FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 16
paunas spune:
multumesc fetelor!
dar totusi nu a stat nimeni la pensiune in Brno,ptr o recomandare?
este cam scumpicel la hotel ptr buget.
sanatate tuturor!
ella43 spune:
LOOANA felicitari pentru putica, ma bucur ca sunteti bine si daca ai posibiliatti de ce nu sa mai faci pereche putici sau o surioara. Cand vei dori sa vii in tunisia in vacanta usa mea va fi deschisa oricand si e valabil pt toate fetele care vor dori.Oricum noi in toamna ne stabilim definitiv aici caci cu europa sa cam terminat.
Fetelor va multumesc ca va-ti preocupat de mine, sunt bine, totul a decurs bine, histero-scopia a iesit bine nu am nimic anomalii uterul e fara sinechii, polipi etc, i-a facut si dilatarea de 8, doar la secretie mi-a iesit o ciuperca candida albicans pt care deja mi-a dat tratament sper sa se elimine ciuperca asta cu acest tratament.
AMALIA iubita si pe mine m-a costat aici 230 euroi mai ieftin ieseam in tara unde era 160 dar ma rog asta e acum la inceput ne-a zis un pret dupa care nea cazut fata ca nici nu aveam bani la noi deajuns si fugi sotul si cauta sa schimbe bani si era deja tarziu si bancile erau inchise si pana la urma am platit in euroi noroc ca au acceptat daca nu ramaneam amanet acolo
BICHI iubita sunt bine grazie mille succes maine la test sa dea DD sa iasa totul bine. Deabea astept sa vad ce ai la marsupiu sper sa ai pereche si tu, ca BRIGIT.
ARISTICA vad ca ti-au raspuns deja fetele, si mie mi-au raspuns a doua zi mai incearca sa le trimiti un e-mail eu am intrat pe site-ul lor la contacte si le-am lasat acolo un mesaj cu ceea ce ma intereseaza si a doua zi am primit deja raspuns direct de la coordonatoarea mea cu care de atunci comunic simi raspunde prompt la orice intrebare chiar si telefonic.
MIRACOL te apropii cu pasi vertiginosi mai ales ca faci si o mini vacanta la matusica cu care o sa trageti niste paranghelii de numa numa cu farfurii sparte cum se poarta la grecii, ai grija sa nu ramai si tu pe acolo sa te fure vreun grec ca sunt f frumosi barbati grecii, si ramane sotul fara consoarta
Fetelor eu acum sunt in pregatiri de plecare catre italia, joi plec ajung vineri mai stau 2 3 zile in italia si dupa plec catre Romaniaaaaaaaaaa yeeeeeeee deabea astept, stiti vorba aia fie painea cat de rea tot mai buna e in tara mea.
ella43 spune:
Restul fetelor care nu le-am mentionat scuzatima dar sunt rau cu capu perioada asta si am uitat sa va mentionez,dar asta nu inseamna ca sunteti mai putin importante pt mine, dar ne-am inmultit asa de mult ca chiar nu va retin pe toate, va rog sa ma scuzati.
COCOLINO, IRILAC, PAUNAS , CRIENA, DANNY, APALINA , SMAIK, ALINA-ALBA , SPER , CRED CA NU AM UITAT PE NIMENI SI DACA DA CER SCUZE.
Si un ultim salut lui MAMI-VREAU-LAURA fara de care nu exista acest topic, sa-i traiasca printisorul si sa fie amandoi sanatosi.
Looana spune:
Buna dimineata ,iara sunt f matinala
Paunas stiu ca o pensiune foarte ieftina la care a stat a fost Apalina scriei un mesaj privat,momentan ia nu are net dar cind va intra iti va raspunde si mai sunte fete care au fost acolo ,daca nu ma insel din ce i-mi aduc gbine aminte parca Roatetot a stat undeva unde era super ok pretul,incearca sa le scri privat si cind vor intra iti vor raspunde cu siguranta .Sau poate mai sunt fete care au retinut,ce poti tu sa mai faci sa cauti in capitolele trecute de prin decembrie,ianuarie,februarie pt ca sa discutat despre aceste pensiune ieftina si alte gasite de fete in perioada aceia.
Ella cu singuranta te voi contacta si ne vom vedea life la o cafenea cu picii nostri ,eu presimt ca vei avea si tu un baietel .E bine ca ai facut histerscopia si eu am facut-o inainte de ET si despre ciuperca e bine ca faci un tratament eu chiar am facut o cura imediat dupa ultimul ciclu de 3 zile cu crema vaginala si padtile,tot pt a fi sigura ca nu am nimic,bine facusem si secretia vaginala care a a iesit ok dar eu tot am bagat 3 zile de trat.Si vezi sa le ceri pt sange,macar preventiv heparina si tine-te de ei sa-ti dea macar de 0.2 si Prednison .Eu le-am cerut si m-am tinut de ei pina mi-au dat vb si cu gineocologul si a fost de acord si el sa iau.In rest gindire pozitiva si va fi bine
Gata ma pun la culcare ca mi-am luat portia de mincare 2 piesici ,v-am zis ca ma trezeste din somn cu foame,eu care inainte nu mancam nimic la micul dejun decit cite un capucinno pina pe la prinz,acuma sunt de nerecunoscut
Cred ca bebelinu meu va fi mancacios dupa cum vad,daca nu maninc mi-se face rau egal ce fie si un mar
Va pup pe toate si ne auzim mai incolo .Sa aveti o buna dimineata frumoasa.
