Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)
Raspunsuri - Pagina 5
alina04and spune:
Neata si de la noi
Elena – felicitari mamico!!! Sa iti traiasca pruncul si sa fie sanatos!!! Stai linistita ca il tin doctorii sub observatie si sigur o sa fie bine.
Diana eu am incercat sa o alaptez pe asta mica stand intinsa in pat insa nu mi-a reusit. Nu am nici sanii prea mari si nici prea multa experienta si m-am chinuit o gramada. Tot in fund imi e mai simplu dar nu si mai comod, din pacate.
Addya – eu zic sa suni la firma pt ca sunt o gramada de nenorociti care fac tot felul de porcarii prin telefon. Si mie mi se pare cam mare reducerea, dar cine stie. Cord blood center??? De ei e vb? Astia sunt foarte cunoscuti si nu imi vine a crede ca iti dau o reducere atat de mare. E adevarat ca te-ai inscris la un concurs?
Anita – ma bucur sa aud ca esti mai bine.
Virginia - distractie placuta astazi la botezul printului. te asteptam cu poze.
multi pupici pt burtici, mamici si pitici
ella81it spune:
Buna dimineata!
La noi azi dimineata la 4 a fost cutremur!Nu l-am simtitdar sotul da si el doarme destul de adanc.M-a trezit sa imi spuna dar am uitat acum mi-a amintit o prietena
Oboseala isi spune cuvantul!
Sper sa nu fie acum vreo replica ca sunt singura cu baietii acasa.
VIRGIL distractie frumoasa la botez!Sa fie baiatul sanatos si sa aiba parte numai de lucruri bune in viata!
Eu ii dau lu Matteo ptr.colici ALGINOR,e medicament,are in compozitie cimetropio bromuro(scrie in italiana,nu stiu daca e la fel si in romaneste )il calmeaza doar ca imi e teama sa il dar de 3 4 ori pe zi cum scrie pe prospect,il dau seara doar.
ONUTZA ma bucur ca ai descoperit care ar fi cauza colicilor Si eu mancam multa salata si Matteo avea mereu gaze,acum am eliminat-odar si baiatul e mai bine.
Oricum de luni incep dieta lu ANDRA
ANDRA dar iaurt am voie?Sau doar branza cascaval etc?
DEEA pupici ptr.puiul cuminte.Eu nu cred ca se schimba,Alex al meu nici nu stia sa plangaDormea ,manca ,seara baita si masaj si iar somn,se trezea max. o data pe noapte.Deci se poate.
Nici de Matteo nu ma plang diferenta dintre ei e ca el are crizele de colici mult mai urate
Va doresc doresc un sfarsit de saptamana frumos!
Anitta_O spune:
Onutza, un wrap sh nu cred ca ajunge la 100 de lei. Am dat de cineva care are si e dispusa sa il dea la incercat( nu cred ca il are de vanzare, dar cine stie, poate cunoaste ea pe cineva) , sa vezi daca vi se potriveste.
addya_21 spune:
da,Alina,m-am inscris la un concurs pe care l-am vazut pe acest forum.e vb de cord blood center si concursul este :Câ#537;tig#259; un C#259;rucior E#537;ti viitoare m#259;mic#259;? Înscrie-te în concurs #537;i câ#537;tig#259; un C#259;rucior! www.eurocord.sk/castiga-carucior/
cred ca e tzeapa,si oricum nu cred ca mai am timp sa comand kit-ul.
andreea 39+ KARINNA-MARIA
mirela77a spune:
bun venit bebe de Elena!
Anitta ma bucur ca esti mai bine si poti sa incepi sa faci mici activitati prin casa, sa iti mai dezmortesti oasele.
Virgi, o zi frumoasa astazi si fie ca bebe Luca Constantin sa nu mai fie atat de plangacios dupa increstinare.
multa bafta si nastere usoara la cele cateva burtici ce au mai ramas
eu sunt la parinti, la eforie, pana marti, cand ma intorc in vs, ca sa iau masina si sa mergem miercuri in bucuresti
apoi excursie prin tara - ramnicu valcea vreo 2 zile, drobeta turnu severin iar vreo 2 zile. trebuie sa iau o piatra in gura ca in partea aceea - spre severin - merg pt prima oara
va pupacesc si va doresc un weekend fain!
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
stefulici spune:
Fetelor, ce pustiu pe aici!
Nici nu se simte ca a venit weekend-ul!
Unde-s bebeii?
Eu am inceput cu dopul joi seara, insa de atunci nik!
Pupici gagici si wee... placut!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Anitta_O spune:
Eu am tras un pui de somn cu Iulia, apoi i-am citit baiatului o parte din Vrajitorul din Oz. Acum mananc, l-am lasat sa-si mai citeasca singur.
Am de calcat si ceva rufe, pe caldura asta...
elena_gd spune:
Bebster Eric Andrei a avut 3915 gr 56cm Si apgar 8 pt ca din cauza efortului la nastere are Si acum capul rosior Si a fost obosit micutul. Epidurala mi-a tinut doar pe partea stanga Si am Si ditamai epiziotomia. Bebe se mufeaza doar pe dreaptA Si inca nu am laptic. Pup
Elena 39+ cu Bebster AMR un pic
Ellyshor spune:
Elena felicitari, scumpa mea!!!
Ce pui dolofan ai facut tu! Sa va dea Dumnezeu sanatate amandurora!
Burticile noastre pe unde or fi? Plimba balonasele?
Las si eu cateva motzate ca nu se stie cand mai apuc sa intru
Nasteri usoare, dragele noastre!!!
Noi suntem tot asa colicosi. Toata ziua plangem, ne agitam.
Voiam sa va intreb, puii vostri sunt la fel de agitati? Al meu da din maini asa, cu nerabdare, inclusiv cand mananca. Parca e un titirez.
Astazi toata ziua m-a tinut cu leganatul si plimbareala prin casa, iar acum, cand sa iesim si noi afara....l-o apucat somnul, bre!!!
Doarme....duuss!
Asa ca astept sa se trezeasca Maria Sa!
Va pupacim dulce!
Cam prea multa liniste....cred ca se pregateste un nou val de bebei! Linistea dinaintea furtunii! :)))))
josefine spune:
se cheama moro reflex, nu stiu care ar fi echivaletul in romaneste, toti copiii dau din manute ca niste fluturasi:)