FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 6
sper spune:
Inca n-am plecat, stau cu bagajele facute si astept maimutza. Nu mi-a placut niciodata sa astept imbracata.
Actualizez prima pagina cand ma intorc.
Fumi, nick-ul tau cred ca ii desteapta pofte lui Amalia care doar ce s-a lasat de fumat
Apalina, Loona, Alina_alba v-ati suparat pe noi?
Bichi, Ella sa nu ne parasiti si voi
Cocolino in curand va inflori trandafirul luat de la olandezi (Ghislaine de Feligonde) care l-ai visat inainte de a ramane graviduta O sa pun poze cu floricele, posibil sa nu iasa f corect pt ca sunt primele flori. Sper sa ajunga asa in 2 ani http://jurnaldegradina.blogspot.ro/2012/05/ghislaine-de-feligonde.html
amaliaro spune:
Sper maimutico nu imi lipsete tigarea deloc nici daca vad pe cineva ca fumeaza in fata mea
amalia tsakoniati(matusa)
sper spune:
Maimutzul inca intazie, l-am sunat si i-am spus ca sunt gata, cica sa stau acolo ca mai are ceva treaba si mi-a inchis telefonul. Din cauza maimutzei am baut o cafea, ma lasasem de 4 luni
irilac31 spune:
Buna dragelor...nu am reusit sa mai intru . De o perioada parca nu-mi mai ajunge timpul pt nimic cu toate ca ajung mai repede acasa. Ma simt extenuata cand ajung, daca citesc prea mult simt ca incepe sa ma doara capul si ochii, seara pic franta de parca am tras la jug. Ieri de ex am avut de mers in mai multe locuri, nu prea m-am odihnit...si s-a simtit lucrul asta aseara ...mi s-a facut rau de la oboseala am si , azi vad ca iar am statea asta de lesin, ma-am agitat si aici la servici....de abia astept sa ajung acasa.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+
amaliaro spune:
irilac se rasfata bebe hai nu mai fi supi sa vezi ce ai sa uiti cind o sa ti copilasul in brate
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
Brigit uaaaaaaaaa deja ai 20 sapt...pai esti la jumatate....si ai si pereche, ce frumos , fetifa lu mama baietelul lu tata , super, felicitari. Multa sanatate si Domane ajuta sa fie bine pana la final ...ce frumos...
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro irilac se rasfata bebe hai nu mai fi supi sa vezi ce ai sa uiti cind o sa ti copilasul in brate amalia tsakoniati(matusa) |
Iubita...bebele e foarte cuminte, nu a fost vina lui ca mi-a fost rau...eu am exagerat ieri, dar m am avut ce face a trebuit sa merg la dr de fam unde am stat vreo 2 ore pe la usa , am ajuns destul de tarziu acasa si nu reusisem sa stau putin intinsa. De asta mi-a fost mai rau.
Felicitari ca te-ai lasat de fumat...asta da vointa. Incetul cu incetul ai sa vezi cum le aseaza DD si pt tine si in toamna ai sa ne dai vestea cea mare. Important e sa ramai asa cu psihicul, sa fii optimista, sa crezi tot timpul ca vei reusi acum
12+
irilac31 spune:
Sper sa ai un wk frumos, sa te relaxezi
Incerc sa-ti scriau azi pt prima pag
12+