FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

gravidutelor sa va pup eu burticile alea jucause si pretioase ce drag imi este voi

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

amalia stiu ca decizia e cea potrivita, ca va citesc de multicel. dar am strans toate informatiile citind, am trimis mailuri, practic n-am avut intrebari. Despre transfer, stiu cu ce se mananca, ca doar am facut 5 pana acum. Beleaua e: Eu unde merg? Uite, zici ca-s cetateanul turmentat
irilac am retrimis mailul, am primit raspuns.

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

artistica pai unde te trage pe tine cel mai mult sufletu care dintre clinci iti ispira reusita lasa instinctul sa te conduca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Artista la PFC am vrut eu sa ma merg de primadata,e clinica cu cel mai tare embriolog din Cehia si este specializata pt femei trecute peste 40 de ani.Eu am oxcilat intre ei si Reprofit dar cordonatoarea de la Reprofit sa misat repede si am trimis actele acolo si inceasi zi mi-au si raspuns ,dupa care PFC ...la un momendat nu stiam ce sa aleg,eram derutata.La PFC costa 6000€ si in 2 luni faci ET,nu dureaza mult nu au liste de asteptare au foarte multe donatoare ei ,asa ca merge repede si sunt foarte specializati eu am vazut din prima din ceea ce mi-au cerut in email.De ex. ei mi-am cerut histeroscopie din prima pe cind cei de la Reprofit nici nu ai interesa asa ceva ,eu am facut-o din propie initiativa .....Deci sunt f buni...ca atare si pretul e mai sus pt ceea ce fac.
Eu am un feeling ca in curind esti mami de gemeni ,doamne ajuta sa ai noroc mult din prima

Looana
+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

Irilac, sa stii ca nici in tara nu ar iesi mult mai ieftin cu histero.
Eu am facut histero la promed, a fost cu anestezie totala, vreo 1200 ron. Au gasit un polip, asa ca am platit analiza anatomo patologica vreo 300 ron.
Si nu te primesc decat cu analize si culturi de col facute fix in acea luna, la ei, mai pui vreo 200-300 de ron, plus drum incoace...trece de 500
Eu zic ca daca at putea sa iti faca histero chiar medicul care se ocupa apoi de fiv e un lucru bun. Preturile sunt mari peste tot, in sistemul privat s-au aliniat astia cu scorurile de afara.

Multumesc, Doamne

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Ai dreptate Brigit...eu n-am mai pus la socoteala drumul...si ma gandeam la preturile din spital. La privat sunt niste scoruri ....plus ca daca nu cunosti dr nici nu stii pe mana cui te lasi. Eu am facut histero la Budapesta si am ajuns cu banii la fel ca la o clinica privata de aici cu tot cu drum si cazare, dar nu vroiam sa ma las pe mana nimanui decat a dr cu care am facut celelalte FIV-uri

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+

Mergi la inceput

sper gradinarule vezi ca i bucalata pe drum vine la tine sa ii faci codite si sa ii dai papapoate intri si tu ca numa ingradina ta aia frumoasa stai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Ne-am decis si noi sa facem fiv cu don de embrion,asa ca am luat legatura cu clinica Unica si o sa incep tratamentul cu Divina pe 26 iunie.
As fi vrut sa stiu daca sint fete care au facut fiv cu don de embrioni la Unica, care au fost sansele date si daca sint gravidute in urma donului de embrioni.
Sint foarte stresata,pt ca pina acum am facut multe fiv-uri (3 cu don de ovule) si a reusit nici unul...
Am 43 de ani si-mi pun tot felul de intrebari..O sa reusesc vreodata???
Ne-am decis cu greu pt don de embrioni,dar este mult mai ieftin decit donul de ovule,pe care nu ne mai permitem sa-l facem...
Sint vitamine sau alte medicamente,care pot ajuta la implantare?
Eu locuiesc in Paris si de aici zborul pina la Brno e ffff scump!!! Am inteles ca exista posibilitatea de a zbura pina la Viena si dupa aceea sint autocare care pleaca de la aeroport pina la Brno,dar am tot cautat pe net(poate nu suficient de bine) si nu gasesc raspuns.
Va multumesc

Mergi la inceput

amalia sufletelul meu e inca speriat de ultimul beta negativ, d-asta mi-e teama sa nu aleg gresit. Dar sotul meu spune ca alege el, ca se "prinde" care-i clinica mai buna
loana multumesc si sa sti ca ai dreptate: si eu consider ca-s la inceput de drum, ca e prima incercare...incerc sa nu leg trecutul de ceea ce va urma.

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

asia sansele cu donare de embrioni CONGELATI (cred ca despre asta vorbesti, judecand dupa pret), sunt de circa 30%.
Si din Romania zborurile pana la Brno sunt foarte scumpe, au 2 escale si dureaza circa 14 ore. Dar zborul dus-intors din Bucuresti-Viena si invers, costa circa 130 Euro. Un zbor dureaza in medie, 1 ora si jumatate.
Transportul de la aeroportul din Viena pana in Brno se poate face cu autocarul, cu firma Student Agency, drumul dureaza 2 ore si jumatate, iar biletul, pentru o persoana, dus, costa 12 Euro.
Pentru adoptie de embrioni congelati nu e nevoie sa vina si sotul cu tine. Trebuie doar sa soliciti formularele pe email, sa le printezi, sa le completati impreuna si sa ai o copie dupa pasaportul sotului la tine.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Azi voi actualiza listura. Vad ca ne-am inmultit f mult si se termina cap repede, se mai ofera cineva la ajutor? Eu o sa plec in CO in jur de 23 iunie, deci tb neaparat sa mai ajute cineva la prima pag.

Amalia am avut treaba la banca si la Finante azi , nu gradinaresc toata ziua, intru doar seara pt ca e mai racoare dar nu pot sta cat as vrea eu pt ca ma termina tantarii astea. Am niste muscaturi imense, caut o sol cu care sa ma dau dar sa nu fie daunatoare organismului. Acum ma duc sa-i fac gratar de pui cu ciuperci maimutzicii.

Fetelor donare de embrioni se face in Belgia?

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud

Mergi la inceput