FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Bine v-am gasit in capitol nou fetele mele!...mamici...matusi...surori...si ce mai sunteti?....eu sunt tare binedispusa...maine sunt nasa mare...ma doar ela patina!vorba aia...mananc , beau pe banii mei!...eu ma rog pentru cuplul ce il cununam maine...sa fie sanatosi si fericiti, sa faca multi bebei sa avem ce boteza!!

Brigit tin sa te felicit pentru perechea de prichindei ce o ai in burtica!sanatate multa iti doresc...sa vina pe lume la termen si sanatosi!!

amaliaro, ce sa mai zic?n-am cuvinte!ne vedem pe 23 iulie iubita...sa vezi ce chermeza tragem in gradina ca nu ne mai lasa grecii sa plecam apoi!...sau il rapesc pe al meu la facut gratare...mai stii??te pup iubita!

irilac31, multumesc draguta mea pt gandurile bune....tie iti doresc o sarcina usoara!si sa nu ne parasesti dupa ce vine bebe!

teli, ai grija de micutii din burtica...sunt gemenasi cuminti asa ca si tu trebuie sa fii la fel!

DannyM nu trebuie sa ne zici de doua ori...si suntem la tine in DUbai...wow...cred ca e de vis acolo...te pup si astept sa ne gravidim curand!

sper, merci mult ca m-au pus in cap de lista...love u
mai fetelor voi ati inceput serios sa vb pe aici ...ca abia tin pasu cu voi....eu voi lipsi zilele astea...asa ca am ce citi cand ma intorc
pup toate gravidutele...sper ca sunteti toate bine, pe mami_vreau si pe pruncul ei, si pe voi iubitele mele aspirante ca si eu la titlul "Doamna cu burtica"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fetele am foat plecata la sotulachie la cafenea sa pas inghietata
Ella endo e bine pt inceput asa zic eu dupa histero ai sa vezi ce bine o sa fie totul si baga migdale crude la greu si cite un paharel de vin rosu si totul va fi ok ai sa vezi iti trebuie daor pozitivism si esti ca si graviduta la fiv cu ovo donate cred eu ca asta este chieia daca ai facut toate analizele si sti despre ce este vorba si cu histero pai nu ai cum sa nu te gravidesti doar daca esti pesimista si stresata mintea omeneasca poate face lucruri magnifice deci ...fi ZEN si POZITIVA si iti promit ca totul va fi PERFECT
Miracol iti trimit toata afectiunea mea si sa te petreci super miine NASA MARE BINEEEEEEEEEEE SI ASAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata fetele!
Miracol cred ca se pregateste de zor sa-si primeasca musafirii cu taraf cu totPetrecere frumoasa si distractie la maximum sa aveti!
Oricand doresti sa faci o vizita prin Dubai usa casei mele este deschisa.Oferta e valabila pentru oricine doreste
Ella,e frumos aici,ai ce sa vezi si ce sa vizitezi.Cat despre localnici sa stii ca sunt deschisi la minte si au respect pentru albi,mai ales pentru femeile albeCei tineri sunt mai cu nasul pe sus mai ales cand se dau ,,mari''in masinile lor bengoase.Aici poti sa mergi pe strada fara probleme si cu decolteuri si cu haine scurte,nimeni nu zice nimic.Restrictii sunt in Ramadan cand nu e indicat sa mergi in haine scurte si decoltate,sa nu bei apa pe strada sau in locuri publice si sa mananci decat dupa ora 6 seara.In rest,totul e super ok.Cunostinte localnice get-beget nu avem,dar avem prieteni din Siria,Iran,Cipru,Bahrain si restul..adica ceva indieni,englezi si romani.Suntem un grup superb de romani care ne intelegem foarte bine,cu o mentiune:toti au copii numai eu nu am
Dar in curand o sa-mi tin si eu pruncutii in brate si asa o sa am si eu subiecte de discutii in grupul de prieteni
Va doresc un wk placut si sa auzim numai de bine!Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Dragele mele
Aseara am pus utrogestan vaginal. Insa dimineata cand m-am dus sa fac p... am eliminat si pastilutele . Oare nu procedez cum trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetele !
Am pofte , da, de Dubai si de Grecia !Mi-e un dor sa le revad da-mi pica balele , maine m-as duce pe jos daca as putea .
Danny si Amalia cand voi putea calatorii sunteti primele pe care le voi vizita , promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

buna dimmi
telli vino iubita si sa vezi ce frumos o sa petrecem
fetlele mie nu mi a venit ciclu este prima data in 10 ani cind nu imi vine ciclu dupa pastilute ce sa fac?deci cu pastilutele de ciclu vine ceas ieri trebuia sa vin

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dorinta, stai linistita ca asa se scurge utrogestanul. Daca stai intinsa dupa ce il pui o ora e ok sa se absoarba suficienta substanta activa.

