa, parca imi doresc sa o mai aud cum se manifesta, plange, ca e tare lesinata inca.

Ioana, intrebai de o gradina de vara pentru botez. Uite noi am fost vara trecuta la un botez din asta restrans la o gradina de vara in Grozavesti, sau ma rog, intre Grozavesti si Semanatoarea, se cheama Piranha, sau Club Pirahna parca. F f f frumos amenajat, au si bazin cu pesti exotici mari, pasari de tot felul, mie mi-a placut tare mult atmosfera de acolo. Arunca un ochi http: // clubpiranha.ro/.

Va pupacesc mult de tot si asteptam cu nerabdare venirea urmatorilot fluturasi si floricele!!!!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 34+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput