FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 10
Sandy2707 spune:
Ella iti tinem pumnii pentru luni la histero sa fie totul bobocel; Nu iti fie frica daca faci cu anestezie generala nici nu ai sa stii ca ai trecut prin ea iar daca faci cu locala simiti doar ca se intampla acolo ceva, durerile sunt minime, cam ca la un chiuretaj; Ai grija sa nu mananci si sa nu bei de pe la 7-8 seara cu o seara inainte si nici in dimineata ziei sa nu bei si sa nu manaci.
raisa2012 spune:
Salutare tuturor fetelor! Nu uitati sa ma treceti si pe mine ca aspiranta!E drept ca nu am mai intrat pe forum de ceva vreme,insa am avut o perioada crincena la seviciu. Am luat legatura cu cei de la Reprofit Brno si astept sa imi comunice data punctiei.
Pupici la toate!
Brigit spune:
Teli, neuronul meu gravid acum socoteste timpul in saptamani. Tinem pumnii sa primesti vesti grozave la eco!
Sandy, vezi ca astia de la Reprofit nu prea iti scriu in schema de vitamine. Ia acid folic si femibion de pe acum fara pb.
Dany, cand incepi pana la urma?bafta multa
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
amaliaro spune:
fete a fenti tzunami CM ma speriasem asa de rau zic na nici provocat nu mai vine histero fac si eu in august cu o luna inainte de ET tigarile nici nu zici ca au fost in viata mea dar ce nu fac eu pt bebei mei sa fie ei sanatosi
Sandy lasa ca vi la anum cu bebe in Grecia sa ne mindrim cu minunile noastre
amalia tsakoniati(matusa)
dannyM spune:
Buna dimineata,fete dragi!
Ella,multa bafta maine la histero,capul sus si fara frica!!Stii ca suntem alaturi de tine si o sa-ti trimitem toate gandurile pozitive din mai toate colturile lumii
Amalia,ti-am spus eu ca a fost putin sugubat ,,musafirul''tau,te-a tinut in sah putin.
Teli,asteptam vesti de la tine,ca ne bantuie asa niste curiozitati..pupam pe cei mici
Brigit,tratamentul cu Progyluton l-am inceput de pe 7 iunie,iar pe 15 august e programat ET-ul.Inca mai astept sa-mi vina pachetul cu medicamente din Cehia.Eu cred ca l-a papat vre-o camila prin desertPupici pentru cei mici
Sandy,e o caldura in Dubai asociata cu umiditate de numa,numa.Acum e sezonul de cumparaturi prin mall-uri ca au inceput reducerile de varaAm facut ceva stocuri de cadouri pentru cei din tara.Inca mai am de facut cumparaturi,asa ca o sa mai am de bantuit
Va doresc o duminica minunata alaturi de cei dragi!
tusferi spune:
Bine v-am regasit!
Sper, poti sa ma treci si pe mine pe listuta:
tusferi 40 ani AMH 0.11, Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, 1 FIV pe ciclu natural nereusit, programata pt FIV cu ovo donate la Reprofit, data punctiei 30 iulie, data ET 3 august.
Nu prea am mai scris, ca sunt mai mult plecata. Deocamdata nici nu am mare lucru de zis.
Dragele mele, sa aveti o duminica placuta!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Buna dimmi fete cucuiete
dannyMda a fost cam sugubat de data asta imi place data la care faci ET musai sa poarte numele FECIOAREI MARIA !super data ET
dannyM spune:
Amalia,nici nu m-am gandit la ziua Maicuteiai dreptate,asa o sa-i cheme(fie fetita,fie baietel,fie pe amandoi).Merci mult de idee!
amaliaro spune:
dannyM pai deaia exista matusici sa puna lucrurile in ordine