FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 11
tusferi spune:
DannyM, sa dea Dzeu sa fie o luna norocoasa!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
ella43 spune:
BRIGIT neuronul tau gravid calculeaza in saptamani? al meu a inceput sa uite si ce sa mai zic de calcule o iau si razna cu vorbitul din cauza atator limbi in viata mea in special cand vin in Tunisia e ceva amestecat intre romana italiana franceza engleza si araba si credema ca mai am putin si o iau razna...
SANDY eu fac histeroscopia la 14 si mi-au zis ca pot manca la 7 dimineata ceva usor dupa care sa nu mai beau nici apa nimic.
AMALIARO vroiam sa-ti zic ca ciclu vrea sa te tina un pic cu sufletul la gura cand colo citesc ca a venit.... corpul uman e un mecanism f bun si raspunde la orice tratament cateodata mai greu cateodata mai usor dar saracul raspunde...
DANNY i-mi inchipui ce frumos trebuie sa fie acolo la tine, acum e perioada sa ne gravidim cand vor veni perioadele de vizite sa te tii ca navalim cu mic cu mare ca tatarii in paradisul numit Dubai, asa auzisem si eu ca sunt cu nasul pe sus dar nu stiam ca cei tineri sunt asa... cat despre vestimentatie nici aici nu intereseaza pe nimeni cum te imbraci poti merge si nuda pe strada ca nu se uita la tine cel putin nu pe fata mai pe ascuns asa, am observat ca totul se face pe ascuns in lumea araba, adica tot ceea ce noi facem natural pe fata fara sa ne pese de cel de langa noi ei fac pe ascuns ca de, e interzis, de religie.
TUSFERI bine ai revenit, te apropii si tu usor usor.
RAISA bine ai revenit si tu dar ca sa fii trecuta scrie si ceva date despre tine si mai ales scriele i rosu asa ii va fi mai usor lui SPER.
DORINTA nu te speria din cauza utrogestanului asa curge important cum ti-a scris si BRIGIT sa stai o jumatate de ora macar la orizontala dupa ce lai pus ca sa aiba timp sa actioneze.
FETELOR INTR-O ZI VOM FI TOATE MAMICI SI VOM INVINGE ACEASTA LUPTA CRINCENA CARE NE-A UNIT AICI.
Va pup si ma duc sa ma mai balacesc in mare pt ultima data ca dupa o luam din loc
amaliaro spune:
ellalasa balaceala in mare ca trebuie sa ti dodoasca la distanta de orice pericolhai si sa imi fi curajoasa si pozitiva miine
amalia tsakoniati(matusa)
cocolino2010 spune:
Buna, fete! Va pup cu drag.
am de facut niste felicitari pentru ce vad eu aici:
Brigit ce veste minunata Sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca boboceii! minunat sa ai pereche, cine nu si-ar dori .
Teli hai si tu cu gemenashi, fete/baieti, ce vor ei, sanatosi sa fie!
Miracol sa-ti traiasca finutzii, sa faceti curind si botezuri.
Irilac poate vii tu cu vesti despre ce ascunzi in burtica, eu inca nu am aflat si mai merg la eco peste vreo 3 sapt.
Ella si Amalia bafta multa
DannyM eram ingrijorata ca nu ti-au ajuns medicamentele pentru ca mie mi-au ajuns in 3 zile. Mare nedumerire, vroiam sa-ti scriu, cind colo tu esti departe, departe.... si coletul vine cu camila
Va imbratisez cu drag pe toate, grupul s-a marit, abia va retin pe toate. Bafta multa in ceea ce faceti
mami,apalina, looana ????????
amaliaro spune:
Cocolino burtica jucausa si pe mamica mai vino si pe la noi ca iti ducem dorul
miracol11 spune:
Buna fetelor...
multumec tuturor pentru urarile frumoase pt finii nostrii si pentru noi!la fel va dorim si voua!
am scapat cu bine, suntem putin obositi, dar ne revenim noi!...a fost o nunta frumoasa, cu oameni multi si jucausi ...noi am fost o pereche de nasi frumosi si eleganti zic eu!...ca sa ma laud putin ...oricum, a fost bine, totul a iesit asa cum mirii si-au propus si asta e cel mai important!...noi le dorim multi ani fericiti impreuna, copii frumosi si sanatosi si la anu sa si botezam daca DUmenzeu ajuta!
am crezut ca imi vine ciclu dupa stimularea aia, asa a zis medicu ca ma pot astepta la o sangerare dupa 3 saptamani, vineri au fost 3 saptamani, si inca nimic....deci e clar ca nu mai vine....acuma nu stiu ca sa fac:!...
amaliaro, e bine sa raman fara ciclu pana cand vin in Grecia?!...nu imi afecteaza uterul sa nu am o luna ciclu?...sunt destul de derutata...anticonceptionale nu mai i-au aia e clar!...Ma bucur ca ti-a venit tie ciclu...stiu si la mine cand am reluat pastilele dupa 4 luni in care nu am avut ciclu natural, mi-a venit cu 2 zile mai tarziu decat de obicei!....eu ti-am zis sa nu te stresezi ca vine el!
va pupicesc pe toate!numai bine!
amaliaro spune:
Buna dimmi
Miracol sun azi la clinica si iti zic ce sa faci
fetele sa avem o saptamina frumoasa si linistita
Ella bafta azi la histero si totul sa iasa bine
Loana hai sa mamico azi poate iti arata bebe putza lui sa nu o mai tina secreta
Looana spune:
Hello burtici si viitoare burtici
Ma-ti dat disparuta ,voi crede-ti ca scapati de mine
Na hai sa va dau vestea ce mare sunt o mamica de baietel nici nu i-mi puteam imagina la virsta mea altfel,am simtit asta de la inceput.Va pun si poza la avatar sa vedeti ce nasuc mic si dulce avem,m-am indragostit de poza asta azi ,cit de clara e...dehh e dulce seamana cu mama lui.Sotul e super incintat ca asta ne-am dorit de fapt sa fie baiat.asa ca-i multumesc lui DD ca ne pazit si ne ajutat in fiecare zi
De citit v-am mai citit acuma citeva zile pe fuga dar am ramas in urma ,va las ca noi facem de mincare ,revin mai incolo sa citesc in urma ....pina atunci va las si sa aveti un inceput de spatmana minunat asa cum l-am avut si eu azi
Looana
+18
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)