Looana
+18
Brigit spune:
Looana, felicitari pt putulica si nasucul in vant, sarcina usoara in continuare.
Paunas, noi am inchiriat un apartament intr-o cladire situata la vreo 800 m de clinica, de pe booking cu aprox 50 eur pe noapte. Nu pot pune link ca scriu de pe tel si nu am descoperit cum se face inca, dar daca dai search dupa expresia Apartment Brno no 1 e primul rezultat. E convenabil pt ca economisesti cu mesele, ai tot ce iti trebuie, bucataria e complet utilata, e curat si e fff aproape.
Ella, felicitari pt rezultatul bun de la histero si bafta multa in continuare
Miracol, sa se lege lucrurile frumos si sa devina realitate pozica de la avatar repede
Pup toate fetele fara exceptie
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Looana spune:
Paunas cautasem in arhiva pt tine si gasisem si link unde a stat Brigitt asa ca ti-l pun eu
http://www.apartmanybrno.cz/en/
Mai gasisem inca unul la circa 10 minute de clinica de mers cu transport,uite link
http://www.uzb.cz/
Eu am stat la hotel Voronez ,strada paralela cu clinica ,pt o noapte plus micul dejun,parcare pazita am platit 70€ pe noapte.
Poate mai apar si fetele si mai au adresa salvate si iti mai dau ceva oferte.
Looana
+18
Looana spune:
Paunas uite aici e o lista intreaga cu toate hotelurile recomandate si de Reprofit,am ajuns de pe link lor aici la hotele,vezi si preturile afisate in €
http://www.hotel.cz/brno/unterkunft/
Looana
+18
amaliaro spune:
Buna dimmi!
Loana &Brigit DD sa fie linga voi sa va apere te tot ce e rau
restul fetelor
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
Buna iubitele, eu sunt acasa, m-am simtit rau zilele astea asa ca mi-am luat CM cateva zile. M-a durut capul ingrozitor de tare plus greata s-a accentuat...asa ca final de trim i
Aseara am fost si l-am vazut pe bebe mic, statea cu spatele la noi dormea....initial m-am speriat f tare cand am vazut ca nu misca...deh, paranoia din mine....apoi i-am auzit inimioara si m-am linistit.A trebuit sa ma mai plimb pe langa cabinet sa se intoarca ca sa-l poata masura...da ti-ai gasit...dormea dus si bineinteles nu am putut sa vedem ce e ...eram asa de curioasa, acum trebuie sa mai astept 1 lunaaaaa .
Sunt f suparata ca pt a beneficia de ceva gratuit la noi trebuie sa porti lupte secula cu sistemul...f dezamagita sunt, nu stiu pt ce mai platim din salariu fondul pt sanatate daca atunci cand trebuie sa faci niste analize uzuale ti se zice f senin...." nu se poate nu sunt fonduri" ..... frate da unde se duc banii pe care ii platim. Pt ce dam bani la sanatate daca atunci cand ai nevoie trebuie sa scoti bani din buzunar ....numai la noi se poate intampla asa ceva....dezamagitor...Stau si ma intre...oare ce fac femeile insarcinate care nu-si permit sa dea cate 6 mil pe analize.....ce se intampla cu copilasul daca ar fi ceva in neregula si nu descopera la timp....
Ma duc sa citesc din urma ce ati scris si revin
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+
aristica spune:
sar'na coco
bichi, ella asa este, am retrimis mailul ieri si am primit raspuns. Eu am si toate analizele facute, n-au liste de asteptare, dar trebuie sa mai las putin organismul sa se refaca dupa ultimul FIV (ET a fost pe 30 aprilie). In plus, imi este imposibil sa departajez cumva cele doua clinici. Diferenta de pret este foarte mica:180 euro. Sunt in acelasi oras, cazarea e aceeasi, drumul e acelasi, coordonatoarele sunt foarte deschise, reusite sunt de ambele parti.
Mi-am sunat sotul si i-am zis ca decizia ii va apartine, dar nu inainte de concedii. Am avut prea multi ani in care mi-am planificat concediile in functie de stimulari, asa ca acum vreau sa planific concediile inainte. Sa fiu relaxata mental, ca am nevoie...acuma nu va inchipuiti ca-s vreo isterica
Pup fetele
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.