FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetelor.
Amalia trebuie sa faci neaparat anestezie?
Eu am facut o histeroscopie diagnostica fara anestezie si pot spune ca nu a fost asa de rau ,plus ca dureaza f putin
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loana pai sotu mai vrea si o fetita acum sa aiba bebe cu cine se juca da dupa cum sta treaba cred si eu ca gemenasi scrie pe mine da nui bai ce vrea DD
Telli nu e neaparat cu anestezie totala dar in urma unei pierderi de sarcina am ramas cu o teama ca ma durut si am simntit tot deci prefer sa fac cum ii mai bine pt mine vom vedea nu e batut in cuie

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

fumi-august
looana- multumesc!

sanatate si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
ce faceti? sunteti bine toate?..
eu am primit vesti proaspete de la amaliaro, dupa cum v-a spus...voi incepe de saptamana viitoare luni o tura de medicamente ce m-i le-a prescris medicul nostru sa imi vina ciclu...si cand vom avea prima intalnire va fi in 17 iulie, si eu trebuie sa fiu in a 3-a zi de ciclu...dupa calcule pica la fix!...multumesc mult amaliaro!...eu spre sa raspund bine la tratament si endo meu sa fie bine si sa creasca frumusel...abia astept!
amaliaro, si eu ti-am zis ca pe fruntea ta scrie GEMENI!!...bravo pt endo...nici un stres nu trebuie sa ai in privinta asta!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Looana, trebuie sa mai pui de un bebe imediat ce vine printisorul vostru pe lume, ca nu cumva sa uiti cum e sa fii gravida! e f frumos cand ai doi bebei de varste apropiate...dar f greu...ce sa mai zic de gemenasi..

fumi, spre sa alegi ce crezi tu ca e mai bine pentru voi si pentru bugetul vostru...e un efort financiar f mare oricare clinica o alegi...de aceea fiecare banut in minus conteaza!...eu nu regret ca am ales clinica din Grecia, cred in sansa mea, sunt optimista si ma duc pana la capat orice ar fi!

paunas, felicitari pt alegere si doamne ajuta!

Mergi la inceput

miracol itidoresc din suflet sa fi ca tipa din poza cu un zimbet pina la urechi si sa ma suni sa imi spui ca i al vazut sau i ai vazut pe bebei

Mergi la inceput

doamne ajuta amaliaro...ti-am zis din prima ca m-am indragostit de poza asta si fac tot ce imi sta in putinta sa fiu ca ea!!!Doamne ajuta!...la fel va doresc si voua...celor care am mai ramas sa ne gravidim"!

am ras astazi la servici de numa...m-am intalnit cu o veche prietena de mea...are acuma 33 de ani...si a avut un baietel acum are 5 ani...cand l-a nascut a fost f bine...f fericita toata lumea, insa bucuria a durat 8 luni, cand a aflat ca e din nou gravida..nu-i trebuia inca un bebe asa de repede...insa i-a fost mila si nu a facut avort...la eco a fost bine totul insa medicul era f mirat ca inima se auzea in ecou...adica erau 2 bebei, unul in statele celuilat, fiind mai mic nu s-a vazut...sa fii vazut atunci disperare pe chipul ei...a crezut ca i-a venit sfarsitul saracuta...cu un bebe de 8 luni si doi gemenasi pe drum...acum e mai bine...se descurca are bona la copii, ea lucreaza deja...si imi zicea ca o suna bona sa fuga repede acasa ca nu mai rezista...un bebe era pe olita, unu la masa si cel mare pe balcon..toti trei sunt baietei!!.era innebunita tanti saracuta!...
si chiar ma gandeam la fetele cu gemenasi ca nu le va fii usor deloc...

Mergi la inceput

oh saraca femeie cred ca o nebunesc aia mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna ziua, Doamnelor
La Unica ati trimis mail pe acesta adresa: ivf@unica.cz ?
In cat timp vi s-a raspuns?
Mercic anticipat pentru raspuns

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criena spune:

Buna , la toata lumea !! D'a ce v-ati mai inmultit de cand nu am mai intrat eu !!!
Fetele care sunteti la Reprofit , dupa cat timp v-au programat? Pe noi ne-au programat dupa 5 luni , de aceea am ales Unica , desi pretul este mai mare.
aristica , da , acela este mailul si mie mi-au raspuns a doua zi .
amaliaro, ai luat ceva trat pt endometru?

Mergi la inceput