BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
zbubu spune:
Carmen, Cris multumesc si voua!
Dati-mi mai fetelor si mie din pofta voastra de mancare, la mine vin toti apropiatii si ma imbie cu diverse, poate poate mi s-o face si mie pofta de ceva si nimic. Daca reusesc sa iau si eu o gura de ceva, apoi doar o gura ramane si juma de zi nu-mi mai trebuie nimic.
Sper sa nu fie asta micu la fel de pretentios precum sunt eu acum, eu nu-s deloc fitoasa la mancare si inainte de sarcina avem un apetit foarte normal.
Si mai e ceva! Dorm de rup!!! Imaginati-va ca acu m-am trezit!
vikisor spune:
Carmen, bine ai venit!
Zbubu, felicitari pentru inimioara!! incearca sa mananci si niste lactate pentru ca bebe are nevoie si de calciu pentru oscioare
majia... si eu vreau tot fetita parca sunt mai lipicioase asa... dar pana la urma, orice ar fi, sanatos sa fie
10+
majia spune:
Pe mine toata lumea ce mai face fetita din burtica, parca vad ca e baiat .
Eu sunt cam obosita tot timpul, in ciuda faptului ca dorm, si iar cu greturi. Sper sa treaca odata perioada . Am fost la restaurant si mi-a stat tot in gat .
cris, mi-ai facut pofta de rosii cu branza, doar ca nu am branza buna aici... Nu stiu cat ar trebuie sa fie intre proba de sange si eco la DT.
Bubble, am avut si weekendul trecut sarmale, facute tot de mama ... si cu varza si cu vita. Am reusit sa mananc multe multe , nu ma mai puteam opri.
8+
crismac spune:
O cafeluta .
Ce pustiu pe aici ! Toti bulgarasii sunt la vot ???
O duminica placuta mamici !
www.gradinacris.blogspot.com
10 +
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismac O cafeluta . Ce pustiu pe aici ! Toti bulgarasii sunt la vot ??? O duminica placuta mamici ! www.gradinacris.blogspot.com 10 + |
Multumim de cafeluta!
O duminica frumoasa si linistita fara greturi!
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
prettysunshine spune:
Bun dimineata,fetele,ieri am fost plimbareata si am lipsit toata ziua de acasa.Nu-mi vine sa cred cat de bine ma simt,durerile de acum cateva zile au disparut complet,nu am greturi,daca nu ar fi sanii nu as avea niciun simptom.Nu stiu daca sa ma bucur sau nu,cred ca niste greata m-ar ajuta sa fiu convinsa ca totul e bine.Urmatoarele doua saptamani pana merg din nou la cntrol mi se vor parea cele mai lungi din viata mea.Si ca sa nu stau deloc linistita,azi dimineata am observat ca am pe gat doua pete rosii si aspre la pipait.Aveti idee ce poate fi?Sunt asa de speriata pentru ca ma gandesc ca in primele trei luni orice il poate afecta pe bebe.
Carmen,bine ai venit si sarcina usoara!
Zbubu,felicitari pentu inimioara!
Crismac,multumim pentru cafea!
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
Bubblegum spune:
Neatza mai la pranz asa:)
Zbubu eu iti dau pofta mea de mancare daca imi dai din pofta ta de somn;) Eu la 4 dimineata eram deja treaza..
Cris iti tin pumnii sa fie fetita, ce poate fi mlai frumos decat o pereche Nici eu nu te pot ajuta cu raspunsul la distanta dintre morfo si proba de sange.
Majija dar dupa ce semne se iau apropiatii cand spun ca e iar baietel? Mie mi-a scos'o o prietena ca e fetita pentru ca e cu cateva zile mai marisoara fata de data conceptiei.;am sa tin minte si asta sa vad daca se verifica:) Cat despre sarmale delicioase, din pacate acum am chef de pufuleti
PrettyMa bucur ca te simti mai bine!! Nu stiu ce ar putea fi petele de pe gat sa nu fie de la asternut eu patesc asta cand schimb detergentul cu care le spal. Ti pup!
Campari how's u girl?
