Bv Elena!Hai aever,2liniute,stefulici,addya!(58)
Raspunsuri - Pagina 13
tigruta spune:
Diana tocmai asta am facut eu, nu il,schimbam prea des noaptea desi dimineata era facut caca, pt ca dormea si am ajuns de s-a iritat rau de tot.
Elly exact asa sim eu cu bepanthene si cuy sudocreme si mai am una de la bubchen care nu e buna de nimic..crema de care spui e de la firma hymalaia?
Anitta lasa bine ca a ajuns fecioru cu bine acasa..
Deci Bitza nu nascusi..lasa ca vine de acum..
Eu abia acum am reusit sa mananc daca ma credeti, de azi de la pranz imi era o foame..
Anca ce faci pe unde esti, cred ca ai nascut deja..
Maine am sa ii trimit un sms ca azi n-am apucat..
uff Elena imi pare rau de problema ta, chiar nu stiu ce sa spun, dar bine ca mergi la doctor..incet iti intri in ritm nu iti fa probleme..
aever spune:
Eva stiu eu ca n-ai nimic cu mine. Ziceam si eu asa, ca parca parca incepe sa ma apuce frica. Ma grabesc si nu prea...trec de la nerabdare la dorinta de amanare. Parca vad ca ajung ca Titi sau ca Tigruta si cine a mai ajuns pe la 40-41 saptamani si sa ma rog de el sa iasa.
Stiu ca poate suna ciudat, dar uneori parca abia astept sa iasa si sa ajung si eu ca voi sa ma plang ca nu am timp si ca nu doarme si ca urla continuu. Am eu sentimentul ca dincolo de neplacerile astea exista o satisfactie si o fericire infinit mai mare care face sa merite fiecare minutel urlacios. Simt eu asta, chiar daca va plangeti de multe greutati.
Elly zii drept, ce-a fost mai greu: sarcina sau acum cu colicii?
Eu pun niste motate pentru 2liniute, era vorba ca maine merge la cezariana, dar cum ziceam, eu cred ca a nascut deja ca altfel cred ca ar mai fi intrat sa spuna ceva inainte de taierea programata. Hai, 2liniute!!!
Azi am fost un pic cu masina, m-am vazut cu 2 prietene, deci incerc sa fac mai multe pana vine bebeloiu. N-am avut contractii, poate doar una sau doua nedureroase, in rest, liniste si pace.
Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...
joana2672001 spune:
v am urmari printre picaturi ina in aceste ultime ile pur si simplu nu am avut timp sa ma spal sau sa manac , sa scriu pe forum nici vorba
Eh, Cristian nu are colici sau cel putin nu pare, insa plange ca vrea sa stea numai in brate de mi a rupt mainile. Mai nou il pun in marupiu si ma plimb asa cu el prin casa, cand nici o metoda nu mai functioneaza.
Zilele astea, de vineri pana duminica am fost singura cu el acasa , fara sot. A fost nu solicitant ci extrem de solicitant. Ma dureau toate, aveam creierii varza, a plans mult si cand nu plangea, daca nu ma vedea langa el se scancea de mi se rupea sufletul sa l las singurel.
De infasat i-l infas si eu, pana zilele trecute cu scutec normal din finet insa am primit in sfarsit swaddle me care isi fac toti banii si toat asteptarea. Doarme asa bine in el si se vede ca e mult mai comod decat in scutecul de finet si asta ca bumbacelul e putin elastic .
Las si eu ceva motzate pt Aever si Bytza, dar sa nu o uitam si pe Alma, spe ca nu am omis pe nimeni, sa mi fie cu iertare.
joana2672001 spune:
Mai de tinutza stie cineva ceva? Era tare activa la un moment dat, insa a disparut
felicityhope spune:
Elena,si la doctor miine.Pup si puiutul mic sa ii treaca icterul cit mai repede.
Aever,2 liniute hai bebeii.Stefulici unde esti?
Pup restul gastii de bebei,mamicute si burticute.
Noi am fost la doctor,dupa prima luna.A crescut 4 cm si a adaugat 1,215 kg la greutatea initiala.Nu stiu cu cit am iesit din spital,nu l-au cintarit atunci.
