BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zbubu Inimioara!!!!! Am fost la eco fetele si am vazut inimiorul batand cu putere. Partea enervanta e ca am o dezlipire de placenta - un hematom de 1 cm, deci nu f mare, iau utrogestan, asa am avut si la sarcina celalta si s-a rezolvat cam intr-o luna. Carmen_K bine ai venit. Ma bucur ca mai e cineva pe-aici care-mi seamana ca apetit, hehehe Majia esti o fericita ca ai pofta de mancare! E tare nasol sa lungesti 2 mere intr-o singura zi cu toate ca nici macar nu ti-e greata. |
Felicitari pt inimioara!
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Bubblegum spune:
Zbubu, congratz pentru inimioara!! Si hematomul ala sa dispara cat mai repede!
Carmen_k, bine ai venit la Odisee! Foarte bine ca ati ajuns de la fiv la iui in mod normal traseul e diferit! O sarcina usoara si bebel sanatos!Kus
Fetelor eu stau cu farfuria si tacamul pregatit, azi mi-a trimis mama sarmale din romania, le astept din minut in minut sa apara !!
7+ cu little bubble
DenyAnd spune:
Multumesc pt incurajari
Cand o sa fie bebe, atunci o sa fie.
Bubble, vorbesti de anticorpii anticardiolipidici si mi-ai adus aminte ca dupa prima sarcina pierduta, gineco ma trimis urgent sa fac analiza lupus - si nu mai stiu cum, si mi-a iesit rea analiza, adica m-a diagnosticat cu sindrom antifosfolipidic. E una si aceeasi de cea care scriai ieri?
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Bubblegum spune:
Deny da, e aceeasi chestie, anticardiolipina face parte din sindromul antifosfolipidic.
Pe mine m-a linistit doctora noua ieri cum ca valorile mele nu ma pun in pericol dar tot vreau sa vad rezultatele noilor teste. Am insa un sentiment ca va fi bine :)
7+ cu little bubble
Carmen_K spune:
Zbubu - felicitari pentru inimioara.
Bubblegum - la noi a fost o poveste mai lunga, initial numarul extrem de redus si calitatea spermatozioizilor foarte foarte slaba au condus la decizia de ICSI. Am facut 2 fivuri cu ICSI ambele esuate. Apoi am planificat un criotransfer dar frumosii mei embrioni nu au rezistat procesului de dezgetare. IUI a fost facut asa intr-o doara, asa cum am mentionat nu aveam nicio speranta si eram convinsa ca urmeaza inca un FIV cu ICSI si TESE, dar uite ca s-a produs
Weekend frumos fetelor.
Bubblegum spune:
Carmen, asta e chiar o veste minunata!Sa ajungi la Icsi din cauza de infertilitate masculina ca apoi sa reusesti cu inseminare e aproape o minune;) Banuiesc ca intre fivuri si iui ati reusit sa imbunatatiti calitatea spermei. Eu la fiv am ajuns initial tot din cauza de infertilitate masculina ca apoi sa depisteze si la mine probleme. Si noi avem 8 icsi la activ la noi calitatea spermei era pe fiv ce trece si mai proasta indiferent de cat tratament si vitamine lua al meu..
Bun acum au trecut toate astea sa ne concentram pe aceasta noua etapa sincera sa fiu la fel de stresanta si emotionala ca si prima...pus
7+ cu little bubble
crismac spune:
Carmen , bine ai venit si sarcina usoara .
Zbubu , felicitari , ma bucur ca sunteti bine .
Majia si eu cred ca este cam devreme pentru astfel de detalii dar si dr. a spus " parca " . Eu in privinta mancarii sunt ca tine : daca nu imi este o foame ... tot timpul . De azi dimineata am mancat de 4 ori - doua mese au fost salata de rosii cu branza . E cam pretentios bebe , mie imi este foame dar trebuie sa mananc doar ce ii convine lui / ei . Cat despre ce ne dorim sa fie - nu are importanta - sanatos sa fie . Totusi eu as vrea o surioara pt. Ionut , sunt cam egoista dar ma gandesc ca o sora i-ar fi mai apropiata la nevoie , ar avea mai multa grija de el .
www.gradinacris.blogspot.com
10 +
crismac spune:
Luni dimineata merg sa recolteze sange pt. DT si , dupa aceea sun sa-mi fac programare la dr. Radulescu- Botica pt. ecografia de morfologie fetala . Cam peste doua saptamani voi merge la eco . Oare nu-i prea tarziu ? Adica nu-i cam mare distanta intre ele ?
www.gradinacris.blogspot.com
10 +