Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Pe mine au inceput sa ma enerveze durerile astea de spate, care nu mai sunt normale ca de la curent, mai ales ca vin in valuri, doare si burta odata cu ele, si se si intareste. Am incercat si eu sa merg azi o distanta de 5 minute sa zic (pana la magazinul din complex) si m-am intors cu un burtoi tare si dureros, am zis "ce-i asta frate? Eu eram gazela in trimestrul II..."
Eu nu-s panicoasa de felul meu, cu atat mai putin la sarcini. Imi zic ca totul e normal, dar parca valuri de durere de spate + burta + burta tare in acelasi timp nu e o coktail-ul dorit in sapt 19... Vineri ma vede doctorita. Iar joi am morfo.
N-am nicio scurgere anormala, de aia stau linistita si ma gandesc ca or fi doar ligamentele.

Alma 18+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Alma, nasol cu durerile de spate;e insa foarte bine ca mai ai un pic si
1.il vezi pe bebe la eco
2.poti sa pui intrebarile de rigoare doctoritei tale
3.afli ce e bebe
4.te linistesti

Nu uita sa iti scrii nelamuririle pe o lista, ca de regula cand ajungem acolo avem emotii si uitam jumatate din ce vrem sa intrebam..

Mie pana acum nu mi s-a intarit burta niciodata, insa si eu azi am avut o zi uricioasa, am avut patru incercari sa gust ceva si toate s-au soldat cu dat afara, asa ca am vomat inclusiv vitaminele
Asa ca acum e 22.30 si ghici ce am papat pana la ora asta? apa! singurul ingredient care a intrat, cat de cat.In rest, orice incercare s-a soldat cu esec.Ok, daca vrea sa stea nemancat/a, e alegerea lui/ei.am zis!
Hai ca mai e un pic pana pe 14, numai maine nu-i poimaine!.si eu abia astept.incearca sa te odihnesti cat de mult se poate.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata la gravidoase!

azi dimineata cand am iesit din casa m-am "imbatat" cu parfumul teilor... ce fain era asa fi stat acasa pe balcon...
dar am venit la munca, la ora opt erau 27 degrade.. va fi o zi torida...
eu, dupa discutiile de pe aici dar si dupa ce am tot vorbit pe la laboratoare la buc si in constanta pt a ma interesa cum s aprocedez pt amnio, m-am gandit s amai cer parerea unui medic ginecolog.. cel in care am eu incredere, dar care este destul de scump... asa ca vineri voi merge cu dosarelul la el sa discutam pe iondelete cu echografii, morfologii in fata, stiu ca el nu se prea arunca la a te trimite la amnio daca nu are indoieli.. dar de asemenea stiu ca a sugerat oprirea sarcinii din evolutie cand translucenta nucala era mare sau gravida facuse toxoplasma.. deci... ii voi cere si lui pareera poate imi face o morfofetala la 20 sapt ...
altfel alex e foarte activ il simt din ce in ce mai des, si cand suntem doar noi doi vorbesc cu el...asta cu cititull parca nu-mi vine .. dar asa ii tot povestesc cate ceva.. poate il intereseaza.. hi, hi...
va doresc o zi minunata

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

almyyyyyyyyyyyyyy, suna meidcul sau du-te la el imediat..alea sunt contractii....si nu e ok deloccccccccc ca sunt dureroase..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sper ca esti bine almy...chiar m-ai ingrijorat...si tu nu esti la 1 copil..stii despre ce e vorba...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata!!
vai ce zi frumoasa e azi in Buc! de vara adevarata torida!

si mie imi place sa ma plimb pe alei cu tei! miros atat de frumos!!!!!!!!

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Good morning, gainile!

Cum va ziceam, ieri am fost sa vedem apartamenteeeee. Si de unde credeam noi ca daca le zicem ca asteptam un bebe o sa le inspiram incredere si siguranta, iaca fleosc, ca de cum auzeau de bebel le picau fetele si adio negociat pentru mobila. Unul ne-a zis clar ca a mai avut el un cuplu cu un copil mic care i-a pisulit canapeaua si saltele de la mobexpert; degeaba i-am explicat ca nu vrem mobila fitza, nu vor sa auda. Asa ca iaca, unora nu le place jazz-ul

Scurt, pentru Doura: eu nu as pastra un copil cu down.

Zi buna fetele!

PS: Camitu? e ok?

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Mamide2 azi nu e o zi frumoasa!E muuuult prea cald,35 grade la umbra.
La pranz nu pot sa ies sa pap ca e mult prea cald,azi noapte nu am dormit de cald
Si e abia iunie,pana in sept ce ne facem?
Imi place vara dar asa sa fie 28-30grade si un aer respirabil sau sa fiu in vacanta...nu la munca

Almy sper sa fie totul ok
Azi ma duc la dentist,mai bine scot maseaua ca oricum e varza decat sa risc vreo infectie,nu? Anestezie locala vs infectie...

burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Heeeeelloooooo, cucuietele
Ioi, in ce hal de cald e... la 7.15 simteam ca ma topesc la soare
Menics, Alex, eh?
Apropo, fetele, v-ati mai gandit la nume?
Popicule, ascunde-te intr-o rochie imensa, se pare ca e mai bine grasa decat gravida. Nu-mi vine sa cred ce citesc.
Cand plecati in vacanta? Noi ne pregatim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Popi astia cu apartamentele sunt cu capu'
Si eu as vrea sa ne luam alt apartament,stam la ultimul etaj si e cald dar cum sa-l vand pe criza asta? Si ca sa cumpar altceva fara sa vand e imposibil.
Si eu zic la fel,nu as pastra un copil cu Down.

Onutz eu am o problema,nu am nume de fetita.De baietel e stabilit:Sebastian Marius dar de fetita am doar Maria si mai vreau unul...si nu-l am. Vrem nume de sfant sa se sarbatoreasca vara,cand e cald avand in vedere ca DPN e 6 decembrie
Vreau la mare,nu la munca

Mergi la inceput