Eu nu l-am infasat niciodata acasa (la spital asa l-am tinut ca asa cereau).Dar e cuminte,cind plinge,clar are "o plingere"(check my diaper mommy! or I'm hungry!!).Dar noi nu il lasam sa adoarma singur(calare pe burtile noastre sau in brate).Dupa ce adoarme este tot timpul cineva cu el in camera.Eu il culc si pe spate,dar si pe parti asa cum descrie Anitta.Vorbim tot timpul cu el!!Azi cind asteptam in cabinetul doctorului,ii explicam tabolul cu tigri bengalezi.Cred ca l-am speriat un pic cind am facut cu mina asa cum fac ei cu laba cind apuca(deh ca am si scos un sunet predator!)-cam atit despre noi.Sa speram ca toate ramin pe drumul cel bun si bebe creste mare,sanatos si vesel!
Bella,faza cu putzica a fost info bun si pt noi- multumim.
Mie mi-a recomandat o asistenta in virsta pt diaper rush cornstarch:"Cornstarch is a fine, powdery starch that is made out of corn".Spun si eu mai departe pt cine are nevoie- eu nu am avut nevoie deci nu pot sa vouch pt solutia asta.Doar mi s-a recomandat.
Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu
stefulici spune:
Neata fetelor!
eu ce sa fac?... astept momentul cand va aparea bebe... Se pare ca voi face si eu cezariana, inscriindu-ma evident in marea majoritate. Am o conformatie aiurea la oastele bazinului( spine orientate ciudat, care ingusteaza canalul de nastere). In fine, asta e... mi-am plans in pumni cateva zile, insa acum m-am obisnuit cu ideea. Nu vreau sa mai intreb pe nimeni, nu vreau sa pun samnul intrebarii pe decizia luata de dr... asta e. Oricum cred ca o sa fie bine... de fapt sper si nu am putere si energia sa ma duc la alti medici in sapt 39. Am incredere in decizia luata.
Daca nu nasc mai devreme , cezariana e programata joi, peste 3 zile...
Astazi am fost sa-mi fac poze cu burtica la niste prieteni de-ai nostri fotografi. O sa-mi fie foarte greu sa ma despart de ea. Astazi o admiram in toate oglinzile din casa. Sigur voi suferi n-o sa mai fie! A fost tare comod s-o port, micuta si uniform repartizata, nu m-a incurcat deloc.
Felicity, felicitari ptr evolutia puiului... prefect!
Elena, sper sa fii si tu bine si puiul tau. totusi poate se retrage hemoroidul ala( eu asta am iteles ca e), ma gandesc ca e de la nastere! Oicum, du-te la dr si vezi ce spune, pote-ti da ceva sa grabeasca vindecarea.
Elly, sa speram ca vor veni si vremuri mai bune... mai creste un pic puiul, trec si colicii!
Virgi, sa-ti traiasca puiul crestin!
Tigruta,, poate functioneaza crema de la Hymalaya, am auzzit ca-i tare buna.
Am avut o prietena care dupa ce a increcat o groaza de variante, i-a dat fetitei ei cu ulei caldut de floarea soarelui si a scapat de iritatii. Acum stiu si eu... sper sa mearga!
Bytza, iti tin pumnii, nu cred ca mai dureaza mult!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
Intru scurt, sa va spun si eu parerea mea despre situatia asta cu icterul la bebei. Nu vreau sa sperii pe nimeni, insa nu inteleg cum va dau drumul din spital cu bebelusii care au sau a caror masuratori sunt mari sau in crestere. Asa cum am zis nu vreau sa sperii pe nimeni, insa daca nu e tratat si valorile cresc, poate avea niste repecursiuni nu prea placute asupra bebelusului. Cititi un pic despre asta, in special ce scrie dr Sears.
Aici, clar nu te lasa sa iesi din spital pina bebelul nu e controlat si supra controlat. O data la 24 ore si apoi la 48 de ore si se compara valorile etc.
Oricum, daca v-au dat drumul acasa asa, incercati voi sa-i tineti cit puteti in soare (nu soare torid) cel mai bine dezbracat la diaper si pus la un geam pe unde intra soarele, pret de 15 minute. Si neaparat, dati-le sa manince la cel mult 3 ore, ei elimina bilirubina prin pipi si mai ales caca, deci trebuie sa faca foarte des.
