FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 18
irilac31 spune:
Looana, felicitari pt baietel....nu stiu de ce dar si eu eram sigura ca vei avea baietel, probabil ca ai spus de presimtirile tele si eu mi le-am intiparit in minte
. Sarcina usoara sa ai in continuare si cat de curand sa ne luam de manutza pt bb 2
. Ti-au trecut durerile de cap? pe mine vad ca acum ma iau...dar unele urate de tot
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+
irilac31 spune:
Teli, tu cum te simti, sapt viitoare mergi la eco ? 
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+
irilac31 spune:
Miracol, ma bucur ca si la tine lucrurile incep sa prinda contur, Doamne ajuta sa iasa asa cum ne dorim toate 
13+
irilac31 spune:
Aristica, mai trimite o data mail-ul....cine stie poate nu l-au primit. De obicei sunt f prompti de la clinica. Vezi ca mai e o clinica super bazata PFC in praga...dar e mai scumpa putin...trimite si acolo, si apoi te hotarasti tu 
13+
Brigit spune:
Irilac, sa stii ca nici in tara nu ar iesi mult mai ieftin cu histero.
Eu am facut histero la promed, a fost cu anestezie totala, vreo 1200 ron. Au gasit un polip, asa ca am platit analiza anatomo patologica vreo 300 ron.
Si nu te primesc decat cu analize si culturi de col facute fix in acea luna, la ei, mai pui vreo 200-300 de ron, plus drum incoace...trece de 500
Eu zic ca daca at putea sa iti faca histero chiar medicul care se ocupa apoi de fiv e un lucru bun. Preturile sunt mari peste tot, in sistemul privat s-au aliniat astia cu scorurile de afara.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
irilac31 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criena Buna , la toata lumea !! D'a ce v-ati mai inmultit de cand nu am mai intrat eu !!! Fetele care sunteti la Reprofit , dupa cat timp v-au programat? Pe noi ne-au programat dupa 5 luni , de aceea am ales Unica , desi pretul este mai mare. |
Eu am luat legatura cu ei in noimebrie si initial ma programasera pt aprilie. In aprilie nu puteam, trebuia sa fiu musai in tara cu procedura facuta si i-am rugat sa-mi caute o alta data. Asa ca mi-au gasit in martie ...mai repede. Sincer, nu stiu cand au trecut lunile alea...m-am relaxat complet, parca lupta mea deja luase sfarsit. Multa bafta iti doresc

13+
irilac31 spune:
Ella, ma bucur ca histero a decurs bine si ca totul e ok. De acum....pe cai ca se filmeaza
. Vad ca esti f plimbareata, cand in IT cand in Tunisia, cand in RO...eu n-as rezista la atatea drumuri cu avionul
. Am fost si eu intr-o vacanta in Tunisia, mi-a placut f mult....dar a fost prima data cand am zis....ce bine ca traiesc in RO si ma refer aici ca nu vedea verdele nostru, totul era atat de uscat si oamenii mi se pareau plini de praf ![]()
Cat despre candida....eu sunt f sensibila la ea, imediat o fac. Mai recurgeam si la spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si 1 lingurita de bicarbonat....si scapam imediat de ea.
13+
irilac31 spune:
citat din mesajul lui BichiEu maine am analizele pentru bi-test, safe test si determinarea sexului fetal. toata gasca! |
Mult succes azi la bitest sa iasa totul bine, nu ca n-ar avea de ce sa nu iasa......ce teste se fac la voi pt determinarea sexului?
13+
Looana spune:
Irilac ieri ma mai durut capul un pic dar am luat Paracetamol simplu .Dr Gineo si Dr de familie ca pot lua linistita pina la maxim 4 pastile pe zi in caz ca nu ma las.Ieri am luat o pastila si mi-a trecut repede.Mult timp am adormit cu prosopel umed pe cap,aiurea am suportat degeaba cind puteam foarte usor sa scap de durere.Deci linistita poti lua o pastila,nu-i face rau lui 
mele 
Looana 
+18
irilac31 spune:
| citat din mesajul lui aristica irilac unde mergi pentru eco? Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze. |
Aristica, merg la mine in oras, la singura dr care are eco performant si iti dai seama ce omor e acolo.....astept si cate 2 ore sa intru dar...asta e. De dr sunt f multumita nu te grabeste, e f amabila si stie cu ce se mananca o sarcina cu trombo....asa ca trec cu vederea peste micile neplaceri..plus asistentele care nu zambesc niciodata
13+

citat din mesajul lui Bichi