BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
majia spune:
Pretty, sunt de acord cu Blue. DT este statistic, doar amnio iti poate da un rezultat sigur. DT va iesi prost din cauza varstei tale. Asa ca ce rost are sa il mai faci?
8+
zbubu spune:
Fetele, exista printre voi vreuna care n-are deloc pofta de mancare?
N-am greturi, dar nu mi-e foame DELOC. Nici macar nu reusesc sa ma fortez sa mananc. Azi de exemplu am mancat 2 mere si alea 2 guri acu - 2 guri peste o ora.
Iau Elevit si Acid Folic dar mi-e greu sa cred ca imi pot da reactii de genul asta.
Carmen_K spune:
Buna fetele,
Sunt si eu (sper) o mamica de ianuarie 2013 (14 ianuarie 2013). Vin in urma unui traiect de infertilitate, cu 2 fiv-uri esuate si in final am reusit cu un IUI de la care nu asteptam nimic :)
Eu i-am auzit inimioara lui bebe la 6 saptamani si 3 zile si am urmatoarea programare la control peste o saptamana (voi avea atunci 10 saptamani).
Zbubu, sa stii ca nici eu nu am greturi si niciun fel de pofta de mancare, daca ar fi dupa mine nu as manca nimic (in general mananc un iaurt dimineata, la pranz o supa si seara eventual inca un iaurt sau ceva fructe - cateva cirese, capsuni...dar nu mare lucru). Cu muuuuult mai putin decat mancam inainte de sarcina.
Succes tuturor.
lauraf89 spune:
Salutare fetelor! Am fost la medic, bebeloiu e bine dar se pare ca nu ii place sa merg pe jos sau orice fel de efort, asta e..voi sta la pat numai sa fie el bine. Are cap, maini, picioare era foarte miscaret!
Peste o luna merge la morfofetala, ar fi trebuit si dublu test, dar eu i-am zis ca oricare ar fi rezultatul avort nu fac, iar el a zis ca atunci nu are rost sa mai dau bani degeaba dar ramane sa mai discutam..
Va pup si va multumesc pt azi!
7+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
crismac spune:
Buna , fetele ! Si eu am fost la dr. Mi-a spus ca are fix 10 sapt. ( deci am schimbat si sapt.) , are 3 cm , manute , picioare , degetele ...si parca si o umflatura intre picioare !!! Parca nu era sigura . Mi s-a parut o minune ! La 3 cm . si cu degetele !!!
Cat despre analiza lui Bubble eu am facut-o si din fericire este in regula dar si la mine din cauza RH.-ului exista riscul ca organismul sa produca anticorpi si sa atace sarcina mai ales ca nu am facut vacccin dupa prima sarcina .
Laura ma bucur ca sunteti bine !
Deny te asteptam la odisee ca primim si bulgarasi mai intarziati de martie !
mamicile si bulgarasii
www.gradinacris.blogspot.com
10 +
lauraf89 spune:
Neatza fetelor si o sau o limonada pentru greturi!
Spor la treaba si o zi faina sa aveti!
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_K Buna fetele, Sunt si eu (sper) o mamica de ianuarie 2013 (14 ianuarie 2013). Vin in urma unui traiect de infertilitate, cu 2 fiv-uri esuate si in final am reusit cu un IUI de la care nu asteptam nimic :) Eu i-am auzit inimioara lui bebe la 6 saptamani si 3 zile si am urmatoarea programare la control peste o saptamana (voi avea atunci 10 saptamani). Zbubu, sa stii ca nici eu nu am greturi si niciun fel de pofta de mancare, daca ar fi dupa mine nu as manca nimic (in general mananc un iaurt dimineata, la pranz o supa si seara eventual inca un iaurt sau ceva fructe - cateva cirese, capsuni...dar nu mare lucru). Cu muuuuult mai putin decat mancam inainte de sarcina. Succes tuturor. |
Bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
App de mancat(mult ..putin cum poate fiecare) am avut si eu problema asta pt ca nu prea puteam sa bag nimic in gura si am vb cu dr meu aseara..el a zis ca e ok...sa nu ma ingrijorez..sa mananc ce si cat pot(si stiksurile si covrigeii sunt ok) in schimb sa beau cat mai multa apa (lichide in general)!
8+
majia spune:
.Buna fetele,
Cris, felicitari! Ma bucur ca totul e bine cu . In privinta umflaturii dintre picioare ... cred ca e cam devreme sa se pronunte. Voi ce va doriti?
Laura, bine ca bebe e bine. Sunt femei care sunt mai sensibile in timpul sarcinii, se pare ca faci parte dintre ele. O sa trebuiasca sa te menajez cat o sa fie posibil .
Carmen, bine ai venit si sarcina usoara . Si uite asa ni se mareste si noua .
zbubu, la ce foame imi e mie in perioada asta mi-e greu sa imi imaginez ca tie nu iti e foame deloc .
O zi frumoasa!
8+
zbubu spune:
Inimioara!!!!!
Am fost la eco fetele si am vazut inimiorul batand cu putere.
Partea enervanta e ca am o dezlipire de placenta - un hematom de 1 cm, deci nu f mare, iau utrogestan, asa am avut si la sarcina celalta si s-a rezolvat cam intr-o luna.
Carmen_K bine ai venit. Ma bucur ca mai e cineva pe-aici care-mi seamana ca apetit, hehehe
Majia esti o fericita ca ai pofta de mancare! E tare nasol sa lungesti 2 mere intr-o singura zi cu toate ca nici macar nu ti-e greata.
majia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zbubu Inimioara!!!!! Am fost la eco fetele si am vazut inimiorul batand cu putere. Partea enervanta e ca am o dezlipire de placenta - un hematom de 1 cm, deci nu f mare, iau utrogestan, asa am avut si la sarcina celalta si s-a rezolvat cam intr-o luna. Carmen_K bine ai venit. Ma bucur ca mai e cineva pe-aici care-mi seamana ca apetit, hehehe Majia esti o fericita ca ai pofta de mancare! E tare nasol sa lungesti 2 mere intr-o singura zi cu toate ca nici macar nu ti-e greata. |
Felicitari pentru inimioara !!!!
8+