Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

2liniute, ah, ce emotii! Sa fie cat mai bine pentru voi!!! (eu am baut apa in dimineata operatiei, oricum apa iese repede din corp, cred ca in maxim o ora, deci daca ti-e sete, nu cred ca-i problema sa bei un pahar cu apa; eu am avut operatia la ora 8.30, iar apa am baut pe la 6).
Stefulici, acelasi regret l-am avut si eu dupa burta, mi-a fost asa de draga si mi-a venit asa de greu sa ma despart de ea! Totusi, minunea din bratele mele intrece orice sentiment sau senzatie din timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Hai Anca!!!!!!
Anitta dar tu la control cand trebuie sa te duci?

Mergi la inceput

Miha, am fost vineri la control. Mai trebuie sa merg la 6 saptamani.
Daca ar fi sa intorc timpul inapoi, orice problema as avea n-as mai accepta cezariana. La prima mi-a cusut uterul cu ata neresorbabila, drept pentru care n-am mai ramas insarcinata cativa ani dupa, iar cand am ramas, am pierdut sarcina, iar acum durerea asta m-a rapus, efectiv. Deci Nu hotarat cezarianei, dar tardiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

HAI 2LINIUTE!!!
PESTE 2 ORE O SA ITI VEZI PUIUTUL!
SA DEA DUMNEZEU SA DECURGA TOTUL NORMAL,SA FITI BN AMANDOI!!!

LA MINE NICI UN SEMN DEOCAMDATA,NU CONTRACTII,NU DOP,NU NIMIC.INCEP SA MA SIMT DE PARCA NU AS FI INSARCINATA.:p BEBE SE JOACA TOATA ZIUA,SI CRED CA II PLACE IN BURTICA.

LAS MOTZATELE PENTRU BYTZZA,AEVAR SI PENTRU TOATE FETELE CARE AU BEBICII MAI GRABITI DECAT AL MEU!!!

andreea 39+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza, dau si eu o cafea

2 liniute sa ai o nastere usoara

Anitta eu la luca am calcat tot pana la 1 an, inclusiv ale noastre, apoi doar body , lenjerie, insa acum am calcat in prima sapt dar am renuntat pt ca nu fac fata pur si simplu, mutam hainele de colo colo si pana la urma le impachetam asa..

Trebuie neaparat sa incerc alta crema ca e jale ce e la fundulet..astazi i-am dat suzeta si spre surprinderea mea a acceptat-o foarte usor..azi noapte la trezirea de la 3 s-a trezit si Luca si nu a mai dormit pana la 6 apoi s-a trerzit iar Matei si uite asa

Nu mai stiu ce voiam sa spun, dar sunt tare zapacita..intr-o zi am lasat cheile in usa pe afara si usa descuiata si am plecat la plimbare..nu va spun cat imi ia cu 2 copii sa ies afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Anitta, sI eu am zis ca, daca ne ajuta DD sa mai facem un bebe, nu mai fac ceza.. Eu cu taietura n-am avut nicio pb, dar anestezia a fost cosmarul meu!
Nici Anxy sau alina_gabi nu au mai intrat! Alina stiu ca avea pb aia cu uterul..i-am dat sms, dar nu a raspuns :(

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

2liniute, nastere usoara sa ai! Astept vesti!

Sa va zic marea mea problema...Amana a fost la bunici in we, duminica cand au adus-o, bunicul era racit , luni dimineata fata deja avea muci si tusea iar aseara a avut febra. Acum si bebe e cam caldut In caz ca face si el febra i se poate da ceva?Stiti ceva? Maine am programare la neonatolog cu el, sper sa nu ia vreo raceala ca morrrrrrrrrrrrr la cat de mic este. Imi vine sa plang, jur!

----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Andra, paracetamol supozitoare la febra peste 38,5. Dar imi doresc din toata inima sa nu fie nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Am supozitoare in casa de la fimea, Doamne, Anitta, mi-e asa frica, e prea mic.... Multumesc!
Ddeocamdata nu e cazul, poate sunt eu prea speriata acum

----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Andra, citeam acum un articol in engleza despre febra. Scrie sa nu administram paracetamol sub varsta de 3 luni fara acordul medicului. Vezi sa fie mai dezbracat daca e cam caldut. Totusi, ce temperatura are?

Mergi la inceput