Teli, pai si pana la urma cand ai prima eco? Am inteles ca ai gasit la dr tau la 18 s dar pana atunci cand te duci.

Ella, miracol, multumesc din suflet pt felicitari si abia astept sa va felicit si eu

Pup toate fetele fara exceptie

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Amalia iubita,nu ma pricep deloc in ceea ce priveste problemutza ta,poate intarzie si el asa un pic,s-o fi gandit sa nu-ti strice wk-ulDe venit tot o sa vina el ca e influentat de pastilute.
Teli,te astept cu drag cand esti disponibila sa vii in Dubai.Pupam cu drag pe micuti si pe mama lor!
Brigit,pupacim si minunile tale si nu in ultimul rand pe mamicuta lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Brigit , nu la 18 sapt ci peste o saptamana ,nu stiu inca ziua , intre 18 si 22 iunie.
Pai crezi ca rezistam pana la 18 saptamani fara eco???Oricum abia mai am rabdare , mi-e ca bag unul de urgenta inainte
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor,

Wow dar ce-ati mai scris si ce de vesti bune

Brigi sa iti traiasca perechea, sa fie sanatosi si voi sa fiti fericiti alaturi de ei
Amaliatoate felicitarile ca te-ai lasat de fumat; E fffb ca iti cureti organismul si te pregatesti sa iti primesti bebeii;
Pentru uter naturale care fac bine sunt seminte de dovleac, nuci, migdale si miere naturala;
Eu si sotul meu iubim tare tare mult Grecia; Aproape in fiecare an mergem o saptamana in Grecia in concediu; Anul asta am fost in Aprile dar nu am stat din lipsa de timp decat 3 zile dar tot ne-am luat portia; Asa ca ssa va distrati minunat cu Miracol si sa ne trimiteti gandurile voastre bune
Miracol sa traiasca NASA MARE si sa iti traiasca finii "CASA DE PIATRA"
Dorinta e bun uterul tau asa ca mergi cu toate panzele sus! si Doamne ajuta sa vii graviduta Utrogestanul e mai bun vaginal si pentru ca actioneaza direct dar are si mai putine efecte secundare decat daca il iei pe gura; Nu-ti fa probleme daca mai curge asa se intampla la utro
Sper sa ai weekendul minunat pe care ti-l doresti si lasa gandurile "negre"de nu stiu ce gene si chiar si in situatia asta exista si mame surogat deci tot mai avem sanse si nu ne lasam noi pana nu o sa avem bebe
Noi si eu am fost tot cu Student de la Viena la Brno si intradevar sunt impecabili curat, civilizat, toaleta, aer cond si punctualitate. Am facut rezervare pe net;In Viena au statie atat la aeroport cat si in apropiere de centru. Noi am mers la Viena cu Austrian Airlines si daca iei din timp biletele sunt destul de Ok la pret.
DannyE foarte frumos la tine in Dubai acolo; Am fost de cateva ori si de fiecare data mi s-a parut mai frumos;
Irilacai grija mami de tine si nu te obosi prea tare ca nimic nu e mai important decat puitul din butrticica ta
Fetelor eu trebuie sa iau Dyphereline dep in ziua 10 de CM si apoi nu mai iau nimic pana in 27 iunie cand tb sa incep Estrofem. Nu mi-au zis sa fac nici o monitorizare nimica....mi se pare incredibil de simplu...Cele care ati fost la Reprofit ati avut la fel? Voi nu ati luat si acid folic si Femibion inainte?
Fetelor va pup pe toate mamicile si aspirantele si sa dea DD ca anul asta sa ne gravidim toate

Mergi la inceput