Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Salutare, fetele!

Azi sunt tare happy, am fost, in sfarsit, la eco! Am vazut bebelinul care a tot dat din manute si s-a cam agitat. E bine, sanatos si mai mare un pic decat termenul. Desi nu s-a vazut bine, s-ar parea ca in familia noastra mai vine un baietel. Toata lumea astepta fetita, dar eu sunt f fericita ca e bine sanatos si sper sa o tinem tot asa pana la final.

Nume de fata eu aveam: Sofia, Diana sau Elena si de baietel imi plac: Alexandru, Filip, Matei si Luca. Mai sunt cateva dar nu imi vin acum in minte. Oricum la noi nu e stabilit, inca mai cautam.

Nici eu nu as face amniocenteza. Eu consider ca nu am dreptul sa decid si nu as putea vreodata sa decid ca unii dintre copiii mei sa traiasca si altii nu. Pur si simplu mi-ar fi imposibil, ii iubesc din primul moment in care am aflat ca au luat fiinta.

Almy, parca e cam devreme pentru contractii. Si eu am avut la ultima sarcina, nedureroase, totusi parca nu asa devreme. Sa ai grija de tine! Multa sanatate!

Nicoleta, noi ne chinuim de cativa ani sa scapam de nenorocitul asta de streptococ. Sper ca nu l-ati luat, eu sincer nu stiu cum se scapa de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Subscriu la cele spuse de Almy.Cum povesteam candva, cand vorbeam de sb mai putin frumoase,-si pe mine m-au lasat cu sangele galgaind prin pantofi, pe blugi, peste tot, cu niste dureri crunte, pentru ca trebuia sa "lasam natura sa isi faca treaba".Si-a facut-o asa bine ca bebele l-am pierdut in toaleta sectiei de urgente- in mainile sotului, care era innebunit de ce se intampla si isi cerea iertare, de parca el era de vina...Dupa 26 de ore la urgenta, pe scaun,am plecat fara sa ma fi controlat vreun medic ginecolog,-si am primit un Tylenol si mi s-a facut o eco sa se constate ca nu mai e copilul acolo..This is it!Nu se complica nimeni aici cu tratament de sustinere, nu stiu ce nebunii, no way.

16 +

Of, Doamne, nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ati trecut... Pe de o parte e bine ca sunt relaxati, dar in anumite cazuri parca sunt un pic prea relaxati medicii pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu e vorba de "medici relaxati"...e vb de bani...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

da si nu, ca oricum ne platim anual cartea aia de sanatate care e vreo mie de dolari de caciula si rar ajungem pe la spitale, ca omul cand stie ca sta de il uita Dumnezeu pe la usi, cred ca daca nu e urgent,prefera sa se doftoriceasca singur..
In afara de asta, asta e sistemul aici si ei nu stiu altul..Cred ca daca ii spui unui quebecos ca in Ro te duci cu lista la un centru de analize, le platesti, le faci imediat si in doua-trei zile te duci si le iei(cum fac eu cand ma duc in Ro),s-ar uita la tine ca la nebuni..
Partea rea e ca aici la urgente,nu e nici o deosebire daca pacientul care asteapta are 2,12, sau 80 de ani.Iau ce considera ei ca e prioritate..Nu inteleg de ce unii parintii isi duc copii in alta parte decat la spitalele de copii, fiindca atunci cand cu necazul nostru, eu am plecat dupa zecile alea de ore,iar in fata ns era un tatic cu 2 copii mici, 1 si 3 ani-baietelul cu doua degete de la manutza frante -rupte de la jumate- si inca isi astepta randul (!!!) Au dormit intr-o paturica pe care o adusese taticul lor, dar au ramas, inca, dupa noi..Nu reprezentau o asa mare urgenta..saracul om cred ca in disperare intrase la primul spital care ii iesise in drum..
!!zau ca am ajuns sa ma intreb care e definitia urgentelor aici..De fapt, recunosc ca inca ma mai intreb asta..

Macar in Ro, chiar daca dai bani, te duci si ai rezolvat, nu mori la usa.
In fine, sa dea Domnukl sa fim sanatosi!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ary!
Ma bucur din suflet de asa vesti bune, ca ti-ai vazut bubulinul gimnast si ca toate sunt ok cu voi.Asa sa fie pana la termen!felicitari!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput