BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
zbubu spune:
viki, sunshine, multumesc!
bubble si eu am avut cateva momente cand am fost drepti la 5 dimineata, dar am adormit la loc dupa ce am vazut cat e ceasul. bine la cat dorm peste zi e normal sa ma trezesc la 5 si sa ma simt de parca e 9
ia sa vedem fetelor, ca inca nu s-a abordat subiectul prea clar. stiu ca toate vrem sa avem bebei sanatosi inainte de toate, dar hai sa vedem cine ce-si doreste? baietei? fetite?
eu sunt cand incantata de ideea de fetita cand de cea de baiat.
intre altele, ”spune gura lumii” ca daca ai greturi in primele luni faci fetita, daca nu ai greturi faci baiat. eu nu cred foarte tare in superstitiile astea, mama cand era insarcinata cu mine n-avea nicio greata si iaca mi-s fata! e drept ca la sarcina cealalta n-am avut greturi deloc, nici n-am stiut ca-s insarcinata si era baiat. hai gagici, sariti si voi la interval cu niscai semne legate de sexul bebelului.
Bubblegum spune:
zbubu eu cred in superstitia ca daca e xx e fetita si daca e xy e baietel :)
Mie acum mi-e tot una de'o fi fata, de'o fi baiat, ta'su vrea fetita orice ar fi de'o educatie spartana nu cred ca scapa
8+ cu little bubble
prettysunshine spune:
Bubble,la C&A ma gandeam si eu.Eu am in plan sa stau in Romania pana la sfarsitul lui august,deci cam doua luni avand in vedere ca plec pe 1 iulie.Sa inteleg ca vii si tu in Romania sau vrei sa ne vedem in Belgia?
Laura,mai este Premaman in Iasi?Stiu ca era unul in Iulius Mall,mi-am luat eu haine dragute de acolo la sarcina trecuta,dar cand am revenit in Romania vara trecuta disparuse.Iar de H&M si C&A,nu stiam ca acum sunt si in Iasi,acum doi ani cand am plecat eu nu erau.
Zbubu,eu nu am cunostinta de semne care sa indice daca e fata sau baiat,eu am avut doi baieti,si la unul nu mi-a fost greata deloc,iar la celalalt am avut greturi pana in saptamana 18.Stiu ca mai sunt si semne legate de petele de pe fata,la prima sarcina n-am avut nimic,la a doua m-am patat pe fata si nici ca am scapat complet de pete nici acum,cred ca nu mai scap deloc,si ambii au fost baieti.Noi acum am perfera sa fie baiat,va dat seama de ce.Insa nu ma supar deloc nici daca e fata,sanatoasa sa fie.Sotul cred ca ar fi cam dezamagit insa,desi am tot incercat sa-i spun ca daca e fata o sa-l adore,dar degeaba.La sarcina trecuta am facut teste genetice si am stiut imediat sexul.Acum nu mai facem,asa ca surpriza o sa fie pentru mai tarziu.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
lauraf89 spune:
Pretty este pe Stefan deschis magazinul, putin mai incolo de Mitropolie, era un Leonardo inainte acolo(sau cel putin in acel rand de magazine)! C&A si H&M sunt proaspat deschise in Palas Mall!
Zbubu legat de preferinte, nici noi nu avem... eu poate un pic(as vrea fetita, mereu am visat sa am o fetita nu stiu de ce) iar sotul se multumeste cu orice (oricum la ce crize fac de la hormoni asta ar mai trb sa imi spuna ca nu ii convine sexul bebelului)!
la fete
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
zbubu spune:
Bubble :)))) o supersitie cum nu se poate mai valabila asta cu cromozomii!
Sunshine sunt convinsa ca in ciuda preferintei foarte specifice sotul tau ar fi topit dupa o fetita, multi barbati au prejudecati legate de sexul copilului dar foarte putini ar schimba o ”eventuala fetita” cu un baietel
Laura bafta la fetite!
Eu as vrea 3 copii, dar avand in vedere ”criza financiara”, ”incalzirea globala” ”calendarul mayas” si restul (oh yeah!) ideal ar fi sa am un baiat si o fetita.
majia spune:
Nici eu nu cred in superstitii si semne...
La prima sarcina toata lumea zicea ca am baiat din cauza formei burtii ... mai tuguiata.
Acum zic ca e fetita pentru ca am mai multe greturi ca la prima .
8+
majia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine Bubble,la C&A ma gandeam si eu.Eu am in plan sa stau in Romania pana la sfarsitul lui august,deci cam doua luni avand in vedere ca plec pe 1 iulie.Sa inteleg ca vii si tu in Romania sau vrei sa ne vedem in Belgia? Laura,mai este Premaman in Iasi?Stiu ca era unul in Iulius Mall,mi-am luat eu haine dragute de acolo la sarcina trecuta,dar cand am revenit in Romania vara trecuta disparuse.Iar de H&M si C&A,nu stiam ca acum sunt si in Iasi,acum doi ani cand am plecat eu nu erau. Zbubu,eu nu am cunostinta de semne care sa indice daca e fata sau baiat,eu am avut doi baieti,si la unul nu mi-a fost greata deloc,iar la celalalt am avut greturi pana in saptamana 18.Stiu ca mai sunt si semne legate de petele de pe fata,la prima sarcina n-am avut nimic,la a doua m-am patat pe fata si nici ca am scapat complet de pete nici acum,cred ca nu mai scap deloc,si ambii au fost baieti.Noi acum am perfera sa fie baiat,va dat seama de ce.Insa nu ma supar deloc nici daca e fata,sanatoasa sa fie.Sotul cred ca ar fi cam dezamagit insa,desi am tot incercat sa-i spun ca daca e fata o sa-l adore,dar degeaba.La sarcina trecuta am facut teste genetice si am stiut imediat sexul.Acum nu mai facem,asa ca surpriza o sa fie pentru mai tarziu. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) 6+ |
Ma sperii cu greturi pana in saptamana 18 . La care dintre ei: primul sau al doilea?
8+
majia spune:
Bubble, ai trecut deci la haine de gravida? Eu tot aman momentul desi incep sa ma stranga pantalonii la burta .
8+
CampariSoda spune:
Buna ziua,
Carmen_K - bine ai venit!
@Haine de gravide - nu inca si ma gandesc cum pot sa fac sa le evit :D. Mi-am cumparat inca o gramada de material elastic sa imi fac belly wraps cand si daca o creste ceva. Si o rochie fabuloasa pentru aperitivul de dupa nunta, care arata extraordinar pe umeras si foarte ciudat pe mine, dar nu mai am timp sa mai umblu si dup asta. A primit aprobarea soacrei si a cumnatei deci - yey.
@Fetita sau baiat - mie chiar imi e indiferent; tatal copilului e convins ca o sa fie baiat dar si el poate trai cu amandoua variantele.
Eu n-am mai scris ca sunt cam abatuta - ma tot doare burta de vineri incoace si destul de nasol. Rational nu cred ca e legat de sarcina, ci de vezica mea capricioasa dar adevarul e ca ma face la psihic de trei zile... O sa il sun totusi pe doc maine sa il intreb ce si cum.
prettysunshine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui majia
Ma sperii cu greturi pana in saptamana 18 . La care dintre ei: primul sau al doilea? 8+ |
La al doilea.Iar de azi declar in actiune si greturile actualei sarcini
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+