FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 21
Raspunsuri - Pagina 12
Bichi spune:
Looana iubita sa-ti traiasca cocoselul, in sfarsit ti-a aratat, sa fie sanatos si bun!
Ai grija ca peste putin timp cu doi barbati in casa vei fi in minoritate!
amaliaro spune:
Loana FELICITARI sa va traiasca printisorul si sa il tineti in brate sa va bucurati de el si da confirm seamana cu mami lui frumos
amalia tsakoniati(matusa)
sper spune:
Pupici la toate fetele
Fata plina de speranta s-a intors acasa, a gasit florile lesinate rau, hortensiile dc mai intaziam o zi cred ca se duceau pe lumea cealalta O lantana roz e in coma
O sa actualizez lista cand o sa am putin timp liber, acum sunt focusata pe gasit bilete de CO.
Loona felicitari pt cocosel Poza nu se vede bine in avatar, eu nu vad nici un nasuc , pune-o intr-un album sa o putem mari.
Dc vreti voi face un cont comun pe photobuchet sau sunphoto unde putem descarca toate pozici.
amaliaro spune:
Ella ma gindesc la tine sa fie totul ok
am schimbat semnatura ca asa mi a zis cineva drag mie
Looana spune:
Asa te vreau matusico stiu eu ce stiu cu mama ta....
Looana
+18
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
miracol11 spune:
Buna dragele mele...
ella ...si eu ma gandesc la tine si asteptam numai vesti bune din partea ta!
Looana...FELICITARI pt putulica din burtica!!...in sfarsit si-a aratat prapaditul cu cu e el dotat!...ma bucur mult pt voi si va doresc numai bine!
amaliaro, pap pt tine o sarma in plus...te pupicesc...succes maine la clinica!
fetelor eu azi mi-am rezervat si platit biletele de avion spre Grecia...am avut ceva de furca cu ele...se vindeau in fata mea vazand cu ochii..si eu pana m-am cacacit cu batranul meu calculator...nu am mai gasit in 23 iulie bilete...ci cu o saptamna inainte in 16...deci plecam spre greci in 16 iulie!...spre sa fie intr-un ceas bun si sa decurga totul conform planului...
scumpa matusica, amaliaro, e alaturi de mine...si nu am cuvinte lasate de la Dumenzeu sa-i multumesc pentru ce face pentru mine!
va pup pe toate si va doresc o saptamana reusita!
Looana spune:
Multumesc fetelor pt urari
Miracol sa de-a DD sa fie drumul norocos pt tine,sa ai la fel noroc din prima incercare,sa te felicit si eu la vara
Bichi cum te simti cu gemenasi tie bine,tie rau sau sunt cuminti.
Eu cum deschid ochii dimineata egal cit e ceasu fie si 4 dimineata trebuie sa maninc ceva fie o piersica ,ceva parca ma trezeste ,nu stiu cum fac ochii trebuie sa iau ceva dupa aceai bem apa si somn de voie mai departe.E mancacius junioru meu
Ella parca ai intrat pe linie dreapta daca nu ma insel,cer e ca pierdusem un pic firul dar va citesc din urma.
Salut si le doresc sedere scurta fetele noi care ni sau atasat grupului,le doresc din suflet sansa de reusita din prima incercare si numai vesti bune.
Looana
+18
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
amaliaro spune:
Fetelor vreau sa va fac o promisiune ca dupa ce ramin graviduta nu o sa va parasesc si o sa va spun experientele mele de gravi cu ovo donate caci stiu ca este tare greu sa fi in ceata sa nu sti ce te asteapta intr o situatie ca asta vreau sa va bucurati pt mine si eu pt voi ca nu e corect ca tunci cind am nevoie de sustinere sa fiti linga mine si cind aveti voi nevoie de sustinere sa ma dau lovita
Dar am invatai ca bunatatea si compasiunea fata de semeni tai este O VIRTUTEsi nu toti pot a o abina
sunt tare dezamagita...si imi pare rau
miracol11 spune:
amaliaro, iubita si eu promit acelasi lucru...ma rog doar sa am bucuria de a va anunta ca port in pantec o minune si ca orice s-ar intampla o sa fiu alaturi de voi!stiu cat de mult conteaza o vorba buna sa stearga o lacrima...nu exista un lucru mai bun pentru suflet decat un cuvant de alinare si incurajare!
noi toate de aici...suntem diferite insa ne leaga povesti asemanatoare...toate ne-am unit pentru a invinge sintagma "Nu pot!!"...si multe dintre noi au reusit ...iar pentru asta nu trebuie sa uitam una de cealalta...asa ca fetelor din partea mea veti avea mereu un gand bun si o vorba de incurajare!
miracol11 spune:
mi-am schimbat poza de profil...sunt tare mandra de ea...am primit-o de la cineva drag mie!...sper sa traim cat de curand acelasi sentiment ca si gagicuta din fotografie!