Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
onutz83 spune:
Dana, te ajut cum pot:
Eu aveam o caruta de nume pentru fetita: Ioana, Ruxandra/ Andra, Andreea, Antonia, Maria, Ana Maria, poate Catalina/ Madalina, Camelia printre altele. Pai daca e deja Maria, se sarbatoreste de 2 ori, nu? Pe 15 august si 8 septembrie, sa tot petreceti
Pentru baietel eram intr-o asa pana de idei
Daca e sa fie baietel e aproape hotarat: Lucian. Si as mai cauta unul, exact cum spui tu, de sfant, de sarbatorit vara...
Vin si eu cu o intrebare posibil stupida: picioarele mele umflate il pot afecta pe ? O sa vorbesc azi sau maine cu dr...
Onutz 16+
IPopica spune:
Onutz, si io am ramas cam intr-o ureche asa, dar na, nu-i pot blama, mai ales daca or fi si avut experiente cu vreun drac de copil. Pana la urma nu stiu cum o sa fie a mea, si nu pot garanta nimanui ca o s-o strunesc de nu o sa strice nimic nimicuta. Daca ma trezesc cu vreo xena care se razboieste cu toate usile, sau o apuca ca pe mine, sa dea gaura in perete, sa-si mai faca un geam mic? (da, le-am gaurit alor mei un perete - bine, n-ajungeam io in veci pe partea ailalta, da un ousor puteai baga in crater )
In vacanta pe 22 plecam, dupa concertul Iris (apropos, sa le fie rusine ca s-au mutat de pe national arena)
Dana, nu cumparam nimic, doar inchiriem si ma rog sa gasesc cumparator pentru garsoniera ca sa pot inchide creditele, ca altfel nu stiu cum o sa duc si rate la credit si chirie (ca sigur nu gasesc sa inchiriez chichineata cu cat am ratele; si masina tot cu credit e luata, si dupa vanzare oricum nu ramanem cu bani suficienti de un nou avans; nici macar pentru o alta garsoniera )
Asa ca daca ai macar 2 camere, sezi frumos pe fundul tau acolo. Ia-ti un AC mai puternic, pozitioneaza-l strategic sa nu-i bata aluia mic in freza si roaga-te sa nu se strice liftul cand esti tu jos cu copil + carucior si eventual si niste cumparaturi
gogoasa hormonizata
douradoudou spune:
si ce s-ar intampla cu un copil cu malformatii care nu s-au vazut la eco sau la amnio???...
almy, hai cu vesti..tot la tine ma gandesc
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
tnicoleta spune:
Buna fetele
Noi ne distram cu exudate. A facut cumatamea o infectie in gat cu beta hemolitic si azi dimineata la analize cu noi. Sper sa nu iasa nimic. La mine nu ar fi problema pt ca sunt purtator sanatos, mie sa nu aiba fimea ceva.
Popi - pe unde vrei sa inchiriezi apartamentul. Are soramea unul de inchiriat in cartierul Tei. Daca te intereseaza pot sa iti fac legatura.
De amnio, nu stiu sigur ce sa spun. Doctorita tot insista ca trebuie sa o fac, chiar de iese bine BT sau TT. Pe de alta parte am un sot panicos, mai panicos ca mine, care la auzul riscurilor a facut ochii mari si a zis NU.
La nume nu ne-am gandit. Ai mei vor sa stie ce este. Dar asa imi place pentru fetita Mara sau Sara si pentru baietel Luca sau Matei.
Nume de baieti sarbatoriti primavara vara Constantin, Petru, Pavel, Filip, Alexandru; fete - Elena, Maria, Alexandra, Ana
o zi buna
Nicoleta
dana0000 spune:
Onutz greu cu numele,vroiam ceva ce nu e in familie si cand ma gandesc la diverse nume asociez cu persoanele.
De ex imi placea Raluca,doar ca nu puteam sa dorm intr-o noapte si la parculetul de langa bloc s-a auzit tare "Ralucaaaaaaaa" strigat de niste baieti beti/dubiosi care pierd noptile sub geamul meu.Deci nici asta nu mai imi place.Andreea,Andra,Madalina,Catalina am in cercul restrans de prieteni...la ce nume ma gandesc ii gasesc un motiv sa nu-l aleg
Si Erica/Iulia erau pe lista dar nu mai sunt hotarata acum
Popi am 3 camere dar e sauna! E apartamentul mamei,doar nu crezi ca aveam o realizare asa mare incat sa imi iau casa. Noroc ca nu ma da afara,sunt singurul copil
Din birou de la aer conditionat se vede frumos afara,mi-e frica sa ies pt ca temperatura sigur e fff ridicata.
Gata forumaiala ca am o tona de treaba!
A.C spune:
Fetelor,azi ( si e a 3-a oara cand se intampla) stateam rezemata de sotul meu pe canapea si deodata parca m-a curentat ceva in partea stanga a burtii.Ce sa fie?Sotul meu glumea,spunand ca bebe e incarcat energetic.Vi s-a intamplat vreuneia dintre voi?
La nume ne-am gandit si noi.Pentru fete : Irina Antonia sau Ema Antonia.
Pentru baieti nu ne hotaram: Mihnea Razvan sau Mihnea Bogdan...Nu stim.
