BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
crismac spune:
Ce harnicute ati fost ! Eu am bananait putin prin gradina si acum am intrat sa vad ce mai faceti .
Spiridusha , am mai spus , baiatul meu a avut spina bifida , are mai exact , mielomeningocel - acumulare de lichid cefalo-rahidian in exces , si acum lucrurile s-au complicat cu alte 3-4 diagnostice . La eco de morfologie pe care am facut- o acum 8 ani , la 5 luni de sarcina , au pus diagnosticul corect , dar medicii au fost incompetenti , idioti . Bine , acum cred ca asa trebuia sa se intample .
Lorena incearca sa mananci mai des ca sa nu ti se mai faca foame , dar mergi totusi la dr . pt. ca eu am o cunostinta care a pierdut 10-11 sarcini , la 2 luni aproximativ, pt. ca erau toxice si nu putea manca nimic .
Legat de nastere eu as prefera naturala, dar sa vedem ce zice si dr. . Eu voi naste la spitalul universitar din Bucuresti . Nu pot sa spun ca mai am greturi ca nu imi este rau dar cand mi se face foame si cand vad mancarea in farfurie pur si simplu nu mai pot manca . Azi am mancat stiksuri si caise . In seara asta nu stiu ce o sa mai pot manca .
www.gradinacris.blogspot.com
10 +
spiridusha spune:
Yuhuuu, beta HCG al meu s-a modificat in sens pozitiv!! Marti aveam 188, acum am 484, la saptamana 4 de sarcina. Mai am sa vad inimioara la 5-6 saptamani si ma linistesc.
Crismac multumesc de raspuns! Sanatate multa si pupici voua si baietelului.
viiickii, si eu as dormi in continuu, numai ca am piticotul care ma tine in alerta mereu. Bine ca are un somn la pranz de 2 ore si dorm si eu bustean atunci. Inca am noroc ca stam cu socrii, de luna viitoare...ne mutam! sa vedem cum ma descurc eu cu treaba prin casa, cu somn si cu biped activ :))))
Mami de Cristi (09.03.2011) si 4+
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
Blue_sea spune:
Crismac, si eu cred ca "asa trebuia sa fie". Sigur incercarea asta la care a-ti fost supusi v-a intarit.
Sunt sigura ca de data asta va fi bine. Medicina a evoluat f mult!
Am uitat sa va povestesc o faza draguta: azi la dr eram singura sub 65 de ani din sala de asteptare. La un moment dat asa cum zaceam eu pe scaun, mi-am pus mana pe burtica, iar asistenta care tocmai trecea pe acolo m-a intrebat daca sunt gravi. I-am spus ca da, iar ea draguta, a inceput sa se scuze ca trebuie sa astept> asta in conditiile in care era plin de bunicuti acolo M-am simtit suuuper!
8+