Sper sa fie totul bine,
Va pup mult,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden
albinuta83 spune:
neataa!
azi dau eu cafelutza!
sunt varza cu somnul..bebe adoarme noaptea la san..si eu langa el..vad ca mi se intampla cam o data pe noapte. Evident ca nu apuca sa manance prea mult..sau asa zic eu ca de aseara pana dimineata am strans 3 scutece din care 2 aveau si pupu..si se trezeste uneori mai devreme de doua ore..infometat..nevoie mare..plange cu tzitzi langa gura si se agita sa o prinda..si apoi mananca cu o pofta...
si urmeaza partea cu datul laptelui afara..si tot asa..
Vad ca s-a ales si el cu o iritatie micuta la fundulet..desi il dau cu sudocrem si cu crema pt scutec de la Weleda..Am primit acum de la Sebamed o punga cu creme..sa vedem daca rezolv ceva..
Sambata am fost la pediatru..nu stiu daca puiul chiar a crescut 3.5 cm in 18 zile sau l-au masurat gresit la maternitate.. de la 51 cm a ajuns la 54.5..Parca mi se pare cam muuult..Greutatea e ok..l-am externat cu 3320 si acum are 3.900.
Eva, cum e cu durerea de cap?
Anitta, te mai doare operatia? Cand mergi sa scoti firele?
voi cand faceti botezul, fetelor?
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
2liniute spune:
neata mamici, bebelusi si burtici
felicitari blanca, uliiasi, gyan, ylari si elena, sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei!!!!
eu nu am mai intrat de ceva timp, dar va povestesc dupa
acuma ma duc la spital, am programare la cezariana la ora 12, nu mai pot de foame, nici apa nu am voie si am dormit doar 2 ore ...
dar suntem bine, azi am ajuns la termen, exact 40 de saptamani, si puiul nu prea da semne ca ar vrea afara in sensul ca eu nu am pierdut dopul.. doar secretie multa zilnic... nici dureri nu am avut decat intepaturi pe ici pe colo.. in special la picioare, am avut "sageti" de la sold in jos pe picioar...la spate... dar nu au tinut mult niciodata
daca ar fi dupa mine as mai astepta, dar nu mai are rabdare sotul
oricum programarea e astazi.. asa ca... va anunt azi, cred ca pe la ora 1, am cateva nr de tel si o sa va trimit sms
multumesc mult de incurajari si ati intrebat de mine
si urez si eu sarcina usoara aever, stefulici addya!!!!
ok, imi fac curaj si ma duc
Anca cu Rares Mihai AMR 11 zile
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html
Anitta_O spune:
Buna dimineata! Felicity, ce bine a crescut puiul!!!! Excelent! E alaptat exclusiv?
Albinutza, da, ma mai doare, cred ca sunt singura de pe aici care am ramas cu treaba asta dureroasa, dar nu toata operatia, numai intr-un capat, e indurata zona tare, ca si cum as avea un cucui mai mare, cam cat un ou. Nu e rosu si nici cald, ca sa ma tem de o infectie, insa doare pana la lacrimi. Nu pot dormi decat pe o parte, dimineata ma trezesc teapana, normal. Noroc ca scaunul baiatului de birou imi e foarte bun, nu ma doare deloc cand stau pe el, asa ca l-am pus langa patutul fetitei si stau toata ziulica pe langa ea.
Elena, cum te mai simti? Ce nasol cu problema asta noua!!! Ce faci, mergi la medic azi, aasa-i? Oare ce e de facut? Eu inteleg ca e mai mult decat un hemoroid, ceea ce cred ca e cu atat mai neplacut si cred ca si foarte dureros, draga de tine. Laptele a inceput sa vina? Cum te-ai descurcat peste noapte?
Oare ce mai face Ionelu? N-a mai intrat de multa vreme, fetita ei avea colici destul de nasoale. La fel si baiatul Onutzei, cum mai sunteti, Onutza?
Multumesc pt raspunsurile referitoare la calcatul hainutelor. cred ca n-o sa ma mai tina nici pe mine prea mult baierele.