FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 17

aristica spune:
Loana am tot uitat sa-ti spun: ador nasucul din poza!
irilac unde mergi pentru eco?
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

smaick spune:
neata
ella ma bucur ca esti ok, acum cu capul sus inainte
irilac imi pare rau ca nu te simti bine toate fetele

Brigit spune:
Iri, asa mai fac banditii astia cand sunt mici, nu vor sa se arate.lasa ca va arata data viitoare. Si la noi la DT dormeau dusi amandoi, la unul a fost ok ca avea dr vizibilitate buna si a putut sa vada tot ce il interesa. Al doilea nu putea sa ii masoare deloc translucenta si a batut dr usor cu sonda eco si s-a trezit, a tresarit deodata. si atunci a inceput alt show ca a durat ceva pana a putut sa il masoare ca ziceai ca are trambulina sub fund.
De analize, pretul lor samd prefer sa nici nu ma mai enervez si nici nu mai fac calcule. Ce ar trebui sa faca statul si ce face e poveste veche si inca de cand umblam capiata sa descopar de ce nu ne ies bebeii am constatat ca e o lupta a morilor de vant.
Looana, exact acela e linkul de unde am stat, sunt 2 apartamente, unul la et 5 unul la mansarda.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

irilac31 spune:
Amalia...super endo tau...Doamne ajuta sa mearga totul bine de acum, ai un suflet mare si Dd o sa te ajute si pe tine ....pe toate fetele de aici ca tare dragi imi sunteti toate. Imi place grupul asta al nostru suntem f unite si tare frumos ar fi sa tinem legatura si dupa ce se nasc bebelasii nostrii, sa punem chiar si de o intalneala cu piticii....
Apropo...fetele noi scrieti cu rosu datele voastre ca sa va treaca sper pe prima pag
Si apropo de sper....amalia vezi ca indata vine sper sa te intrebe de bucalata ei schimba poza repede pana nu vede
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 13+

amaliaro spune:
Artistica te felicit pt hotararea pe care ai luat o ai sa vezi ce fericita sa fi cint iti vei tine bebei in brate aici la topicul asta mai toate fetele si au indeplinit marele vis sa poarte in pintec mult doritul sufletel singurl meu sfat fi optimista si pozitiva si totul va fi perfect iti doresc din suflet sa traiesti miracolul maternitati
amalia tsakoniati(matusa)

irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunas buna fetelor ![]() imi puteti recomanda cazare in BRNO ? voi merge la clinica Reprofit ! multam |
Paunas, eu am stat la hotel Vaka...am facut booking din timp si a fost ceva mai ieftina cazarea plus ca inca nu era sezon.... stiu ca la acelasi hotel a stat si Bichi. Avea parcare pazita, mic dejun, un fel de minikicineta in camera, dar ce mi-a placut cel mai mult e ca f f aproape, gard in gard...daca pot spune asa, era un magazin Tesco de unde puteai cumpara mancare ieftina sau erau si restaurante acolo de unde puteai lua papa gatita si nu f scumpa. Tot in apropiere era si un Kaufland.Am facut ecomoniela mancare.
La pensiune stiu ca a stat apalina...sigur gasesti cum se cheama daca cauti in cap de prin ian-feb...cand ne interesam toate de cazare. Roadetot parca vroia sa stea la Hostel....un fel de internat, intr-adevar ieftin, dar nu stiu cum e la confort si siguranta ca nu a mai detaliat.
Mult succes iti doresc

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

irilac31 spune:
citat din mesajul lui smaick neata fetele o zi buna sa aveti! |
Smaick...te pup si ma gandesc la tine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

amaliaro spune:
Irilac da ai dreptate cu Sper noar ca nu cred ca intra acum dimineata si oricum pe bucalata am trimis o la matusa Sper ca nu mai pot sa ma ocup nuai eu de ea
amalia tsakoniati(matusa)

irilac31 spune:
citat din mesajul lui amaliaro Buna dimmi fetele Eu acum am venit de la clinica si am vesti super endo in z 4 7,7 ma felicitat si medicu pt el totul ok uter tot in august am programat histero cu anestezie totala costa 500 de euro |
Amalia...cam scumpa anestezia acolo, nu ai posibilitatea sa vii in tara sa faci histero sa iesi mai ieftin? Mie una imi este f frica de orice interventie, asa ca prefer anastezie generala, sa nu stiu ce se intampla sa nu ma doara nimic...am destule traume lasate in urma lupteiprefer sa nu mai adaug inca una cand stiu ca se poate si fara durere

fumi spune:
salutare fetele ,
am primit raspuns de la Reprofit (undeva prin octombrie/noiembrie 2012).
inca nu am primit raspuns de la clinica din Grecia.
O sa ne hotaram zilele urmatoare unde vom face FIV-ul cu ovule donate.