FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 15
criena spune:
[quote]citat din mesajul lui aristica
Buna ziua, Doamnelor
La Unica ati trimis mail pe acesta adresa: ivf@unica.cz ?
In cat timp vi s-a raspuns?
Mercic anticipat pentru raspuns
Da,aristica , acesta este mailul si mi-au raspuns a doua zi
aristica spune:
merci mult criena. la mine a trecut o saptamana de la trimiterea mailului si n-am primit niciun raspuns. la reprofit am primit raspuns in 3-4 ore, daca nu ma insel. incerc sa-mi fac o parere despre mai multe clinici, sa strang date, compar preturi/preoceduri/cazare...
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
amaliaro spune:
da iubita iau Cyclacur si asta ma ajut mult cu endo in z4 7,7 e super
amalia tsakoniati(matusa)
Bichi spune:
Buna fetelor!
Miracol si Amalia cred ca sunteti 2 aspirante la gemenasi, mult succes pentru realizarea visului!!!!
Ella iubita ce faci? cum te simti? spune-ne ceva despre cum a fost!
Aristica trimite un alt mail, si mie mi-au raspuns imediat cu toate informatiile necesare, apoi cand am inceput tratamentul am avut coordonatoarea mea pe care puteam sa o sun la orice ora si pentru orice fel de problema!
Eu maine am analizele pentru bi-test, safe test si determinarea sexului fetal.
toata gasca!
amaliaro spune:
Bichi bafta miine si DD sa faca minuni cu voi sa va intilniti la termen
cocolino2010 spune:
Buna fetele!
Looana felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sa fiti fericiti! daca ai curaj ii faci si o surioara.
amalia tu stai foarte bine, esti optimista, stii tu de ce ti-ai pus gemeni la semnatura
paunas si eu am stat la Voronez 3*, vara sa alegi camera pe Nord, e foarte dragut, mic dejun inclus, parcare, net si aproape de clinica. (poate un pic mai scump decit o pensiune, alegi ce crezi ca merita efortul tau)
irilac si bichi daca va pregatiti de DT, amintiti medicului ca aveti ovo donate, sa ia in calcul virsta donatoarei. La mine au luat in calcul virsta mea, nu va spun ce dezastru a iesit, astept alta varianta de laborator si raspunsuri de la medici.
bafta fetele!
cocolino2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro cocolinotu sti ce ascunzi in burtica? |
inca nu, suntem mai mici decit bebe Looana
amaliaro spune:
cocolino lasa ca aflam noi ce ascunzi in burtica ce o fi sanatos sa fie