FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorinta2012

Salutare dragele mele!

Sandy ma bucur ca te-ai gandit la mine!
Azi am fost la echo sa imi masor endometrul in ziua 14 - rezultatul 8.3 mm . Nu ma pricep...e ok?

O intrebare: de azi incep si progesteronul (utrogestanul) si clexanul. Cum se ia progesteronul? Oral sau vaginal?

Dorinta...endo e super bun, plus ca pana la Et mai creste putin . Utro pune-l vaginal...isi face efectul mult mai bine asa in locul in care trebuie.
Multa bafta sa ai

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

irilac nici eu nu ma asteptam sa ma las caci atunci cind ziceam ca ma las fumam dublu dar m am rugat la DD sa ma ajute pt ca vreau sa fie totul perfect cind fac ET sa nu am nimik sa imi reprosesz totul va fi perfect ma invadat un optimism de numa numa

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Brighiteu am royalgelly cred ca e bun nu?

Amalia si eu am luat royale jelly de la Forever. Eu chiar aveam probleme cu endo...am luat cate 3-4 pastilute/zi si cand am ajuns la prima eco avea un endo super...bine, crescut si cu estrimax dat de dr, dar eu zic ca si laptisorul de matca m-a ajutat. Nu mai tin minte exact ce am mai luat...uite ca ma lasa memoria, dar am sa ma uit acasa pe schema sa vad daca mai aveam ceva pt endo . Din cate stiam eu, e bun de luat exact in luna cu pricina. Citisem undeva ca e mai bine asa, ca si-ar face efectul mai bine. Daca il iei dinainte cumva organismul s-ar obisnui cu el si in luna respectiva sa nu-si mai faca efectul...ceva de genul...dar nu sunt f sigura. Poate fetele stiu mai bine, eu asa intelesesem din discutia respectiva

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+

Mergi la inceput

irifac pauza de la inceputul luni nu am mai luat am luat 2 luni inainte si o sa mai iau in lna de pregatire in august tu cind afli ce ascunzi in burtica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

irifac pauza de la inceputul luni nu am mai luat am luat 2 luni inainte si o sa mai iau in lna de pregatire in august tu cind afli ce ascunzi in burtica?

Offf mai am de asteptat putin...eu sper sapt viitoare la DT dar nu prea cred ca e cam devreme...

12+

Mergi la inceput

Sper uite datele mele pt prima pag

Irilac31, 31 ani, AMH-0,62, MTHFR A1298 heterozigot, Factorul XIII heterozigot, Gena PAI 1 Homozigot, 2 FIV-uri nereusite la Kalli Budapesta, 1 FIV cu ovocite donate la Reprofit Cehia in martie 2012 reusit cu o

12+

Mergi la inceput

Despre fetele din listuta stiu asa

misa21....stiu ca urma sa mai faca un fiv cu donate...scria in primele capitole, apoi a disparut...chiar o urmaream ca e din "zona" mea. Cand a spus Teli de o fata care a reusit tot la isida...la ea m- am gandit, nu stiu de ce
adria42.....are deja un baitel de 1 an...a reusit cu fiv normal in austria
Luminika, Flori70, Kasha, Tabitha, Violeta74, Hopefull nu au mai activat de mult pe aici...au scris doar in primul cap in 2010 apoi nu le- am mai vazut pe nici un topic.
Kitta...nu sunt sigura dar parca am vazut-o la adoptie...iertare daca gresesc

Eu zic sa lasam in listuta doar fetele care scriu acum si pot da ceva informatii...apropo de asta sa le trecem si pe fetele noi..dubinaus, dorinta, fumi etc...teli iar nu e trecuta...
Cele care vor sa se incrie iar in "clubul" nostru sunt oricand binevenite...ce parere aveti?

12+

Mergi la inceput

Iri ai dreptate si sa vina fete cit mai multe sa iti indeplineasca visul in clubul nostru vesel

Mergi la inceput

Vad pe prima pag ca acum in mai a facut claand procedura...mai stie cineva ceva de ea? nu a mai dat nici un semn.Sper sa fie bine
Sper...poti sa o muti de la "in focuri" cu idee mai sus

12+

Mergi la inceput

sper o sa modifice actualizeze lista peste 3 zile e plecata

Mergi la inceput