BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Citat:

Laura , sunt o mamica care a gandit exact ca tine acum 8 ani . Imi doream un singur lucru foarte , foarte mult : SA NU FAC AVORT ! DAR TREBUIE SA TE INVESTIGHEZI SI SA IEI DECIZII GANDINDU-TE SI LA COPIL , SI LA VIATA CHINUITA PE CARE AR PUTEA SA O AIBA .Crede-ma eu ma uit cu tristete la copilul meu care este cat de cat bine , care merge la scoala dar care , fie ca-mi place , fie ca nu este un copil diferit si toata viata se va chinui cu mizerabila asta de malformatie Nu ma gandesc decat la faptul ca poate nu voi fi langa el mereu si atunci ce va face ? Eu iti inteleg dorinta dar ... viata copilului trebuie sa fie pe primul plan , sa ne intrebam ce fel de viata va avea ???
si iti doresc sa fie totul bine si sa fim toate / toti sanatosi .

www.gradinacris.blogspot.com
10 +

Crismac, daca nu te deranjeaza, poti sa imi spui ce probleme are baietelul? puteai sa vezi asta la dublul test? ce malformatie? Ah, si mi se pare mare distanta intre proba de sange si morfologie...e doar parerea mea, eu teoretic stiu ca trebuiau facute in aceeasi zi...

vickisor, tu vorbesti deja de trimestrul doi..offf si noi avem doar 4 saptamani vreau si eu burticaaaa si vreau si eu sa-l simt pe bebe.

Voi ce sex visati/doriti sa aveti? Stiu, stiu ca multe fete spun "nu conteaza, sanatos sa fie" inclusiv eu...dar intreb pentru cele care au preferinte! Si cum vreti sa nasteti? Natural, ceza? Eu am cezariana la Cristi si as vrea natural. Chiar, mai e cineva din Constanta? Voi naste la clinica Isis.

Majia, sper sa ma descurc cu 2 pitici mici. Da, Cristi va fi destul de mic totusi. 2 ani fara 2 saptamani cand voi naste. Inca nu ma voi intelege perfect cu el. Si va fi si varsta teribila de 2 ani... voi avea la inceput, 2-3 luni o femeie sa ma ajute, sa stea zi de zi cateva ore la noi. Pe niciuna din bunici nu ma pot baza..asa ca voi avea o femeie de nadejde.

Bubble, imi pare rau pt fratele tau, cam aerian :D

Laura, stai cuminte in pat si urmeaza tratamentul. Am o prietena care a stat la pat jumate de sarcina cu cerclaj...dar asta e, sa fie bebe sanatos!

Lorena, eu nu cred ca pateste nimic bebe daca nu mananci. Va lua din rezervele tale...oricum ar fi bine sa gasesti ceva pe care sa il poti manca. Si nu te mai gandi la toate cazurile neplacute din jurul tau. Fii optimista, asa cum si simti!

Sa aveti o zi frumoasa si multi la bebei.

Mami de Cristi (09.03.2011) si 4+

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Spiridusha, stai linistita ca mai ai si tu un pic cat cu cei doi prichindei... o sa te descurci o sa fie bine, o sa vezi

lorena, da, fetele au dreptate! mai bine vorbeste cu doctorul tau si ai multa multa grija de tine

eu mooorrrr de somn

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

duminica trecuta, pe 10(cel tarziu), de obicei vine pe 8 dar sunt luni knd vine pe 10!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Viki tare poze de la avatar
Spiridusha stai linistita sigur te vei descurca cu 2 ...legat de nastere nat dupa ceza intr-un timp asa scurt...stiu ca la noi nu prea se poate dar tinand cont ca vei naste la privat...cine stie poate ai noroc! Eu vreau naturala, dar nu sunt setata, ce este mai bine pt bebe si legat de fetita/baiat...eu parca tanjesc asa dupa o fetita dar sanatos sa fie, ma bucur ca este, baiat/fata tot puiutul meu ramane!
la fete

8+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor va multumesc mult pt incurajare

am reusit acum cu greu si inghitind in sec sa mananc ceva, nu prea sanatos dar am incercat si vad ca nu dau afara
este vb de sunca presata de pui preparata usor pe o tigaie teflonata ca am zis ca e mai ok asa in cazul in care are ceva bacterii

si am zis sa nu exagerez asa ca peste o ora imi face sotul o salata de fructe

bubble, multumesc mult dar o sa merg prima data la dr
cum sa nu am incredere dar imi e greu sa te pun sa faci asta
maine dimineata merg sa-mi recoltez pt analize simple de biochimie si pt secretie si o sa-i zic dr sa-mi faca o cura de perfuzii ca sa fiu linistita ca bebe e ok

iau vitamine, multe chiar
iau asa femibion, magne b6, acid folic, cetebe

clexane 0.4 in fiecare zi si aspenter doua pe saptamana

nu are cum sa fie alergie la clexane ca am mai facut in trecut si doze mult mai mari nu am avut nimic

am observat un lucru, cel mai rau imi e cand mi se face foarte foame
dupa ce mananc daca stau linistita in pat mai am greturi dar suportabile

va pup

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu am o zi cu greturi si la propriu si la figurat . Musai trebuie sa imi schimb jobul !!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Lorena, bun asa bravo!

pisigri... imi pare rau pentru ziua ta sper sa te simti mai bine

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Lorena, bun asa bravo!

pisigri... imi pare rau pentru ziua ta sper sa te simti mai bine

10+

Multumesc viki, las'ca trece, sunt altele mai rele pe lumea asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Eu am fost la cardiolog azi. Se pare ca boala mea congenitala s-a rezolvat pe parcurs. Daca mai e ceva, e atat de mic ca nu se vede la o echo normala.

Imi pare rau ca aveti greturi. Eu chiar am cautat azi pe net sa vad daca e normal sa nu ai deloc. Se pare ca doar 35% nintre gravidute semnaleaza greturi. Cel putin la americani

Sa va zic ce mi-am luat azi ca desert? Baclavale! Abia astept sa ma tolanesc la tv cu cutia in brate

8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Eu am fost la cardiolog azi. Se pare ca boala mea congenitala s-a rezolvat pe parcurs. Daca mai e ceva, e atat de mic ca nu se vede la o echo normala.

Imi pare rau ca aveti greturi. Eu chiar am cautat azi pe net sa vad daca e normal sa nu ai deloc. Se pare ca doar 35% nintre gravidute semnaleaza greturi. Cel putin la americani

Sa va zic ce mi-am luat azi ca desert? Baclavale! Abia astept sa ma tolanesc la tv cu cutia in brate

8+

Bravo! Bine ca a trecut...si pofta buna!

Mergi la inceput