FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 8
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro sper o sa modifice actualizeze lista peste 3 zile e plecata amalia tsakoniati(matusa) |
Am vazut ca huzureste wk asta ...nu-i nimic, am scris cu rosu si o sa vada cand se intoarce
Miracol nu am apucat sa te felicit pt decizia luata...bravo draga mea...acolo unde simti tu ca vei reusi...acolo vei reusi, mai ales ca o ai pe tusa amalia langa tine . Si eu eram tare nehotarata in legatura cu clinica...vroiam sa merg la una cu super rezultate, dar nu-mi placea loculplus ca eram mai scumpa...nu stiu de ce tot ma gandeam la Reprofit...si uite ca am luat decizia buna si am facut si o economie de vreo 1000 euro Domane ajuta sa puteti strange cat mai repede banutii si peste cateva luni sa ne dai vestea cea mare
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+
Teli spune:
Buna dragelor,eu sunt bine deocamdata , fara greturi .Despre bebei voi afla mai exact in saptamana 18-22 cand am reusit sa fac programarea la medicul pe care il vroiam eu .Am mai repetat beta care creste ok , ca pentru doi
Va pup , bafta multa celor in focuri .
Abia astept sa ne bucuram din nou de bete mari .
amaliaro spune:
Iri micuta noastra Miracol are tot sprijinul meu ea este febletea mea deabia astept sa ne vedem pe 23 iulie vine aici la prima intilnire
Miine este nasica cununa un cuplu tocmai am vorbit cu ea la telfon era la cosmetica
amalia tsakoniati(matusa)
dannyM spune:
Buna fete dragi!
Ce active sunteti mai fetelor,bravo!Am avut ce citi,nu gluma..
Sper,cei de la clinica mi-au spus ca facem fiv-ul pe ciclu natural,m-a mirat si pe mine,dar...merg pe mana lorWK placut si odihnitor!
Teli,pupam cu drag burtica pretioasaasteptam cu nerabdare sa ne dai de veste cu ce minuni te-a bine-cuvantat D-zeu.
Amalia,super activitatea ta pe forum si pentru asta te pup si-ti ofer un buchet mareee de flori frumoase,asa ca tine
Eu intru in butoiul cu disperare,nici acum nu mi-a sosit pachetul din Cehia.NBici nu stiu daca o sa mai fie ok injectiile alea cu hormoni pentru ca ele trebuie sa stea la rece si pachetul are doua saptamani de cand e trimis.Om vedea noi ce-o sa fie...
Imbratisari calduroase pentru toate fetele
dannyM spune:
Iri,scuze ca te-am omis...pupam cu drag burtica dar si pe mamicaSarcina usoara si odihna multaaaaa,mai menajaje-te si tu...
amaliaro spune:
dannyM rabdare iubita nu te stresa ca trebuie sa fi zen si pregatita cind iei copii la burtica
eu am fost la vecini sa anunt sosire lui Miracol sa facem seara greco romana si gratar in curte erau asa bucurosi ca imi vin oaspeti din Romania sunt niste oameni minunati
amalia tsakoniati(matusa)
dannyM spune:
Sa dansati acolo si o hora romaneasca in jurul gratarului,sa vada si grecii cum stiu romanii sa se distreze.Ma bucur mult pentru voi ca va intalniti si legati o prietenie strasnica.
Sa stiti ca si usa mea e deschisa pentru cine vrea sa vina in Dubai.Sincer vorbesc...
ella43 spune:
SPER distractie placuta in w-e si incarcati bateriile bine sa fie full si calm asa e cu barbatii uneori...w-e linistit si insorit i-ti doresc
IRI ma bucur ca sunteti bine si incearca sa te menajezi cat mai mult posibil. cand simti ca te lasa bateriile mai bagi un medical ceva
TELI bine ai revenit cu vesti si ma bucur ca nu ai stari de greturi deabea astept sa ne spui ce ai la marsupiu, tu ce ai vrea sa fie unul sau doi, eu cred ca importanta e sanatatea indiferent de nr.
AMALIARO esti o forta a naturii fatuco, te admir.
BICHI cum te mai simti? ce face burtica jucausa?
MIRACOL distractie placuta in rolul de nasica, sa-ti traiasca fini sa fie sanatosi si fericiti o 100 de ani de acum incolo
Eu fetelor azi am fost la masurat endometru si in a 14 zi de divina era de 7,6 cm asa cu indulgenta, luni fac histeroscopia si i-mi cam tataie f... de frica si emotii.
Mi-a dat si tratament pt dodoasca, si niste pastile sa le iau luni dimineata ca un calmant.
DANNY M asa tare as veni eu pana la tine in vizita.... de numa numa, mai am si o prietena in kuweit la care as vrea sa ajung dar cine stie cand va veni ziua aia....dar minunatul dubai mi-ar place sa-l vad ma tot uit la canalele lor si raman blocata din ceea ce vad ca au realizat, dar am inteles caci ca popor sunt cam ciudati.... e adevarat? ai reusit sa-ti faci cunostinte printre ei? se zice ca sunt cam cu nasul pe sus, asta din ceea ce vad eu din alt unghi si ceea ce se vb de ei.
Fetelor week-end fericit si linistit va doresc