Alina 17+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
Bubulina42 spune:
Salutari, burtici! Aici au sa fie maxim 26 azi, deci vremea e ok, chiar daca mai arunca si un pic de ploaie din cand in cand..
Ieri am fost cam leguma, una ca nu am mancat nimic, doi ca nu mi-a fost bine si habar nu am de ce.Azi am inviat.
Ca tot vorbeati de nume, nici noi nu ave, un nume de fata, avem insa idei.Eu vreau sigur ceva cu Maria, dar vreau doua nume, fiindca vreau sa aiba un nume de sfant si apoi, noi tre sa gasim un nume care sa fie ok si aici si in partea FR si in partea EN si in Ro, deci mai stufoasa alegerea.
Pana acum, daca va inspira, ne-am gandit la Léa, Klara, Layla, Rebecca, Olivia, Stella, Ewa, Anna, Brianna.
Insa nu suntem hotarati pentru nici unul, asa ca inca punem pe lista si votam.
Pentru baiat aveam 3: Yann, Mathias si Nicholas(sau Nicolas) si a castigat cu brio Nicholas, mai ales ca este si super pentru perioada in care vine, ne place mult amandurora si sigur, daca e baietel, o sa i se potriveasca perfect, asa simtim!
Zi buna tuturor si da-ne de veste, Almy.Numai astazi nu e maine, asa ca maine primesti explicatii.
V-am pupat!
16 +
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou almy, hai cu vesti..tot la tine ma gandesc <hr noshade size="1" /> alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) si 12+ |
Deocamdata sunt OK, stiu ca sunt contractii, insa aici nu te baga nimeni in seama. Ar trebui sa merg la urgente unde sa stau cu orele sa astept. Daca sun la doctorita mea imi raspunde robotul si-mi spune ca daca nu-i urgent ma suna inapoi luni, iar daca-i urgent sa ma duc la urgente. Aici e bine sa te rogi pt o sarcina normala si fara complicatii, ca daca nu, nu te baga nimeni in seama, ei zic ca asa vrea natura...
Azi sunt mai bine de dimineata, insa nu pot sa fac nici cel mai mic efort, iar aici ma refer la mers sau stat in picioare, ca imediat incep durerile de care povesteam. Scurgeri n-am, bebe misca la fel ca inainte. Maine sunt in spital, ca acolo fac morfo, asa ca ma duc sa ma vada moasa/asistenta. Am si un spital la 10' de servici; am unde sa ma duc la urgente. Cand stau si nu fac nici un efort sunt OK si burta-i moale si normala.
Am insa o super stare de calm si de "totul e bine", instinctuala parca.
Alma 18+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Subscriu la cele spuse de Almy.Cum povesteam candva, cand vorbeam de sb mai putin frumoase,-si pe mine m-au lasat cu sangele galgaind prin pantofi, pe blugi, peste tot, cu niste dureri crunte, pentru ca trebuia sa "lasam natura sa isi faca treaba".Si-a facut-o asa bine ca bebele l-am pierdut in toaleta sectiei de urgente- in mainile sotului, care era innebunit de ce se intampla si isi cerea iertare, de parca el era de vina...Dupa 26 de ore la urgenta, pe scaun,am plecat fara sa ma fi controlat vreun medic ginecolog,-si am primit un Tylenol si mi s-a facut o eco sa se constate ca nu mai e copilul acolo..This is it!Nu se complica nimeni aici cu tratament de sustinere, nu stiu ce nebunii, no way.
Doamne! atunci eram gata sa ma intorc in Romania, dar cand mi-am revenit am spus ca nu ma las!! Asa ca aici DA, trebuie sa ai sarcini sanatoase, bebei hotarati sa vina pe lume sanatosi tun si cu fruntea sus, trebuie sa ai ganduri pozitive si sa mergi inainte!Ceea ce si facem, hotarate!
16 +
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Subscriu la cele spuse de Almy.Cum povesteam candva, cand vorbeam de sb mai putin frumoase,-si pe mine m-au lasat cu sangele galgaind prin pantofi, pe blugi, peste tot, cu niste dureri crunte, pentru ca trebuia sa "lasam natura sa isi faca treaba".Si-a facut-o asa bine ca bebele l-am pierdut in toaleta sectiei de urgente- in mainile sotului, care era innebunit de ce se intampla si isi cerea iertare, de parca el era de vina...Dupa 26 de ore la urgenta, pe scaun,am plecat fara sa ma fi controlat vreun medic ginecolog,-si am primit un Tylenol si mi s-a facut o eco sa se constate ca nu mai e copilul acolo..This is it!Nu se complica nimeni aici cu tratament de sustinere, nu stiu ce nebunii, no way. Doamne! atunci eram gata sa ma intorc in Romania, dar cand mi-am revenit am spus ca nu ma las!! Asa ca aici DA, trebuie sa ai sarcini sanatoase, bebei hotarati sa vina pe lume sanatosi tun si cu fruntea sus, trebuie sa ai ganduri pozitive si sa mergi inainte!Ceea ce si facem, hotarate! 16 + |
eu stiam ca un medic trebie sa faca tot ce se poate pana in ultimul moment....stiam and eram mica ca medicina ne ajuta..de ceva timp mi-am dat seama ca nu e chiar asa...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+