Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ahh tocmai am descoperit ca Manduca are un suport special pentru nou nascuti :
- pentru nou nascuti (peste 3500g) ofera un suport special, aceasta se va folosi pana la aprox 2-3 luni sau 7 kg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Astazi la ora 12:40 a venit pe lume minunea noastra IUSTIN.Pentru prima pagina 55 cm , 3,880 gr ,apgar 9.
Noi suntem bine , ne recuperam si mult curaj mamicilor ce urmeaza.
Va pup si o sa intru cand pot cu povestea

gabita 38+ cu bebe Iustin

AMR 7 zile :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

FELICITARI BITZAA !
BINE AI VENIT BEBE IUSTIN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Ahh tocmai am descoperit ca Manduca are un suport special pentru nou nascuti :
- pentru nou nascuti (peste 3500g) ofera un suport special, aceasta se va folosi pana la aprox 2-3 luni sau 7 kg.

Manduca e de la 3,5 kg si are reductor pt bebe mic. Ti-o recomand, noi am testat si alte celea, dar a iesit castigatoare, cea mai practica.
Succes la ales un sistem potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

FELICITARI BYTZZA!!!RECUPERARE RAPIDA!
BINE AI VENIT BEBE IUSTIN!!!SA CRESTI MARE SI FRUMOS!SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!

andreea 39+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

aever, au am citit mai demult, pe net cred, despre ceaiul de frunze de zmeura (sa fie de frunze) si uitasem.
Acum am recitit intr-o carte a unei moase cunoscute (Ingeborg Stadelmann), cartea se numeste "Consultation with a midwife" si mi se pare foarte buna.
Cartea mi-a facut-o soacra-mea cadou, dar fiind in engleza abia acum m-am apucat sa citesc, acum fiind avida de informatii si cu muuuult timp la dispozitie, iar mintea nu imi sta ecat la ce e legat de bebe :))
Am mai citit si pe net, si am inteles ca unora li s-a spus si la cursurile prenatale.
Oricum, din luna 9 este foarte recomandat.
Uite, acum am mai cautat si chiar pe DC am gasit asta:

Citat:
Studiile medicale au aratat ca frunzele de zmeura rosie pot fi consumate in siguranta in timpul sarcinii si pot reduce lungimea travaliului si numarul de interventii folosite, ca ruperea artificiala a membranelor, nasterea asistata si nasterea prin cezariana. Frunza de zmeura rosie pare sa previna nasterea prematura sau dupa termen.
Bogata in fier, aceasta planta ajuta la tonifierea uterului, creste productia de lapte, reduce greturile si usureaza durerile travaliului. Multe dintre „ceaiurile de sarcina” contin de obicei frunze de zmeura rosie pentru a ajuta la sustinerea sanatatii uterului in timpul sarcinii.
- Exista controverse legate de faptul ca ar trebui sa fie sau nu folosita in timpul sarcinii sau numai in trimestrele doi si trei, incat multi medici raman prudenti si recomanda folosirea ei numai dupa primul trimestru.

link: http://www.desprecopii.com/info-id-1679-nm-Ceaiurile-si-sarcina.htm

Eu mi-am cumparat acest ceai + un ceai de gravida(dupa reteta moasei de mai sus).
Ingredientele ceaiului de gravida sunt in germana, o sa incerc sa le traduc si le scriu aici. Oricum, ceaiul de gravida contine si zmeura.

cu bebe Luca, DPN 01.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

felicitari bytzza,bravo bebe Iustin
Anitta - nu,din nefericire la noi LP este de baza.
Elena - asa a fost si la mine,lapticul a aparut abia 6-7 zile de la nastere.Pina atunci bebe deja era obistnuit cu LP.L-am tinut la sin pina atunci dar la 4 ore cind se trezea el.Deja dupa 7 zile stia ca nu de acolo curge cum vrea el,cit vrea el.Si numai de la un sin sugea.F greu il dezveti.Dupa cum vezi eu nu am avut succes.Iti doresc sa ai succes. Uite aici cum cred/unde cred ca am gresit eu:
Stomacelul bebelului poceseaza LP mai lent decit laptele de mama.Cu cit ii dai sa se sature LP,el doarme mai mult,si sinul nu e stimulat.Degeaba masina-trebe gura lui sa suga!!Deci eu nu spun tine-l flamind,dar spun daca bebe bea 15ml,pune numai 10 ca sa se trezeasca mai repede si sa il mufezi la sin.La cel mai mic scincet,tzitza in gura.Pe mine m-a sabotat si ursu- nu ca nu ar fi vrut ce e mai bun pt bebe,doar ca asa a crezut el ca e bine, sa nu ii plinga feciorul.Si acum am f putin lapte,de fapt nu am avut niciodata destul sa se sature bebe.Nu fa ca mine!! Incearca,ras-incearca si iar incearca.Sunt sigura ca se poate.Eu am gresit,sper tu sa reusesti.
Din tot sufletul sper sa interpretezi mesajul ca o incurajare,si nu invers.Pt. mine alaptatul la sin este un sore subject- am mai spus asta.

Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Completare la ce am zis despre ceai:
Sa traduc ce scrie in cartea mea.
Este trecut la capitolul "Ultimele 6 saptamani - pregatirea nasterii" - Subcap. "Metode naturale de pregatire a nasterii".
Zice sa bem regulat, incepand cu saptamana 34, 2-3 cani ceai de zmeura (sau combinat jumatate ceai zmeura, jumatate ceai de gravi).
Daca nasterea e iminenta se bea din ora in ora.
Cica ajuta si la detoxifierea intestinelor, stimuleaza metabolismul si astfel si uterul este sanatos.
Aaa..mai recomanda si seminte de in (eu am luat si bag 1 lingurita dimineata).
Cica va aluneca copilul mai lin. Eu stiu ca astea au f multe fibre si nu te lasa a te constipi. In sarcina cica au efect pozitiv asupra membranelor.

cu bebe Luca, DPN 01.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Felicitari, Bytzza!!! Voinic flacau mai ai! Sa-ti traiasca sanatos! Sigur nu s-a calculat gresit varsta sarcinii la tine? La cat de mare a fost as zice ca era mai mare ca varsta.

E, v-am zis eu ca nu urmez dar nu m-ati crezut. Cand aveti timp(cine se pricepe) schimbati si voi acolo in titlu sa felicitam pe Bytzza si pe 2liniute(care sigur acum se odihneste dupa nastere). Si de urmat...vedem noi cine urmeaza. Eu as vota pentru Alma sau Addya.

Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Cryssa, mare grija la semintele de in. Asa este, au multa fibra. Si eu am luat la inceputul sarcinii, dar nu este recomandat deoarece contin estrogen:-) Poate de-asta mi-a iesit fetita, lol.

Mergi la inceput