Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Carmen,iti impartasesc problema...de azi de dimi ,dupa pipilica,am observat si eu pe hartie o secretie alb-transparenta,nici consistenta,nici ff apoasa,ca la ovulatie si la fel folosesc utro zilnic....nu am dureri,multumesc lui Dumnezeu.Mi-am preg bagajul,am facut baie si pe cap....astept...la fel ca tine,nici eu nu doresc sa ajung la Polizu noaptea si duminica....dar,nici in cursul sapt nu vreau,caci sotul lucreaza la o distanta de o ora si jum de casa si daca ma apuca ce fac?Salvarea daca o chem,ma duce la alt spital,cel mai aproape,nu unde am dr.....deci,nu stiu deloc,as prefera sa ma interneze mai dvrm ca sa stau calma la cap asta.Incearca sa te linistesti si cu ajutorul lui Dumnezeu trecem si peste asta.

34+ sa nasc la termen si sa fie gemeneii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna din nou.
daca mai devreme scriam sa o linistesc pe carmen acum m au lovit si pe mine ceva scurgeri.nu stiu ce sunt.scurgere mi se pare cam multa ca sa fie .m am udat pe pantaloni de a trebuit sa ii schimb(am mai avut scurgeri dar nici odata asa)
apa nu mi s a rupt ptr ca mi s a rupt la primul baiat si stiu cum e.ma gandesc sa nu fie eventual vreo fisura ceva.nu am nici un fel de contractii sau dureri.sper sa treaca cu bine noaptea asta.nu mi ar fi frica sa nasc inca ,ba chiar mi as dori (stiu ca sunt nebuna )dar nu vreau sa ma apuce in seara asta ca e sotul plecat si fara el m as panica .si chiar ii spuneam cand a plecat ca sper sa nu nasc pana vine el.

si colac peste pupaza daca dimineata vi am povestit ce mi s a intamplat cu oamenii care se bagau in seama cu mine la piata...acuma seara o vecina m a intrebat cat mai am .si i am spus ca o luna...la care ea a zis ooooo dar sigur nu o sa o mai duci atata.ce i a apucat azi pe toti????????sper sa nu fi influentat ei cumva spiritele(nu cred in astea dar ma gandeam asa cum s au nimerit azi toti sa se lege de burtica mea).

inca sunt linistita dar daca imi va mai curge ma gandesc ca sigur nu e ceva in ordine.mi a curs asa cam in 4 reprize cate putin in decurs de 10 min.
va pup si sper sa treaca cu bine noaptea asta

35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ooooooo miruna acum am vazut si mesajul tau.ce naiba o fi ceva in aer?????????????

35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, poate ai transpirat excesiv? eu transpir f tare de cand sunt insarcinata si mai ales cu caldurile astea. uneori, stand in pat, simt cum curge ceva pe picioare, dinspre chilot si cand ma uit in pat, vad cate o pata destul de mare. in zona chilotului transpir cel mai tare, cred ca fiindca e cea mai "neaerisita".

fetelor, sa aveti o noapte fara peripetii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta nu e nici transpiratie sigur.mi au venit asa cam patru jeturi ca si cand as face pipi(dar in cantitate mai mica) dar cu siguranta nu e nici pipi(scuze detaliile dar nu stiu cum sa ma explic altfel)

35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Aoleu fetelor v-am contagiat? Miruna, Ali, pai ce facem aici? Hai ca poate scapam in noaptea asta. Ali, o fi fost ca la mine o secretie mai abundenta. Vad ca tamponelul a fost uscat azi.

Va doresc o noapte usoara si fara peripetii. Sa ne citim cu bine dimineata!

36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, ce aveti dragelor, va sugestionati una de la alta?
Eu cred ca "in aer" e, cum spunea si Balanta, caldura excesiva care ne face mai obosite si transpirate. Ali, vezi ca sunt perfect posibile scapari involuntare de urina, chiar daca simti ca un jet e posibil sa fie doar urina.
Iti spun asta ca sa nu te panichezi, cel mai bine intreaba la medic de dimineata la prima ora, sau daca se intensifica, nu astepta deloc.
Da Doamne sa fie bine si sa stea toti bebeii la caldurica pana la termen!

Eu am 37 saptamani azi, si tocmai imi fac bagajul...m-ati molipsit !

Sa aveti o noapte linistita si maine sa fim cu toatele ok!

36 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Da, mai mai mai, "ne" place sa ne contrazicem (cat de condescendent!!!) mai ales cand chiar stim despre ce vorbim. Mi se pare incredibil totusi ca cineva cu zero experienta la calatoritul cu copii sa continue sa se contrazica cu cineva care de ani de zile calatoreste NUMAI cu copii de cateva ori pe an!!!

Eu in Amsterdam am pierdut avionul de conexiune, singura cu trei copii, pentru ca fii -miu avea in bagajul de mana o jucarie de marimea unui deget in forma de pistol. Nu era bricheta, nu avea bilute saualt fel de gloante. Au refuzat sa o transfere in bagajul de cala, au refuzat sa o dea unei stewardese sa o tina pana la destinatie, copilul plangea, am cerut sa vorbesc cu un sef, care a venit si m-a informat ca mi-au dat bagajul jos din avion pentru ca am refuzat sa cooperez. Si am stat in aeroport ore in sir, singua cu 3 copii pana la zborul urmator, noroc ca era in aceeasi zi. Si in acel zbor, o stewardesa iritata mi-a spus sa imi calmez copilul ca lumea incearca sa doarma!!!!