La noi azi e ziua tatalui si ieri i-am luat viitorului tata un cadou.;adica o pereche de pantaloni de gravida pentru mine A zis ca e cel mai frumos cadou :)
Fetelor mie mi se face frica sa vina dupa-amiaza eu de pe la 6 incolo trebuie sa stau la orizontala altfel am o senzatie de greata imposibila..Iar copilul asta al meu are deja gusturile formate ;) pepe rosu e no-no, mancare gatita calda e iara no-no, trebuie sa gatesc sa o las sa se raceasca si apoi o pot manca
pus pus
8+ cu little bubble
prettysunshine spune:
Bubbble,din pacate n-am schimbat detergentul,cred ca trebuie sa ma programez maine la medic sa vad ce e.Imi pare rau ca la tine e asa de rau cu greata,desi am eu o banuiala ca nu te deranjeaza prea tare,nu-i asa
Eu pot sa zic ca experimentez astazi primele greturi din sarcina asta si cred ca a fost din cauza ca n-am mancat dimineata si am plecat asa cu stomacul gol la supermarket.Si pe drum m-a luat cu o usoara greata,am ajuns acasa am mancat si acum mi-e greata rau de tot.Da' mie-mi place
Bubble,zi-mi te rog si mie de unde ai luat pantalonii de gravida,ca acusi plec in Romania si acolo mai mult ca sigur nu gasesc haine de gravida,asa ca trebuie sa-mi iau de aici,dar nu prea stiu de unde.Vad ca intru inca in pantalonii de la sarcina trecuta,dar sunt prea grosi pentru vara din Romania.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
lauraf89 spune:
citat din mesajul lui prettysunshine Bubbble,din pacate n-am schimbat detergentul,cred ca trebuie sa ma programez maine la medic sa vad ce e.Imi pare rau ca la tine e asa de rau cu greata,desi am eu o banuiala ca nu te deranjeaza prea tare,nu-i asa Eu pot sa zic ca experimentez astazi primele greturi din sarcina asta si cred ca a fost din cauza ca n-am mancat dimineata si am plecat asa cu stomacul gol la supermarket.Si pe drum m-a luat cu o usoara greata,am ajuns acasa am mancat si acum mi-e greata rau de tot.Da' mie-mi place Bubble,zi-mi te rog si mie de unde ai luat pantalonii de gravida,ca acusi plec in Romania si acolo mai mult ca sigur nu gasesc haine de gravida,asa ca trebuie sa-mi iau de aici,dar nu prea stiu de unde.Vad ca intru inca in pantalonii de la sarcina trecuta,dar sunt prea grosi pentru vara din Romania. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) 6+ |
Gasesti pantaloni de gravida si in Romania. chiar in iasi la C&A si H&M si cred ca mai sunt cateva locuri(la Premaman de exemplu)! Te pup
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Bubblegum spune:
citat din mesajul lui prettysunshine Bubbble,din pacate n-am schimbat detergentul,cred ca trebuie sa ma programez maine la medic sa vad ce e.Imi pare rau ca la tine e asa de rau cu greata,desi am eu o banuiala ca nu te deranjeaza prea tare,nu-i asa Eu pot sa zic ca experimentez astazi primele greturi din sarcina asta si cred ca a fost din cauza ca n-am mancat dimineata si am plecat asa cu stomacul gol la supermarket.Si pe drum m-a luat cu o usoara greata,am ajuns acasa am mancat si acum mi-e greata rau de tot.Da' mie-mi place Bubble,zi-mi te rog si mie de unde ai luat pantalonii de gravida,ca acusi plec in Romania si acolo mai mult ca sigur nu gasesc haine de gravida,asa ca trebuie sa-mi iau de aici,dar nu prea stiu de unde.Vad ca intru inca in pantalonii de la sarcina trecuta,dar sunt prea grosi pentru vara din Romania. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) 6+ |
Eu mi i-am luat din C&A mi-am luat o pereche de pantaloni (nu jeans ) si o pereche de colanti sa-i pun pe sub tricourile mai lungi.
Cu greata eu mi-am jurat ca o sa fiu o graviduta cu zambetul pe buze si ma tin de promisiune. Poa sa vina cate greturi vor, stiu ca vor trece asa ca nu ma deranjeaza (prea mult ).
P.S eu sunt acasa pana pe 16 august hehe tre sa ne vedem ;) pup
8+ cu little bubble