BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
lauraf89 spune:
Aiurea situatia cu fratele tau...dar na..se mai intampla...sper sa se rezolve totul cu bine...
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
vikisor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bubblegum
El a lasat portofelul lui in geanta ei si ei i-au furat geanta cu tot ce era in ea inclusiv cheile de la camera..cum naiba iei cardurile cu tine la plaja frate... 8+ cu little bubble |
dap... no comment!
Laura, ai multa grija de tine! si stai linistita ca o sa se vada si la tine in curand burtica
10+
Blue_sea spune:
Laura, . Ia tratamentul si o sa fie bine. Si eu am avut o colega care si-a petrecut mai toata sarcina in pat, iar bb e bine mersi.
8+
lauraf89 spune:
Multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine
Singura problema cu statul in pat e ca eu am examene acu..si nu pt ajunge la ele
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauraf89 Multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine Singura problema cu statul in pat e ca eu am examene acu..si nu pt ajunge la ele 8+ Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare! |
Unde ai examene?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
lauraf89 spune:
Pai fac o sc postliceala de asistenti de farmacie..ca dhe..ca prof si generatia asta nou (eu am facut litere)
8+
lorena_86 spune:
buna fetelor
ma simt atat de vinovata ca nu pot interactiona cu voi, nu sunt chiar asa de tacuta si retrasa de obicei
kmy si celalalte fete care m-au cunoscut la aspirante va pot confirma
dar nu stiu ce sa mai fac, ma simt nasol
singurele momente cand nu am greturi sunt destul de rare, adica cand dorm si in primele 2 ore dimineata dupa ce ma trezesc apoi de dupa-amiaza si pana noastea se intensifica din ora in ora
nu mai stiu ce sa mananc, imi vine sa vomit si de la apa
imi e sa nu ii fac rau lui bebe ca nu pot manca mare lucru
acum a aparut altceva, de aseara ma lupt cu o durere groaznica de cap
am luat no-spa dar nimic
cred ca e de la infometare
un lucru e ciudat, imi e foarte foame dar nu stiu ce sa mananc si nu pot mai nimic
sunt si putin speriata ca am vb cu o prietena care incearca si ea de vreo 2 ani sa ramana, s-a operat, a zis ca face fiv dar a reusit sa ramana dupa o stimulare iar la 11 saptamani dr i-au zis ca trebuie sa faca intrerupere pt ca bebe avea edem si nu se mai dezvolta, era terminata
eu desi sunt o persoana foarte pesimista acum am asa un optimism in mine si o convingere ca va fi totul bine pt noi de data asta
ma simt super macar la capitolul asta
sper sa raman asa in continuare
va pup pe toate si sper sa pot interactiona si eu mai des cu voi
8+
Bubblegum spune:
Lorena,du-te la medic sau suna-l! Greturile sunt normale dar nu in halul in care te deshidrateaza si te infomenetaza. Ai grija sa nu cumva sa fie vreo reactie a organismului la Clexane!
Pana dai de un medic incearca asa:
-daca iei vitamine (nu stiu cums e cheama la voi, ma refer la vitaminele alea pronatale) ia-le seara, astea produc greata luate dimineata, ia-le seara inainte sa adormi
- nu manca 3 mese mari pe zi ci mananca (daca poti) cat mai des dar putin si variat.Incearca sa iti pisezi mancarea ca sa fie mai usor la digerat.
-vezi ca exista la farmacie un medicament special pentru gravide care usureaza digestia (trebuie luat cu 30' inainte de masa)Se recomanda cand ai greturi foarte foarte mari cum este cazul tau!. Daca nu se gaseste in romania iti trimit eu weekendul viitor cateva pastilutze (este recomandat de medicii de aici, daca nu ai incredere poti face un mic research pe internet sa vezi ca nu iti zic prostii), Aici se cheama Primperan nu stiu sub ce denumire il gasesti in farmaciile din Romania.
-incearca sa bei apa, ceai supa ceva cat mai usor.
Cu toate astea suna doctorul sa te si controleze eventual sa iti administreze ceva intravenos sa te puna putin pe picioare...Sanatate multa!!!
8+ cu little bubble
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor ma simt atat de vinovata ca nu pot interactiona cu voi, nu sunt chiar asa de tacuta si retrasa de obicei kmy si celalalte fete care m-au cunoscut la aspirante va pot confirma dar nu stiu ce sa mai fac, ma simt nasol singurele momente cand nu am greturi sunt destul de rare, adica cand dorm si in primele 2 ore dimineata dupa ce ma trezesc apoi de dupa-amiaza si pana noastea se intensifica din ora in ora nu mai stiu ce sa mananc, imi vine sa vomit si de la apa imi e sa nu ii fac rau lui bebe ca nu pot manca mare lucru acum a aparut altceva, de aseara ma lupt cu o durere groaznica de cap am luat no-spa dar nimic cred ca e de la infometare un lucru e ciudat, imi e foarte foame dar nu stiu ce sa mananc si nu pot mai nimic sunt si putin speriata ca am vb cu o prietena care incearca si ea de vreo 2 ani sa ramana, s-a operat, a zis ca face fiv dar a reusit sa ramana dupa o stimulare iar la 11 saptamani dr i-au zis ca trebuie sa faca intrerupere pt ca bebe avea edem si nu se mai dezvolta, era terminata eu desi sunt o persoana foarte pesimista acum am asa un optimism in mine si o convingere ca va fi totul bine pt noi de data asta ma simt super macar la capitolul asta sper sa raman asa in continuare va pup pe toate si sper sa pot interactiona si eu mai des cu voi 8+ |
Lorena, imi pare rau ca te simti rau ai incercat un pic de paine prajita? este foarte bine ca esti optimista! asa si trebuie! pentru ca bebelinul simte emotiile pozitive si se dezvolta linistit grijile, tristetile, nervii, stresul ii fac rau si nu e bine.
10+
Blue_sea spune:
Lorena, sunt de acord cu Bubbles. Vorbeste cu medicul tau. Poate ai nevoie de o perfuzie. e bine ca esti optimista. Gandurile pozitive se transmit si la
Te si multa, multa sanatate.
8+