Alta data, aveam o sticla din aia cu tzugui prin care sugi pt Jane. Nu era sippy cup, era sticla normala, dar din care se suge, nu curge daca o intorci cu capul in jos. Nu m-au lasat sa o iau in avion, ca nu e de bebelus!!!

Ata data, cu sotul si doi copii, unul de vreo 6 luni, am primit doar doua locuri la bulk. Adica cine statea la bulk trebuia sa stea singur cu cei doi copii. Langa mine un barbat singur de vreo 30 de ani, nici nu i-a dat prin cap sa schimbe, stewardesele cand le-am spus ca locurile alea sunt pentru familii mi-au spus ca sunt first come forst served si ele nu au dreptul sa ii ceara sa se mute.

Alta data, carutul, care era gate check, nu era la gate cand am coborat, mi-au zis ca probabil o sa vina la bagaje -- treaba mea cum ajung pana acolo.

Astea sunt doar experientele mele!!! Si nici macar toate!!!

Pe Shanghai Mamas, care e un forum ca asta pt parintii expati din Shanghai, nu trece saptamana fara o poveste horror in legatura cu calatoritul cu copiii, spre tpate destinatiile si cu toate liniile aeriene. Gustatul laptelui expresat din san este ceva la ordinea zilei, uneori nici apa nu te lasa sa iei, ca cica este in avion -- ce conteaza ca aia din avion e fierbinte si dureaza o ora pana sa o poti folosi...

Poti sa ai o parere dupa ce le-ai facutvpe amandoua si ai comparatie. Ca sun sigura ca nu i-ai intrebat pe parintii aia care erau purtati pe brate de stewardese de nici nu simteau ca au copii in avion daca ar fi preferat sa mearga cu masina. Uneori masina nu e o optiune, si normal ca mergi cu avionul, ca nu ai ce face. Dar nu e niciodata o placere, e un proces stresant si cand esti singur, trecutul prin immigration, pe la filtrele de control, imbarcarea, locul stramt. Cu copii e de nu stiu cate ori mai greu. Iar cu masina mergi zilnic, mai ales in America de Nord calatoriile de cateva ore sunt ceva absolut normal. E masina ta, mergi cand vrei, opresti cand vrei. Ici nu conteaza cat e de mica sau mare, copiii sunt in scaunele lor oricum, cand opresti ii scoti din masina, ii schimbi intr-o camera speciala, ii aerisesti la aer curat, ii alaptezi fara sa fii inghesuit intr-un scaun de avion in care abia incape un om singur, d-apai cu copilul...

Evident, fiecare alege ce vrea, dar mi se pare nu stiu cum sa te contrazici cu cineva are a facut asta de zeci de ori fara sa o fi facut macar o data si mai ales fara sa fi mers vreodata cu copilul tau cu masina sa vezi cat e de grea si varianta cealalata...

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Se pare ca, pentru unele, cele care nu au avut pana acum copii nu au voie/dreptul sa isi dea cu parerea.
Nu mai revin cu alte argumente la subiectul discutiei, desi ar fi multe de spus, de la devierea de la subiect (era vorba de calatorii cu avionul cu nou-nascuti, nu cu copii maricei, cu jucarii in forma de pistol prin buzunare)la tratarea cu "condescendenta" a regulilor de securitate la imbarcare (care or fi ele stupide, dar trebuie respectate - asta apropo de sticla de apa neconforma). Dar, evident, nu are rost, cine a pus intrebarea a luat deja decizia.

E greu insa, pentru mine cel putin, sa fiu pe forum cu persoane care pur si simplu nu tolereaza alte pareri decat ale lor, nefiind capabile sa isi spuna: ok, experienta ei (fie si indirecta) e diferita de a mea, we agree to disagree si sa treaca, zambind, la alte subiecte.

Asa ca, ma voi retrage catva timp de la participarea activa pe forum, am chiar lucruri mai importante de facut decat sa contribui la un dialog al surzilor si sa alimentez un cocktail de nervi+ hormoni+exces de orgoliu. Am avut si am o sarcina cu multe probleme -chiar daca nu am vorbit prea mult aici despre asta, am preferat sa adopt mereu un ton pozitiv si optimist si chiar nu am nevoie de stress suplimentar.
Saptamana viitoare voi avea planul de nastere si vreau sa ma concentrez asupra lui.
Dar, pentru cele ce se preocupa, o sa citesc zilnic evolutia odiseii, imi sunteti tare dragi si mi-ati fost aproape lunile astea mai mult ca orice rude. O sa continui sa ma bucur si sa sufar alaturi de voi. Si bineinteles, va voi tine la curent cu vestile despre noi, cand vine bb.
Va pup, aveti grija de voi!

36 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetele ce se intimpla, haideti sa nu ne suparam acum in prag de nasteri
sincer, nu vreau sa dispara niciuna, discutia pe internet e mai dificila uneori, stim cu toatele.
Fleur nu pleca, e chiar o treaba neimportanta, si apoi eu am in curind nevoie de galerie
cu avionul, ca de aici vad ca a pornit, sincer nu e vorba ca nu te poti da cu parerea, dar uite aici chiar are dreptate Delia, pina nu esti cu un bebe in brate e greu sa intelegi exact ce si cum. e ff greu, eu am aceleasi experiente neplacute prin avioane, am zburat destul de mult zic eu si mi-aduc aminte cu placere de doar vreo 2 calatorii, restul horror. nu mai detaliez acuma ca s-au tot zis destule, pe linga partea logistica care nu e deloc usoara cu bebe in brate, carut, bagaj, acte, security check etc, cel putin in sua personalul e total indiferent daca nu chiar unfriendly.

hai va pup, o saptamina usoara sa avem, cu vesti bune

AMR un pic

Mergi la inceput