Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)
Raspunsuri - Pagina 16
addya_21 spune:
PENTRU FEBRA POTI SA II PUI SOSETELELE INMUIATE IN LAPTE DULCE.NU CRED CA ARE CE RAU SA II FACA.
andreea 39+ KARINNA-MARIA
CRYSSAaa spune:
Salutare fetelor. Sunt si eu o raviduta in 37 sapt+2 zile, deci in sapta 38. Sper ca ma re-primiti si pe mine in casuta voastra.
E atat de bine sa va citesc, parca mi-ati dat asa..o stare de bine. Citesc si zic: "daaaa, si la mine la fel" sau "ia uite, nu doar eu...".
Si experientele travaliului, nasterii, primelor zile acasa sunt super info pt mine.
Citesc de cateva zile, dar abia sunt la pg 10 din capitolul precedent "BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)" :))))
Cand am dat sa raspund si eu am vazut ca va mutaseti deja :))))
Pana nasc va prind din urma :P
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012
aever spune:
Cryssa bine ai venit! Cred ca nu-i prea tarziu niciodata sa ni te alaturi. Din pacate am ramas cam putine burtici pe aici, majoritatea fetelor au nascut(dupa cum ai vazut de fapt). Acum daca ai venit la noi cred ca scap eu de la a fi ultima la nascut. Nu esti si la odiseea fetelor de iulie?
Chiar asa, am vazut ca la odiseea de iulie sunt si fete care au termenul in iunie, m-am intrebat eu la un moment dat oare de ce n-au venit la noi, dar deja era cam tarziu sa mai sap. Poate ar trebui sa ma bag si eu in seama pe acolo daca ma apuca rau plictiseala.
Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Noi am trecut cu brio de prima noapttea acasa, maine dim
Mergem la neonatolog sa ne vada cu bilirubina Si apoi poate reusim sa-l inregistram la primarie.
Cu laptele e greu, curg cate va pic din dreptul atat.
Eu sunt mai bine cu fundul, o sa-mi sun diseara doctorita.
Virgi dupa ce m-a cusut mi-a verificat Si codita, era ok, ieri m-am scremut eu tare Si a aparut problems, sper sa resolve fara chirurgie.
Elly sunt in aceeasi oala cu tine, ma apuca disperarea ca nu am lapte Si ii dau formula.
Pup
Elena 39+ cu Bebster AMR un pic
CRYSSAaa spune:
aever, am mai intrat si am si scris una alta prin luna a 5-a, cred. Dar lucrand nu am putut tine pasul.Poate am intrat la iulie, am DPN 1 iulie, dar cred ca ma potrivesc mai bine aici, caci am sanse mai mari sa nasc in iunie decat dupa termen. Sau sper :)))
Aa...am descoperit ceaiul de frunze de zmeura. Este recomandat de moase a se bea in ultimul trimestru de sarcina/ musai in ultima luna. Cica ajuta la travaliu. Bea cineva?
Eu de ieri am inceput.
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012
aever spune:
Au mai zis fetele de ceaiul din frunze de zmeur, dar asta a fost demult. Nu stiu cate au baut, eu m-am gandit sa-mi iau si pe urma m-am lasat pagubasa(mai mult de lene). E drept ca nici n-am fost sigura de efect si daca n-ar putea sa-mi faca rau asa ca n-am studiat mai mult problema. Zici ca moasele recomanda in ultima luna?
Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...
mirela77a spune:
Bun venit Cryssa, daca spui ca prin luna a 5-a nu puteai tine pasul cu noi, de acum ai timp sa citesti cat vrei. fetele sunt fff ocupate cu bebicii si intra printre picaturi sa mai scrie ceva. dar dupa varsta sarcinii o sa aflii si tu in curaND CUM e.
dragele mele, amu sunt intr-o calatorie de 10 ore - ct/vs. cand am vazut cat fac am zis ca o voi lua razna, dar am bafta de semnal si mai intru pe net. e din ce in ce mai rau. ultina oara cand am facut acest traseu, sa fie vrun an-doi, se mergea 7 ore cu trenul. 400 de km in 10 ore e deja strigator la cer... dar deh, traim in ro si ...
dar sper sa nu mai fac pra curand acest drum, mai ales dupa ce cumulez mai multa experienta si o sa pot sa merg singura si la drum lung nu doar in interiorul oraselor.
anitta, referitor la patania cu M de ieri, sa stii ca si eu eram tare nazdravana la varsta lui. plecam de la scoala cu mai multe colege si uneori uitam sa mai ajung acasa la timp. odata am intarziat mai mult, sa fi fost vreo ora si cand m-a gasit mama mi-a articulat cateva. ce crezi ca faceam eu, impreuna cu alte colege jumuleam flori de prin curtile oamenilor. dehhh... pe atunci nu sriam ce inseamna sa duci grija cuiva si tot ce faceam mi se pare mai mult decat normal si firesc...
nu mai retin sa nominalizez, dar am inteles ca o mamica e ingrijorata ca bebe sa nu faca febra. ii doresc sa fie bebe ferit si imunizat de la lapticul lui mami.
mamica cu probleme din urma iesirii la baie, iti doresc sa se rezolve cat mai repede problema
va pupacesc si va doresc multa multa sanatate la bebei, pici, mamici!
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
BelissimaEva spune:
Ziua Buna la toata lumea,
Fetelor am nevoie rapida de o recomandare pentru un port-bebe pentru ca vreau sa comand astazi-maine cel tarziu!
Ma gandeam la Manduca dar nu stiu daca poate fi folosit de la varsta asta.. Dorian are doar 3 saptamani. Ar mai fi Marsupi Plus dar este pe marimi si as vrea sa il folosim amandoi, si eu si sotul .. deci mai greu cu gasirea unei marimi sa se potriveasca pt amandoi!
Voi ce imi recomandati?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei
BelissimaEva spune:
Asa am banuit si eu dar din pacate la wrap si sling nu ma bag.. mi se par foarte complicate iar Ergo baby nu gasesc in Romania...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~