BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
majia spune:
Buna fetele,
Eu fac DT pe 9 iulie, o sa am 12 saptamani si 4 zile. Fac in aceiasi zi si morfologia si testul de sange.
viki, si eu abia astept sa-l simt pe bebe miscand. Sa stii ca si eu am inceput sa pun mana pe burtica .
Campari, si la noi a iesit soarele .
Kmy, eu cred ca nu esti . Sansele sunt foarte foarte mici sa ramai cu sterilet.
spiridusha, bravo pentru pitic umblator! Ce diferenta mica o sa ai intre copilasi, esti o mamica curajoasa .
O zi fara greturi sa aveti
8+
vikisor spune:
da, blue, am vazut cum dau ei locurile am mers cu o colega gravida in 7 luni in tramvai si toate locurile erau ocupate de mosi si de babe care s-au uitat la ea si nici unul nici macar nu s-a oferit sa ii dea locul... sorry, de obicei sunt respectoasa cu oamenii mai in varsta, dar sunt o parte din cei din bucuresti atat de nesimtiti... din cale afara eu chiar mi-am patit-o urat cand mi-am scos alunita de pe spate si un nene m-a impins cu spatele in bara din autobuz pentru ca el nu avea loc pentru borseta... si cand l-am rugat sa nu ma mai impinga, a inceput sa urle ca disperatul ca el e operat si tine borseta sa isi protejeze operatia... si i-am spus si eu frumos ca si eu am o operatie pe spate, exact acolo unde ma lovesc de bara in care ma impinge el, si raspunsul lui a fost: nu ma intereseaza! anyway, acum incerc sa nu ii bag in seama si sa fiu cat mai
iti tin pumnii la DT saptamana viitoare!!!
10+
Bubblegum spune:
Kmy avand in vedere caldurile care au fost la voi + aparitia tutror fructelor di legumelor de primavara + revenirea sotului nu's de ce nu ma mir ca ti-a intarziat, sunt o gramada de cauze care actioneaza hormonal. Nu pun caruta inaintea cailor,nu te ingrijora degeaba!
Cris oi avea vvreo mica nadia comaneci in burtica de-i asa sprintzara ;) Eu am simtit cam pe saptamana trecuta de parca mi s-a dezacordat o coarda de chitara in zona uterului. Stateam linsitita si dintro data am simtit ceva elastic care parca a sarit bon, ciudata senzatie. Cu Dublu test noi suntem programati pe 10 iulie repet incerc sa nu ma stresez pana nu am motiv, in momentul in care voi fi pusa in fata unei astfeld e situatii (sper sa nu) ma voi gandi mai departe pana atunci nu vreau sa-mi stric clipele de sarcina fara motiv.
Spiridusha felicitari pentru micutul mergator!!
Eu am avut emotii azi, fratemiu e in vacata in grecia si le-au furat cardurile ramanand fara bani atat el cat si prietena lui. Si ca de obicei m-a sunat pe mine si hai si incepe de rezolvi, inchide cardul, cauta pe net unde au aia pe insula aia un western union, potoleste pe tata care dadea vina pe frate'miu pentru neatentie (adevaru ca nu pot sa cred ce frate aerian am) m-au facut sa rad insa cand tata i-a transmis lu' fratemiu- in gluma- ca din partea lui poa sa traiasca pe masline si portocale inca 7 zile de acum incolo
8+ cu little bubble
Blue_sea spune:
Mai fetelor, eu incep sa ma ingrijorez: eu nu simt nimic in zona burticii. Nu dureri, nu intinderi. Doar ca s-a marit si ma strang pantalonii.
Viki, eu sunt mai razboinica cu fazele astea, si de cateva ori am tras de maneca niste nenici nesimtiti: genul care stau si se uita fix pe geam pe sistemul "ma intepi cu burta matale, dar eu nu te vad". Din fericire nu mi-am luat-o!
Bubble, nasoala faza cu fratele tau. Se intampla, chiar daca nu esti aerian!
8+
Bubblegum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauraf89 Salutare fetelor! Eu iar am fost la dr, sangerari, se pare ca ma o cervicita(inflamatie de col..ceva de genu..oricum nu am inteles prea bine), bebe e bine momentan dar trb sa iau pe langa vechiul tratament si Aspenter si Magnerot (risc crescut de avort spontan)! toate 8+ Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare! |
Laura, pffff acum s-a gasit cervicita aia sa apara?!? fa ce spune doctorul ia magneziu si repaus cat mai mult!Iti tin pumnii stransi stransi.
PS matusa mea a ramas gravida cu primul copil la 39 de ani, a avut iminenta de avort TOATA sarcina, tot toata sarcina a stat la pat si a trait pe injectii cu scobutil..a nascut-o pe verisoara mea la termen si are una dintre cele mai destepte si cuminti fetitze din lume. Deci asta cu iminenta de avort nu mai e atat de iminenta daca te menajezi si te tii de tratament!
8+ cu little bubble
majia spune:
Vai Bubble, ce situatie nasoala pentru fratele tau! Trebuie neaparat sa blochezi cardurile cat mai repede. Dar cum au reusit sa le fure la AMANDOI cardurile??
9+
majia spune:
Laura, acum am vazut postul tau. Ai grija de tine, ia ce ti-a spus doctorul si menajeaza-te! O sa fie bine
9+
vikisor spune:
spiridusha, felicitari pentru mergator
bubble, imi pare rau de fratele tau sa stii ca e foarte aiurea.. si noi am patit-o intr-un an la mare. eram un grup mare de oameni si au intrat in timp ce dormeam in camere si au luat portofelele din fericire, nu au intrat in toate camerele, dar situatia in sine a fost foarte foarte aiurea sper sa se rezolve repede pentru fratele tau
10+
lauraf89 spune:
Bubble multumesc mult de incurajare..si eu sunt destul de speriata..dar ce fac ..iau tratament si stau in pat...
Fetelor voi vb de burtici si haine de graviduta si bebici miscareti si eu in afara de sani si greturi nu am nimic..dar absolut nimic (inca incap in hainele mele "enorme" marimea 34 sau XS)...doar sa imi umflu eu burta..sa se cunoasca ceva
pup la fete
8+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Bubblegum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Vai Bubble, ce situatie nasoala pentru fratele tau! Trebuie neaparat sa blochezi cardurile cat mai repede. Dar cum au reusit sa le fure la AMANDOI cardurile?? 9+ |
El a lasat portofelul lui in geanta ei si ei i-au furat geanta cu tot ce era in ea inclusiv cheile de la camera..cum naiba iei cardurile cu tine la plaja frate...
8+ cu little bubble