BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

Salutare fetelor!
Bun venit fetelor noi!
Crismac eu nu cred ca il voi face doar daca iese ceva rau la morfofetala(da Doamne sa nu)...apoi sunt foarte tanara si oricare ar fi rezultatul eu avort nu fac..deci nu prea ii vad rostul..si pe langa toate acestea..acest test nu are valoare de diagnostic si stiu mamici care nu au mai fostr cateva luni din cauza lui si pana la urma au facut bebei sanatosi si frumosi! Nu am nimic impotriva lui, sa nu se inteleaga gresit, este doar parerea mea personala!
Eu iar am fost la dr, sangerari, se pare ca ma o cervicita(inflamatie de col..ceva de genu..oricum nu am inteles prea bine), bebe e bine momentan dar trb sa iau pe langa vechiul tratament si Aspenter si Magnerot (risc crescut de avort spontan)!
toate

8+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Laura , sunt o mamica care a gandit exact ca tine acum 8 ani . Imi doream un singur lucru foarte , foarte mult : SA NU FAC AVORT ! DAR TREBUIE SA TE INVESTIGHEZI SI SA IEI DECIZII GANDINDU-TE SI LA COPIL , SI LA VIATA CHINUITA PE CARE AR PUTEA SA O AIBA .Crede-ma eu ma uit cu tristete la copilul meu care este cat de cat bine , care merge la scoala dar care , fie ca-mi place , fie ca nu este un copil diferit si toata viata se va chinui cu mizerabila asta de malformatie Nu ma gandesc decat la faptul ca poate nu voi fi langa el mereu si atunci ce va face ? Eu iti inteleg dorinta dar ... viata copilului trebuie sa fie pe primul plan , sa ne intrebam ce fel de viata va avea ???
si iti doresc sa fie totul bine si sa fim toate / toti sanatosi .

www.gradinacris.blogspot.com
10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Voi nu vreti sa faceti DT ca vad ca nu zice nimeni nimic????

10 +

Eu l-am facut, a iesit ok, nu am acum foile in fata dar daca vrei sa stii exact rezultatul, le caut si ti-l scriu...
Eu la 11s6z am fost la gineco, a masurat translucenta nucala, apoi direct la laborator si am dat singe, dupa-masa dupa 16 am avut rezultatul.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

As vrea sa te rog sa-mi trimiti si mie datele daca poti . Mie intai mi-a luat sange , luni 11 iun iar la ecografia de morfologie fetala merg abia pe 3 iul . nu stiu cat de corect este asa dar ... Stiu si eu ca Dt este o probabilitate dar sper ca la eco de morfologie sa -mi spun destul de multe lucruri concrete .

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna seara dragele mele,

Vad ca tot vorbiti de dublu test, de ligamente...hihi, cred ca mai am pana acolo. Acum in fiecare zi fac comparatie cu prima sarcina...la cate zile am avut test pozitiv, la cate zile mi-a fost greata, etc...si acum sunt fericita ca nu ma mai dor sanii asa tare ca la prima si nici greata asa rau nu imi e. De fapt simt asa o jena undeva intre stomac si gat..nu e greata pe bune.

Sunt foaaarte fericita azi ca piticul meu si-a dat drumul si merge singur...ma cam sperie viteza pe care o prinde pentru ca ma intreb cum o sa ma descurc eu cu burtica si cu el, dar o s-o scoatem noi la capat. :)

Dublu test nu cred ca mai fac. Varsta mea e ok, sunt tanara, noi suntem sanatosi...masuram translucenta nucala si ne-ajunge...

Eu acum am alfat de la voi ca se poate scoate steriletul in caz de sarcina...mi se pare asa ciudat..interesant. Sper sa iasa bine, Kmy!

Criiis, ce bebe olimpic ai:))) sarituri de la 10 saptamani. Si eu zic ca e prea devreme, dar evident ca stii ce ai simtit daca ai mai trecut prin asa ceva.

Va pup, o seara buna!

Mami de Cristi (09.03.2011) si 4+

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Si noi facem DT. Sapt viitoare avem programare la echo si tot atunci luam si sange. O sa avem aproape 10 sapt. Eu nici nu ma gandesc la avort. Nici amniocenteza nu vreau sa fac daca vor iesi rezultatele mai proaste. TT nu voi face deloc. am citit ca e si mai vag si probabilistic decat DT asa ca nu vreau sa ma stresez aiurea.
Vom vedea.

Eu nu simt nici un ligament intinzandu-se. Poate e inca devreme. Vad ca voi aveti deja peste 10s. Greturi nema...Doar sanii cresc si ma dor ca naiba.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Buna dimineeaaaatza fetili!

Dupa doua saptamani uricioase a iesit si la noi soarele :D asa ca incep si io sa traiesc.

Spiridusha - felicitari pentru micul biped!

Kmy - cum esti?

Si restul fetelor, pe unde v-ati ascuns? Sau e si la voi primavara si frumos si profitati :D?

CS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
test negativ!! nu pot spune ca ma bucur pt ca sunt consienta ca este prea devreme pt test!!!
si nici semn k ar veni cm-ul, cred ca vineri merg s afac o beta!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

neatza fetelor!!!
test negativ!! nu pot spune ca ma bucur pt ca sunt consienta ca este prea devreme pt test!!!
si nici semn k ar veni cm-ul, cred ca vineri merg s afac o beta!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Kmy, dar cand trebuia sa vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor

kmy, iti tin pumnii sa fie totul ok

DT-ul eu il fac pe 25 iunie. mai intai ecografia screening (asa scrie pe trimitere) si apoi analiza de sange. o sa am atunci 12 saptamani si 4 zile

fetelor, va dati seama ca mai avem putin si intram in trimestrul 2?? eu sunt super incantata! abia astept sa nu mai am ameteli si stari de greata si de somn continuu.... si sa il simt pe bebelin miscand am observat in ultima perioada ca am inceput sa imi pun mana automat pe burtica cand sunt in zone mai aglomerate sau cand e foarte cald... sotul a observat prima oara, si apoi am realizat si eu... cel putin dimineata la metrou e cumplit de aglomerat si eu il "acopar" pe bebelin si sotul incearca pe mine ca la ce inghesuiala e... nu prea iese, dar macar asa, un pic...

10+

Mergi la inceput

Viki, lasa ca imediat iti vor oferi locul

Noi facem DT sapt viitoare. O sa am 10s

8+

Mergi la inceput

Campari, a iesit la tine soarele si au venit la noi norii si ploile. Nu zic, eu ma bucur, pt ca sufereau cam mult plantutele din gradina.

8+

Mergi la inceput